Şimdi Ara

AVEA+IPHONE4+FACETIME SORUNU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
8.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'de yasanan bir yogunluk sorunu idi su anda arkadasin cihaz aktivr oldu. Avea da durum aynen devam ediyor. Yarin sabah turkcell'e gecisim tamamlaniyor. Artik bu sorunla ugrasmayacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

avea kullanıcısımınız... eğer öyle ise bu dediğiniz imkansız.... diğer operatorlerde zaten sıkıntı yok.. ayrıca aşağıdaki linkte turkcell ile ilgili bir sorun tamamen cozuldugu yazıyor...bu durum avea içinde olsa ne iyi olur

pardon siz simkilitli telefon kullanıyormussunuz.. bu dediğiniz imkansız otesi bir şey...

http://www.****.net/jailbreak-and-unlock/22730-facetime-aktivasyon-sorunu-ilelebet-cozuldu.html

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

face tıme ı aktıflestırmek ıcın cydia içerisinde facetime hacktivation diye bir yama var onu kurarsanız sorun cozuluyor benım cıhaz sım kılıtlı ve unlock bekledıgı halde o yama ıle aktıflestırebıldım umarım ısınıze yarar saygılarımla

hayır ımkansız fılan degıl kardesım cıhazın 4.1 ıngıltere orange sım kıltlı ama ben facetıme ı aktıflestırdım cydıa dan facetime hactivation yaması ıle
    ınanmazsanız ozelden numaranızı atın sızı arıyayım veyea ekran resmı cekıp koyarım ıstersenız ımkansız fılan degıl yanı

• O dediginiz yamayi ben denedim yinede acilmiyor turkiye icin ise yaramiyor ne yazikki herseyi denedim diyebilirim size ne yazikki cozumu yok avea icin...
  • avea bugun gene aradi probleminizi dogruluyoruz yakin gelecekte cozulecek dedi(xx zaman )

carrier bundle la alakali demeye calisiyor da diyemiyor teknik bilgi eksikliginden (callcenter dakilerin)

bunlar bundle yapacakta apple onu isleyecekte 4,7 versiyonda verecekte acilacaakta tutacakta..

cocugun sunnetine anca ,dogmamis coocuga don misali!!!!!!!!!!!
  • AVEA daki bu sorunun biran önce cözülmesi dileğiyle.. beklemeye devam...
  • facetime zaten kullanmıyorum ama kıl olmaya basladım hırs yaptım artık bende.... avea dan tiksindim
  • gelişme varmı
  • yook...
  • avea hattımla bu gün etkinleştirdim iphone 4 4.3 jailbreak siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssekoo

avea hattımla bu gün etkinleştirdim iphone 4 4.3 jailbreak siz

oh bee senın yazını okuduktan sonra bende denedım sımdı etkinleşti ohhhhhhhhh
    sonunda

saol arkadasım

4.1 jbli bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasco1925 -- 22 Mart 2011; 23:43:46 >
  • Evet arkadaslar Avea da Facetime calismaya basladi. Bahsedilen numaraya yapilan fraud istegi kaldirilmis gorunuyor ve mesaj da atilabiliyor. Hayirli olsun ...
  • gecmis olsun beyler etkinlestiiiii
    avea dan sogumustum ya
  • Haikaten oldu :)

Haber verenlere teşekkürler :)
  • Sürüm 4.2.1 AVEA facetime etkinleştiremiyorum dünden beri deniyorum sürekli etkinleştirme bekleniyor diye kalıyor
  • Arkadaşlar Merhaba,

Avea hatlar üzerinde iphone facetime 21 Mart tarihi itibariyle eskisi gibi sorunsuz aktifleştirilebiliyor.
    Wifi ile bir ağa bağlı iken facetime i actiginizda aktifleştiğini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi informer1985 -- 26 Mart 2011; 11:59:15 >
  • Arkadaşlar 4.1 kullanıyorum,hiçbir sorunum yok, taki şu facetime olayı bir ara Avea da gidip şimdi herkesde düzelmesine rağmen bende düzelmemesi olayına kadar. Kafayı taktım kullanacağımdan değil ama facetime olayını aktif etmek istiyorum, telefon ayarlar numaramın altında facetime ibaresi gözükmüyor, ne denesem fayda etmedi(sim kart çıkartma-carrier fix yükleme-my3g silme-hakkında bölümündeyken sim kartı çıkarma vb.) .Bu yüzden 4.3.1 e geçsem mi? Yoksa biraz daha beklesem mi bir çözüm bulabilir miyim bu facetime için?
  • Yine aveada sorunmu var arkadaşlar, bir türlü facetime etkinleştirme olmuyor, o yazıda takılı kalıyor, yoksa sorun bendemi?
  • Gözümüz aydın yine İngilteredeki numaraya facetime mesajı yollanamıyormuş? Müşteri hizmetlerindeki adam öyle dedi,yine yazışmalar başlamış, bakalım ne zaman çözülecek. Sizdede sorun var mı? Ben bugün facetime özelliğini kapatıp açtım açtıkdan sonra mesaj yollanacak diyor ve facetime etkinleştirmede takılı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santana007 -- 1 Mayıs 2011; 15:42:50 >
  • Sanırım sadece bende sorun var, yoksa millet burayı mesajla doldururdu :((
  • Burada yalnız kalmışsınız. Bari ben de size eşlik edeyim. Benim hattım turkcell olduğu halde aynı sorun bende de var. Forumda bir arkadaşın facetime açıp kapamaya sms ücretiyle ilgili bir yazısını okudum birkaç hafta önce. Deneyeyim diye facetime'ı kapattım. O gün bu gündür facetime'ı bir türlü aktif edemiyorum. Fazla merak iyi değilmiş öğrendim. <: )
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.