Şimdi Ara

AVEA HER YÖNE SMS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aveanın sms paketini yaptım. 9TL tutarında 10bin sms avea içi, bin sms her yöne. ben her yöne smslerimi kullandım. avea içi sms lerimi hiç kullanmadığım için ilk günkü tazeliğinde duruyor hepsi. Ben bu sms paketini yapalı 1-2 hafta oldu. heryöne smsler bitti. Fakat bana her yöne sms lazım şuan :D Acaba bu paketi yenileme şansım var mı? iptal edip tekrar mesaj yollasam falan yenilenir mi?

• 1 ay olmadan yenilenmez. ek olark 500 her yöne alırsın.komik bir rakama 7.8 lira gibi.

bende bu yüzden hattımı turkcelle taşıdım.adam gibi heryöne bir sms yok.

turkcellde 5000 heryöne +100mb net 12 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

1 ay olmadan yenilenmez. ek olark 500 her yöne alırsın.komik bir rakama 7.8 lira gibi.

turkcell 100mb interneti 10 liraya veriyor. 5000 her yöne olduğundan eminmisin arkadaşım? linkini verebilir misin?

ekleme: gençplus tarifesi için geçerli imiş dediğin. diğer tariflerde 1000 mesaj veriyor.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Her-Yone-SMS-Kampanyasi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heryerde -- 15 Şubat 2012; 13:53:23 >

• Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: heryerde

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

1 ay olmadan yenilenmez. ek olark 500 her yöne alırsın.komik bir rakama 7.8 lira gibi.

turkcell 100mb interneti 10 liraya veriyor. 5000 her yöne olduğundan eminmisin arkadaşım? linkini verebilir misin?

ekleme: gençplus tarifesi için geçerli imiş dediğin. diğer tariflerde 1000 mesaj veriyor.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Her-Yone-SMS-Kampanyasi.aspx

turkcell e geçmek aklımdan geçmiyorda değil. 5000 sms de güzel bir fırsat. ama o kampanyada 29 Şubat 2012 tarihine kadar geçerliymiş.

• kardeş 5 sene turkcell kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki turkcell de sms dışında hiçbir şey ucuz değil. eğer derseniz ben bi sms atarım geçin. Ama data, özellikle de konuşmada ucuzluk pek beklemeyin. Ben yarın avea ya geçeceğim 500 dk 1000 sms 1 gb 19 tl. tabi sonradan geçenlere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

kardeş 5 sene turkcell kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki turkcell de sms dışında hiçbir şey ucuz değil. eğer derseniz ben bi sms atarım geçin. Ama data, özellikle de konuşmada ucuzluk pek beklemeyin. Ben yarın avea ya geçeceğim 500 dk 1000 sms 1 gb 19 tl. tabi sonradan geçenlere :)

avea daki o paketide biliyorum. numarasını taşıyanların ilk 30 gün içerisinde kaydolabileceği bi paketti sanırsam. ama dediğim gibi bana sms lazım oluyor ve 1000 yetmiyor. bu yüzden turkcell i düşünmeye başladım.
  • Her yöne 1000 sms yetmiyorsa o halde siz Turkcelle gecin her gün 167 sms atarsınız sonra 1 gün beklersiniz limitin kalkmasını bu sekilde olacaksa buyrun turkcelle gecin öyleyse.6 -7senelik Turkcelliyim ilk defa bu kadar kullandığım operatöre isyan ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 16 Şubat 2012; 7:45:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • günlük sınırda çok kötü oluyor turkcell de ne yapacağımı bilmiyorum.
    çok çabuk fikrini değiştirebilen biriyim. şimdiden vodafone hat mı alsam diyorum
    sizin en memnun olduğunuz yada avantajları hoşunuza giden bir hat var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 47hkn47 -- 17 Şubat 2012; 7:39:31 >
  • Vodafone freezone tarifesinde Vodafone içi 10000+hyöne 2000 9 tl+haftasonları vodafonelularla 2000 dk ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Vodafone freezone tarifesinde Vodafone içi 10000+hyöne 2000 9 tl+haftasonları vodafonelularla 2000 dk ücretsiz.

teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.