Şimdi Ara

Avea Jet alacağım Yardım Lazım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler avea jett bakıyorum ama bu konulardan pek anlamam.Ben sadece yaz boyunca nette league of legends oynayacagım arada face twitter fln da girerim.Hızı ve kotası fena olmayan aylık 30 40 lira butceyi aşmayan bi paket arıyorum yardımcı olabilecekler var mı?

• Avea nın 5 gb 25 tl olan paketi vardı,onu tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 21 Haziran 2013; 22:19:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Avea nın 5 gb 25 tl olan paketi vardı,onu tavsiye ederim

5 gb yeter mi hocam video falan izlemem sadece online oyun oynıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

quote:

Merhaba.
    Ben 6 ay dır Avea jett 5 gb 25 + 5.75 toplam 30.75 tl fatura ödüyorum.
    Kesinlikle 5 gb yetmiyor. Hiç video izlemediğim halde yani youtube girmediğim halde.
    15 günde bitiyor. Mecburen Ek Paket 5 gb :15 tl alıyorum ve öyle ayın sonunu getiriyorum.

Bunun nedeni Download -uplouad bir sayılması. Yani 5 gb oluyor. 2.5gb sana kullanman için.
    Sözleşmemin bitmesine 6 ay daha var sonrasında ne yapacam bilmiyorum ya aveadan iyi teklif gelirse devam ederim yoksa mecburen Adsl alacam. Çünkü aveada toplam aylık masraf bana 46 tl oluyor..
    Onun için seneye herhalde biraz daha veriri sınırsız Adsl e geçip özgürce gezerim artık. Kota falan iş değil bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bahsettiğin oyunun aşağı yukarı aylık ne kadar kota harcadığını bu oyunu oynayan arkadaşların ile tartışabilirsin. Kota konusunda en iyi fikri bence bu şekilde elde edersin.

Ben gece paketi kullanıyorum. 5 Gb.(19+5.75) Gece saat 12ye kadar 256 kpbs hızda oluyor. Tarayıcımın turbo modunu açıyorum. Zaten olağanüstü durumlar için almıştım. Sürekli kullanmıyorum. Bir şekilde işimi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

quote:

online oyun mu. iki günde biter:) download ve upload birlikte düşer deniyor ama upload kullanımı çok az oluyor. günlüğe vursan 165 mb olur. bu da sadece internette gezinmek için falan. o da deli gibi falan değil ha. öyle sakin sakin 5-10 yere bakacaksın. o nedenle faturasız tarife almanı tavsiye ederim. her ay istediğin miktarda yükleme yaparsın. kullanmayacaksan yapmazsın. bu ay 8 gb alırsın. yetmedi 4 gb ilave edersin. öbür ay gider 4 gb yüklersin. tamamen bağımsızsın yani.

• türksel lin kini öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.