beyler bundan 3 gün önce telefonumdan nete girememeye basladım bağlanıyor diyor girmıyor opera miniden bağlantıdan kb bakıyorum 1kb almıs gösteriyor hep.daha önceden böle bi sorun yoktu takır takır giriyordum sorun sadece bendemi yoksa aynı sorunu yasayan varmı? telefonda sorun yok wifi ile nete bağlanıyorum ama ave internet ile bağlanamıyorum sorun hattan kaynaklanıyor ayarlarıda yapılı bütün sorun neden bilen yada yardımcı olabilecek varsa yazarsa sevinirim şimdiden tşk...
bende gayet iyi bağlanıyor bağlanmaz olaydı.
kardeşim telefonu karıştırırken markete girip yaklaşık 100mblık uygulama indirmiş. süper fikir tarifesindeydim internet paketi yoktu. 110 lira fatura geldi. mb başı 1 liraya geliyor. biraz fazla değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ilkank
bende gayet iyi bağlanıyor bağlanmaz olaydı.
kardeşim telefonu karıştırırken markete girip yaklaşık 100mblık uygulama indirmiş. süper fikir tarifesindeydim internet paketi yoktu. 110 lira fatura geldi. mb başı 1 liraya geliyor. biraz fazla değil mi ?
fazla az bile kalır kitlemişler resmen
aveanın sitesinde süper fikir tarifesiyle ilgili internet hakkında bilgi yok. bune ya böyle yaptıkları resmen ....
bugün avea bayisine gitcem eğer yanlışlık yok derse dava açabilirim