Şimdi Ara

AVEA INTERNET REZİLLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gaggag

jubeii arkadaş haklı

" Aynı operatör ve aynı cihaza sahip arkadaşımda yan yana olduğumuz durumda onun cihazında sorun yaşanmamaktadır " diyorsun

aynı operatörle aynı yerde biri internete 3G hızı ile bağlanabiliyorken diğeri bağlanamıyorsa bunun operatörle bir alakasının bulunması pek mantıklı değil

avea ne yapabilir ki bu durumda????

Bende ondan bahsediyorum, durumun genel bir problem olmadığını ve benim sorun yaşadığımı zaten söylemiştim. Parasını ödüyorum ve hizmet alamıyorum. AVEA' nın bu duruma nasıl çözüm üretebileceğini siz nasıl bilmiyorsanız bende bilmiyorum . Sınırsız internet paketine sahibim ve kullandığım data miktarı ortadadır..Bir çok şikayet dosyası oluşturmama rağmen çözüm yok.

Sonuçta bu bir bilgilendirme amacıyla açılmış bir topic dir .Yaşadığım negatif durumu ortaya koymak , aynı durumu yaşayan kişiler varsa ortak paylaşımda bulunmak adına..Ama söylediğim sözleri süzgeçten geçirmekten tutun da ,yardım amacından daha çok alaycı bir tutumla benim bir şeyleri yanlış yapıp kurumu kötülemeye çalıştığımı düşünecek üslupta cevaplar gelmekte.

Herkese ilgileri ve cevapları için teşekkür ederim.

• SACRED REICH S kullanıcısına yanıt
    seni anlıyorum ama bu durumda aveanın yapabileceği hiçbir şey yok

bence telefonla ilgili bir durum

3G yazıp 5555'e gönderince ne diyor...

+

probleminizle konunun başlığı pek tutarlı değil

anlatımınıza göre aveanın olayda kabahati yok ama konunun başlığı aveanın internet rezilliği!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 28 Eylül 2013; 0:40:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

biri kullanıcıya 3gyi açtırsın

yawaş diye ortalığı ayağa kaldırıyoe

+1
  • Bencede ya telefondan yada telefondaki ayarlardan kaynaklanıyor....

başıma gelen bir olayı anlatayım...

dun maça gittim statta arkadaşımla buluşacaktık... Neyse stada yaklaşınca arkadaşı aradım ulaşılamıyor (tel çekmiyor) stada girdim gene aradım gene çekmiyor... İkimizin hattıda Avea ben statta arama yapabiliyorum internete giriyorum ama arkadaşı arayınca ulaşamıyorum... Arkadaşda benim gelmeyeceğimi düşünüp aramamış...

başka bir olay

iş yerinde bir arkadaşım da s3 mi var ve Türkcell hat kullanıyor... Bendeyse Avea ve lumia 520 var.. Arkadaş bana dedi ki Avea çekmiyor bende dedim karşılaştıralım ikimizde internete girdik benimki önce açıldı..

yani demek istediğim sorun telefondan kaynaklanma ihtimali yüksek.. Acaba 6 ay önce telefona bişey mi yaptınız program kurmak ne bileyim rom yüklemek gibi.. Avea internet ayarlarını sıfırladınız mı hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinize bir iyilik yapın daha oncede baska bi uyeninde dedigi gibi sim kartı arkadasınızın cebinde deneyin,
    arkadasınızın simini telefonunuzda deneyin. Denediginizde ve duzgun calısmıssa demekki telefonunuzda sorun var. Bunu birkac defa deneyin bir defa da degil farklı saatlerde. Telefonu tamirciye denetin. Aveayla muhatap olmadan sizin tarafınızda sorun varmı ondan emin olun sonra aveaya kufur mu edersiniz mahkemeye mi verirsiniz sizin harcınız. Abdesti saglam alın.
  •  AVEA INTERNET REZİLLİĞİ

s3 mini telefonun taşınabilir wifi özelliğini kullanarak bilgisayardan yaptığım hız testi.
  • Cihazınız da bir sorun var sanırım 3G ile bağlanmıyor..
    LG Nexus 4 kullanıyorum Hamitler / Bursa'da oturmaktayım. (Bursa'da avea bağlantısının berbat olduğu semtlerden biri)
    Burada dahi arada sırada 3G gördüğünde 4-5mbit hızla bağlanıyor internete.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.