Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b_ayt27

Arkadaşlar bu in touchın radyo özelliği varmı varsa nerden açabiliyoruz...

var kardesım kulaklıkla çalışıyor.
    bu arada arkadaşlar kullandığımız romların en kalitelilerini ve en iyi performans aldığımız rom u paylaşalım
    benim aokp 4.2.1 ve cm 7.2.0
  • Kulaklığı takıyorum açılmıyor neden acaba birde bu tune in radıo programını silmiştim ben internet le çalışıyor diye ondan da olabilir mi birde kulaklığı takıyorum telefonda kulaklık işareti geliyor fakat daha sonra takılı olmasına rağmen o işaret gidiyor neden acaba bir bilginiz var mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_ayt27 -- 25 Şubat 2013; 20:43:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_ayt27

Kulaklığı takıyorum açılmıyor neden acaba birde bu tune in radıo programını silmiştim ben internet le çalışıyor diye ondan da olabilir mi birde kulaklığı takıyorum telefonda kulaklık işareti geliyor fakat daha sonra takılı olmasına rağmen o işaret gidiyor neden acaba bir bilginiz var mı...

Ya tunein radyodan dır yada kulaklıktan...

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

arkadaşlar bilgisayar programı varmı yani bilgiyara bağlanma ara yüz programı mesajları kişileri yönetebileceğimiz

Daha açıklayıcı şeklde anlatır mısın? Telefonu bilgisayar dan yönetmek için bir program var mı diye soruyorsan hayır.
  • quote:

arkadaşlar bilgisayar programı varmı yani bilgiyara bağlanma ara yüz programı mesajları kişileri yönetebileceğimiz

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDY4Mzc=

bunu dene huawei nin programı ancak ben kullanıyorum zte blade tanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

Daha açıklayıcı şeklde anlatır mısın? Telefonu bilgisayar dan yönetmek için bir program var mı diye soruyorsan hayır.

Bu arada buldum diğer arkadaşlara faydası olur "MyPhoneExplorer" adında program çok güzelmiş tavsiye ederim

Tam uyum lu mu bizimkiyle? Koyalım ana mesaja.
  • Merhabalar, benim babam almış bu telefondan da şu sol alttaki arama sayfasına gelince çok fazla insan çıkıyor hem de ikişer ikişer. Facebook ayarlarından senkronizasyonu tamamen kapattım. Kişilerden facebook'u da kapattım. Kişilerde kimse gözükmüyor ama çeviricide bir sürü insan var. Bunları nasıl yok edebiliriz. Mümkünse o sayfada hiç bir şey göZükmesin istiyor babam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Merhabalar, benim babam almış bu telefondan da şu sol alttaki arama sayfasına gelince çok fazla insan çıkıyor hem de ikişer ikişer. Facebook ayarlarından senkronizasyonu tamamen kapattım. Kişilerden facebook'u da kapattım. Kişilerde kimse gözükmüyor ama çeviricide bir sürü insan var. Bunları nasıl yok edebiliriz. Mümkünse o sayfada hiç bir şey göZükmesin istiyor babam.

çevirici çağrı kaydı kişiler sık kullanılanlar ve gruplar var çift gösterme olayı kişilerde oluyordur kişiler bölümüne gel menü tuşun bas seçenekleri görüntüle yap lokal rehber ve sim karttaki kişiler seçenekleri var seçim sana kalmış çözümü budur eğer yanlış anlamadıysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Merhabalar, benim babam almış bu telefondan da şu sol alttaki arama sayfasına gelince çok fazla insan çıkıyor hem de ikişer ikişer. Facebook ayarlarından senkronizasyonu tamamen kapattım. Kişilerden facebook'u da kapattım. Kişilerde kimse gözükmüyor ama çeviricide bir sürü insan var. Bunları nasıl yok edebiliriz. Mümkünse o sayfada hiç bir şey göZükmesin istiyor babam.

yanlış anlamışım kardeş pardon çevirici gelen giden aramaları gösteriyor kurcaladım baya ama umutsuz gibi lakin çifter çifter göstermesini çözemedim
  • Evet arkadaslar Bender araniza carillon telefon Guzele benziyo AMA hafiza durmadan dolu uyyarisi aliyorum hafiza karti bimbos tl dolu gozukuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon cebimdeyken yada durduk yere kapanıyor anca bataryayı çıkarıp takınca açalıabiliyor sizce neden nasıl tamir edicem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***volkan***

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Volkan root lamış, Rom layamamış. Ama yinede Volkan nasıl Root ladın ?

rootladım vede romladım ama sadece yedek almadığım için imei gitti root olayını anlatıyım

http://sendfile.su/625696

ÖNCELİKLE BİLGİSAYARIMIZA DROİDEXPLORER PROGRAMINI KURUYORUZ.
    - TELEFONUMUZUN USB HATA AYIKLAMA MODU AÇIK OLMASI GEREK.
    - TELEFONUMUZUN HAFIZA KARTINA RAR DOSYASINDAN ÇIKAN, su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip, Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip ve update.zip DOSYALARINI KOPYALIYORUZ. ZİP’Lİ ŞEKLİNİ BOZMADAN KOPYALAYINIZ.
    - TELEFONUN BİLGİSAYARLA USB BAĞLANTISINI KESMEDEN, DROİDEXPLORER PROGRAMINI ÇALIŞTIRIN.
    - PROGRAM TELEFONUNUZU TANIYACAKTIR VE İÇİNDEKİ DOSYALARI GÖSTEREN BİR PENCERE İLE AÇILACAKTIR.
    - DROİD EXPLORER PROGRAMININ PENCERESİNDE FİLE, EDİT YAZILARININ ALTINDA YERALAN İKONLARDAN KAPATMA SİMGESİNİN SAĞINDAKİ 4 RENKLİ KALKAN SİMGESİNE TIKLIYORUZ VE AÇILAN PENCEREDEN ” REBOOT DEVİCES İN TO RECOVERY MODE ” SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ.
    - BUNDAN SONRA TELEFON KAPANIP KENDİLİĞİNDEN RECOVERY MODA GEÇECEKTİR.GEÇMEZSE EV+ SES KISMA+ POWER İLE AÇIN TELİ. ANCAK İŞİMİZ BİTMEDİ BU MOD PEK İŞE YARAMIYOR KENDİ BAŞINA.
    - 4 SECENEKLİ RECOVERY MENUSUNDE 2. SEÇENEĞİ SES KISMA TUŞUNA BASARAK SEÇİYORUZ VE GÖRÜŞMEYİ SONLANDIRMA TUŞUNA BASARAK UPDATE.ZİP DOSYASINI YÜKLEMESİNİ SAĞLIYORUZ.
    - YÜKLEME İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA DAHA GENİŞ BİR RECOVERY MENUSU AÇILACAKTIR.MENÜ TERS DÖNÜYOR ENDİŞEYE GEREK YOK
    - YİNE SES KISMA TUŞU İLE ” İNSTALLZİP FROM SDCARD ” SEÇENEĞİNE GELİP BU KEZ DE MENÜ TUŞU İLE SEÇİYORUZ. DAHA SONRA AÇILAN 4 SEÇENEKLİ MENUDE İLK SEÇENEĞİ SEÇİP YİNE MENU TUŞU İLE ÇALIŞTIRIYORUZ.
    - YENİ AÇILAN PENCEREDE TELEFONUNUZUN SDCARD BÖLÜMÜNDE YERALAN DOSYALAR GÖRÜNECEKTİR.
    - BİZ SES KISMA TUŞUNU KULLANARAK ÖNCE su-bin-3.0.3.2-d-signed.zip DOSYASINI SEÇİP MENU TUŞUNA BASARAK BU DOSYAYI KURMASINI SAĞLIYORUZ.
    - DAHA SONRA YİNE 4 SEÇENEKLİ MENUYE GERİ DÖNECEKTİR. AYNI ŞEKİLDE İLK SEÇENEĞİ SEÇEREK BU KEZ DE SDCARD İÇİNDEN Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip DOSYASINI KURUYORUZ. BU İŞLEMDEN SONRA CİHAZIMIZ ROOTLANMIŞ OLUYOR.
    - ANCAK ÇOK SEÇENEKLİ RECOVERY MENU KALICI OLMUYOR DAHA SONRA CİHAZ ROOTLU OLDUĞUNDAN UYGUN Bİ RECOVERY KURARSANIZ İYİ OLUR. SYSTEM APP REMOVER PROGRAMI İLE TELEFONDA KURULU GEREKSİZ GÖRDÜĞÜNÜZ PROGRAMLARI ROMDAN KALDIRABİLİRSİNİZ

http://www.android-turkey.net/blog/turkcell-t10t11t20-root-ve-rom-yukleme-rehberi/ ANLINTIDIR.

VOLKAN KARDEŞİM KUSURA BAKMA YAZDIKLARINI TEK TEK DENEDİM AMA OLMUYOR DROİD EXPLORER 64 BİT BULDUM İNTERNETTEN İNDİRDİM KURDUM ANCAK REBOOT DEVİCES İN TO RECOVERY MODE YAPIYORUM HİÇ BİRŞEY OLMUYOR İNAN 4-5 GÜNDÜR ARALIKLARLA YAPIYORUM ANCAK HİÇ BİŞİ OLMUYOR NE DERSİN ? BAŞKA BİR PROGRAMLA DAHA DENEDİM UNLOCK ROOT PROGRAMINDADA DENEDİM ANCAK ONDADA UNABLE TO ROOT SHELL GİBİ Bİ İBARE ÇIKIYOR NE YAPARIZ NASIL YAPARIZ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Telefon cebimdeyken yada durduk yere kapanıyor anca bataryayı çıkarıp takınca açalıabiliyor sizce neden nasıl tamir edicem ?

Çıkarıp takmak yanlış tercih, bataryayı bozabilirsiniz. Bayiiye gidin.
  • ADAM iOS 6 yüklemiş ZTE'ye yok artık 0_0 (iphone 5 işletim sistemidir kendisi)....

• Arkdaşlar niye google playde subway surfers ve temple run 2 gözükmüyor
  • telefon desteklemiyor kardeşim o yüzden
  • şunu da paylaşmak istedim arkadaşlar whatsapp in son güncellemesi google play de yok henüzhttp://www.whatsapp.com/android/ apk dosyası
  • Peki Telefon için android güncellemesi var mı resmi
  • Çoğu uygulama uyumlu değil neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Alper21***

Çoğu uygulama uyumlu değil neden

resmi güncelleme yok gelmez herhalde çoğu uygulama derken telefon zaten teknik özellikleri bakımından kısıtlı ama üst yorumlarda görmüşsün bir abimiz nfs kurmuş oynadığını söyledi şahsen denemedim..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.