Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Avea kadar problemli başka operatör görmedim...
  • ne zaman düşüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Şu Avea kadar problemli başka operatör görmedim...

Mesela ne gibi problem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturk16

ne zaman düşüyor?

Fatura döneminde.Nedense fatura detayını 3-4 gün sonra görebiliyoruz

Taahüdünüz yok derlermi derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 27 Şubat 2014; 16:35:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir inceliyorum. İlla ki her operatörde sorun çıkar ama Avea'da bu tavan yapmış. Memnuniyetsizlik fazla diğerlerine göre. Çekim kalitesi de diğer operatörlere göre berbat. 4. kattayım, internet çekmiyor. Turkcell'deyken köyün ortasında bile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Avea'ya geçtiğimden beri internete doğru düzgün giremiyorum. Önceden internetin çektiği yerde Şimdi telefon çekmiyor Ve bunu sadece ben söylemiyorum. Şu konuda bazı mesajlar okunsa bile ne kadar sıkıntı olduğunu görürsünüz hocam. Fiyatlar uygun ama kullanamayacaksak ne anlamı kaldı ki? Bu çekim problemi her yerde olmuyor tabi ki ama genel olarak bir çekim problemi hakim Avea'da. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum pahalı olmasına rağmen.

• Bende dün Turkcell'den Avea'ya geçiş için başvurdum. Yıllar önce aldığım hat annemin üzerineydi. Annemin kimliğiyle gittim. Sıkıntı çıkarmadılar. Mesajı bekliyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Uzun süredir inceliyorum. İlla ki her operatörde sorun çıkar ama Avea'da bu tavan yapmış. Memnuniyetsizlik fazla diğerlerine göre. Çekim kalitesi de diğer operatörlere göre berbat. 4. kattayım, internet çekmiyor. Turkcell'deyken köyün ortasında bile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Avea'ya geçtiğimden beri internete doğru düzgün giremiyorum. Önceden internetin çektiği yerde Şimdi telefon çekmiyor Ve bunu sadece ben söylemiyorum. Şu konuda bazı mesajlar okunsa bile ne kadar sıkıntı olduğunu görürsünüz hocam. Fiyatlar uygun ama kullanamayacaksak ne anlamı kaldı ki? Bu çekim problemi her yerde olmuyor tabi ki ama genel olarak bir çekim problemi hakim Avea'da. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum pahalı olmasına rağmen.

Çekim sorunu Türkiye ye veya avea ya özel bişey değil her operatör %100çekcek diyede bikey yok çekmediğini bile bile durmakta sizin hatanız eğerki 7/24 telefonsuz yapamam her yerde çeksin diyosanız turkcelle geçlceksiniz fiyatınada katlanıcaksınız
    ayrıca en memnun edici operatör avea 3 4 yıldır aldığı kalite ödülleri ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Çekim sorunu Türkiye ye veya avea ya özel bişey değil her operatör %100çekcek diyede bikey yok çekmediğini bile bile durmakta sizin hatanız eğerki 7/24 telefonsuz yapamam her yerde çeksin diyosanız turkcelle geçlceksiniz fiyatınada katlanıcaksınız
    ayrıca en memnun edici operatör avea 3 4 yıldır aldığı kalite ödülleri ortada

1 ay oldu zaten geçeli, geri dönmeyi düşünüyorum zaten...

Aldığı ödüller beni bağlamaz. Teorik kısmı o çünkü. Uygulamada hangi operatör ne kadar iyi ortada. Turkcell açık ara öndedir çekim kalitesinde kim itiraz ederse etsin. Babamın şirketi de değil hiçbiri, yaşadıklarıma göre çıkarım yaptım sadece.

Dedim ya zaten eziyet çekeceğime biraz daha veririm adam gibi kullanırım diye...

Bana Turkcell çekmiyor, çekim sıkıntısı var diyen çok az insan gösterebilirsiniz ama söz konusu Avea olsa bu memnuniyet konusu yerlerde geziyor. Kimse kusura bakmasın Avea kalitesi ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Taahüt vereli 25 gün filan oldu ama online işlemlerde taahüdüm görülmüyor.

benimde gözükmüyor telefondan SOZ yazıp 5555 yollayın, cevap olarak bana tahahütünüz bulunmaktadır diye mesaj geliyor.
  • evet bana da aynı cevap geliyor. fatura yüksek kesilirse yandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturk16

evet bana da aynı cevap geliyor. fatura yüksek kesilirse yandık.

ben müşteri hizmetleri ile telefonda geçiş yaptım. telefonda tahaahüt verdim. direk btk ya şikayet eder telefon kayıtlarının dinlenmesini talep ederim. cezayı onlar alır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Taahüt vereli 25 gün filan oldu ama online işlemlerde taahüdüm görülmüyor.

benimde gözükmüyor telefondan SOZ yazıp 5555 yollayın, cevap olarak bana tahahütünüz bulunmaktadır diye mesaj geliyor.

bende de taahüdünüz var diyor
  • upload ta limit var mı ?
  • Şuan kullandığım tarife gayet iyi hatta çok iyi

• Vodafonedan geçtim bende. Woopsa kayit basarili ama Yeniyil yazip 4545e gönderdiğinde gelen cevap su sekilde.

quote:

Degerli musterimiz, kampanyamizdan sadece faturali hatlar faydalanabilir. Faturasiz hatlara ozel paketler icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

• İlk mesajda faturasız kampanyaların kayıt yolu yok. YENIYIL faturalı hatların kayıt mesajı. SUPER FIRSAT yazıp 4545'e göndermelisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Yıldır İzmir ve İstanbulda avea kullanıyorum, çok uç noktalar hariç her yerde 3G kullanabiliyorum. Bu uç noktalarda genelde insanların çıkar beklediği yerler, mesala Ege Üniversitesi hastane bahçesi, hastane yönetimi ile anlaşamıyorlarmış.. Acaba neden istemiyor hastane yönetimi ?
  • Bende geçtim paketi de yaptım ama AVEA, Turkcell'den sonra az çekiyor gibi geldi.
  • Arkadaşlar Avea'yı aradığımda ilk 45,000 kişinin bundan faydalanabileceğini söylediler. Peki ben kaçıncıyım dediğimde bunu göremediklerini, tercihi bana bıraktıklarını söylediler. İlk 45,000 kişiye girdin girdin yoksa fatura yüklü gelecek, sonraki ay tekrar eski tarifeye dönmeye çalış falan filan. Bunu da adı kampanya imiş...

• avea pişmanlıktır.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.