Şimdi Ara

AVEA HIZLIAL.COM 20 TL HEDİYE ÇEKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avealı Olmayan Adama siz de iyi davranın! Haydi hemenhttp://on.fb.me/hizlial a gel ve Fasülye’ye hızlıal.com ‘dan ne hediye etmek istediğini yaz, 20 TL değerinde indirim kuponu kazanma şansı yakala!

http://www.facebook.com/avea

• HIZLIAL.COM’DAN FASÜLYE’YE İSTEDİĞİN HEDİYEYİ VER, HEMEN 20TL KAZANMA ŞANSI YAKALA!

Bugün Fasulye’ye Hızlıal.com’dan ne hediye etmek istersin, sence buna neden ihtiyacı var?

Fasulye’ye hediye etmek istediğin hediyeyi sebebi ile beraber yaz ve hızlıal.com’dan aldığın fotoğrafı ekle ya da linkini paylaş, her gün 20 TL değerinde indirim kuponu kazanma şansı yakala!
  • KAZANMA ŞANSI YAKALA! bu yazıya kıl oluyorum..
  • şans nasıl yakalanıyor . bir bilgi göremedim
  • bence avea dürüst bir firma değil resmen beni tuzağa düşürdüler bazı ard niyetli alt bayilerle bunu yapıyor jet modem aldım 1+4 glik bana direkmen 4 gb fiyatını fatura ettiler ben sadece 1 ay 1 gb bile kulanmadım itiraz ettim nafile bulunduğum yerde avea şebekesi yok yinede beni 3 ay uğraştırdılar modemi geri iade etim benden modem parası geri iade cezası telsiz cvergisi telsiz aidatı 193 tl fatura yolamışlar 3 tanede 40 tl yoladılar resmen soygun ama dur diyen yok. aveaya yanaşmayın ben hatı kapatmak istedim 4 ay kapatma kulanıma açma ama parayı iste ben nasıl savunacam kendimi
  • aveadan şifr aldım 40tl hediye için ama olmadı.
    sevmedim bu ikiliyi..
  • Verdikleri çek için 100 tl üzeri şartı varmı bilmiyorum eğer varsa hiç uğraşmayın zaten bedava dağıtılıyor.

http://www.markmost.com/196/Hizlial.comdan-20-TL-Hediye-Puan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alışverişte alt limit yok..

Bana ilk kez bir şey çıktı 20 TL'nin içinde kargo bedeli dahil bir sipariş verdim bile :) Şaka gibi dalga geçmek için arkadaşa sonuç sayfasını gösteriyordum sana çıkmadıysa bana çıktı dedim bir baktım adım yazıyor
  • bana da çıktı da çeki göndermediler bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

bana da çıktı da çeki göndermediler bir türlü

bende yüklenmedi sanıyordum. asıl üyeliğime istedim fakat oraya yüklememişler. facebook üyesi oldugum maile bir hesap ve şifre oluşturmuşlar. ona yükleme yapmışlar. bilgilendirme maili atmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gloom4u

quote:

bende yüklenmedi sanıyordum. asıl üyeliğime istedim fakat oraya yüklememişler. facebook üyesi oldugum maile bir hesap ve şifre oluşturmuşlar. ona yükleme yapmışlar. bilgilendirme maili atmışlar

mail atın gerekirse, detaylar sekmesindeki açıklamada yazıyor. evet, facebook hesabınızdaki mail adresi ile yeni hesap oluşturuyorlar, şifresi de hızlıal kelimesinden oluşuyor. ona girip puanlar bölümünü kontrol ederseniz görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orijinalden alıntı: gloom4u

quote:

mail atın gerekirse, detaylar sekmesindeki açıklamada yazıyor. evet, facebook hesabınızdaki mail adresi ile yeni hesap oluşturuyorlar, şifresi de hızlıal kelimesinden oluşuyor. ona girip puanlar bölümünü kontrol ederseniz görebilirsiniz.

benim zaten o hesapta üyeliğim vardı. AA tanımlamışlar sonunda süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 23 Ağustos 2011; 22:29:53 >

• varolan markmosttaki puanla birleştirselerdi bari
  • ben tıkladım ama hızlıalla ilgili bişiye rastayamafım. tam olarak ne yapmamaız gerekiyor
  • hakkaten hizlial 20 lira çek neresinde yazıyor bu avea feysinin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.