Şimdi Ara

avea in touch 2 almaya değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selemlar, telefonum eskidiği için telefon almaya karar verdim fakat ne alayım bilmiyorum. iphone ya da samsung s4 falan alacak ne param var ne de o telefonlara ihtiyacım var.

arada internete girebileyim, maillerime bakayım, banka hesabıma bakayım vs. gibi olaylar için kullanılacak akıllı olması çoğunlukla. facebook-twitter seven biri değilim zaten. android olması da iyi olur gibi geliyor.

şimdilik aklımdaki telefon avea'nın kampanyalı cihazı avea in touch 2. bu telefon nasıldır? iş görür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

selemlar, telefonum eskidiği için telefon almaya karar verdim fakat ne alayım bilmiyorum. iphone ya da samsung s4 falan alacak ne param var ne de o telefonlara ihtiyacım var.

arada internete girebileyim, maillerime bakayım, banka hesabıma bakayım vs. gibi olaylar için kullanılacak akıllı olması çoğunlukla. facebook-twitter seven biri değilim zaten. android olması da iyi olur gibi geliyor.

şimdilik aklımdaki telefon avea'nın kampanyalı cihazı avea in touch 2. bu telefon nasıldır? iş görür mü?

500 lira vereceksen alma ama 288 felanasa sen bilirsin lg l5 şu an n11de 400lira ona bakabilirsin
  • aklımdaki seçenekler şu an için şunlar:
    1. avea in touch 2
    2. samsung galaxy mini 2
    3. general mobile discovery

siz olsanız hangisini neden alırdınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.