Şimdi Ara

Avea Hediye Sms Piyangosu (Vurgun Yedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 62 Ytl Fatura geldi,Her Ay Ödediğim Ortalama Fatura diyebiliriz ama Sms'ler Faturanın Büyük bir kısmını oluşturuyor.3 Marka Hattıda Kullanıyorum,Yıllardır Kullanıyorum.En Avantıjlısı Telsim olduğu Su Götürmez Bir Gerçek.

6 Ytl Karşılığında Her Yöne Sms Hakkı Verdiler Fakat Faturam Elime Geçtiğinde Bütün Mesajlarımın Faturaya Yansıtıldığını Gördüm.Kdv siz 22 ytl lik Sms Çekmişim,Yani 35 ytlsi Sms.Ayak Üstü Faturayı Giydirdiler.Merak Ettiğim Varmı Başka Benim gibi Kumpasa Getirilenler?

İtiraz ettim yarın arayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaput -- 15 Aralık 2006; 0:40:47 >

• Bu Arada Kendimi Tanıtayım,Adım Onur 23 Yaşındayım.Pendik'te Oturuyorum.Beşiktaş'lıyım Kapalı Üstte Takılırız Grubumuzla.3 4 Aydır Siteye Üyeyim,Kendime Göre PAylaşacak Konu Bulamadım o yüzden mesajlara cevap vermedim konu Açmadım,ama Siteyi her gün Takip Ediyorum.
  • kampanya için atılan mesajlar duyuru mesajlarıydı

siz "EVET" yazıp ilgili numaraya mesaj atmış mıydınız? ve attıysanızda onay mesajını almışmıydınız?

durumu müşteri hizmetlerine ilettiğinize göre kesin nedenini size söyleceklerdir zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: Kaput

62 Ytl Fatura geldi,Her Ay Ödediğim Ortalama Fatura diyebiliriz ama Sms'ler Faturanın Büyük bir kısmını oluşturuyor.3 Marka Hattıda Kullanıyorum,Yıllardır Kullanıyorum.En Avantıjlısı Telsim olduğu Su Götürmez Bir Gerçek.

6 Ytl Karşılığında Her Yöne Sms Hakkı Verdiler Fakat Faturam Elime Geçtiğinde Bütün Mesajlarımın Faturaya Yansıtıldığını Gördüm.Kdv siz 22 ytl lik Sms Çekmişim,Yani 35 ytlsi Sms.Ayak Üstü Faturayı Giydirdiler.Merak Ettiğim Varmı Başka Benim gibi Kumpasa Getirilenler?

İtiraz ettim yarın arayacaklar.

• Bugün Aradılar.CEvabı Aynen Söylüyorum.

MEsajları gprs Üzerinden Gönderdiğim için Ücretlendirme Yapılmış.Normal Sms Yoluyla Göndermediğim İçin Ücretlendirilmiş.Bu Yüzden Faturamı Ödemem Gerektiği iletildi.

Normal Sms 120 binlira
    Gprs Üzerinden Gönderilen 60 binlira.

Herhangi Bir Açıklamada Yok.Adam Utanmadan Mesaj Hakkınız Kaldıysa Normal Sms Seçeneğini Ayarlayın Öyle Gönderin Diyor.

Numaram Özel Olmasa Şimdi Kapattırmıştım Hattımı.
  • AVEA BU KARDEŞ NEOLCA BELLİMİ OLUR . TEK BUMU ALAN LAR BİN PİŞMEN BU HATTI BİDE MİLLET ÇOK İYİ BİŞEYMİŞ GİBİ SAVUNUYO
  • Açıklama yapılmış gördüğüm kadarıyla,
    daha nasıl bir açıklama bekliyordun?

GPRS üzerinden gönderilen smsler normal smsin yarı fiyatına ücretlendirilmektedir, bu nedenle bu tür promosyonlarda kullanılamaz.
    Örneğin mobil öğrenci hatlarıda GPRS üzerinden gönderdikleri smsler için para öderler, hediye smslerinden düşmez

Firma zaten ucuz mesajlaşma için bir fırsat sunuyor, eğer hediye smslerinide yarı fiyatına kullanman mümkün olsaydı bu iki farklı kampanyadan aynı anda yararlanman gibi birşey olurdu ki hiç bir firma aynı anda iki indirimi yada iki kampanyayı birden kullandırtmaz.

Doğru bir tanedir ve bazen bu doğru bizim doğrumuzla örtüşmediği için kabullenmek istemeyiz ama bu bişey değiştirmez.

Aveanın sayfasında bununla ilgil bir uyarı vardı diye hatırlıyorum ama kampanyanın katılım süresi dolduğu için kaldırmışlar.
    Eğer senin katılım tarihinin üzerinden 1 ay geçmediyse ücretsiz smslerini hala kullanabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Kaput

Bugün Aradılar.CEvabı Aynen Söylüyorum.

MEsajları gprs Üzerinden Gönderdiğim için Ücretlendirme Yapılmış.Normal Sms Yoluyla Göndermediğim İçin Ücretlendirilmiş.Bu Yüzden Faturamı Ödemem Gerektiği iletildi.

Normal Sms 120 binlira
    Gprs Üzerinden Gönderilen 60 binlira.

Herhangi Bir Açıklamada Yok.Adam Utanmadan Mesaj Hakkınız Kaldıysa Normal Sms Seçeneğini Ayarlayın Öyle Gönderin Diyor.

Numaram Özel Olmasa Şimdi Kapattırmıştım Hattımı.

• valla arkadaşlar o kampanyaya bnde kayıt yaptırdım ve bana 1000=12ytl die geldi sora avea yı aradım.bu 12ytl dışında herhangi bi ücret ödüyormuıyuz diye özellkle sordum.
    bna hayır dediler sora hemen evet msjını yolladım.normalde faturam 38 geliyordu.(7-8ytl si msj a ait)şimdi 39ytl geldi ve 825 sms kullandım bnde çok avantajlıydı bi daha olsa yine katılırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Pokus [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demek avea da başladı sonunda böyle işlere
  • Ben mesajlarımı normal gonderıyorum, gprs uzerınden falan degil, bu ay faturam 2 katı geldi, gecen ay 500sms 5 Ytl kampanyasından gondedigim tum mesajlar ucretlendırılmıs, aynısı bir arkadasımın daha basına geldi, hat kendı uzerime olmadıgı ıcın su an problemı cozemıyorum, hat sahibinin araması gerekiyormuş. Aveanın sistemlerinde bunu göremediğine ya da gerçekten hata yaptıgına inanmıyorum, genelde Avea'dan sikayetci degilimdir, şebeke problemi çekmeme gibi problemlerle çok fazla karşılaşmadım ama son aylarda Avea bir garipleşti, müşteri odaklı anlayış gidip ne çıkarsam kardır gibi bir mantıkla hareket ediyorlar, bu hediye sms kampanyasında da iyiniyetli bir yanlış olduğuna inanmıyorum. Koskaca operatör faturalandırma mı yapamıyor?!!!
  • Bir arkadaşıma daha aynısı olmuş, başka bu durumla karşılaşan var mı?
  • bende 50 kontöre 500 sms kampanyasından yararlandım ve yurt dışı gönderim hariç extra hiç kontör gitmedi
    bu arada onun gibi başka kampanya varmı sms ile ilgili çok laızm oluyorda
  • Valla Bende Kullandım hatta Bitiremedim bile sms leri :)) Çok Güzel bi kampanyadı müşteri hizmetleriyle konuştum ilerleyen zamanlarda aynı kampanya yapmaları söz konusuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempatim -- 2 Ocak 2007; 17:35:55 >
  • evet aveanın en kötü yanı bu sms ler çok pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sempatim

Valla Bende Kullandım hatta Bitiremedim bile sms leri :)) Çok Güzel bi kampanyadı müşteri hizmetleriyle konuştum ilerleyen zamanlarda aynı kampanya yapmaları söz konusuymuş

Keşke her ay olsa, 500 mesaj 5 ytl harika.
  • neye göre pahalı olduğunu yazabilir misiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

evet aveanın en kötü yanı bu sms ler çok pahalı
  • İlginç bi durum gerçekten, olmaması lazımdı
  • Ben de aynı durum oldu, fatura kesim tarihinden sonrasını ücretlendirmiş, ben müşteri hizmetlerini aradım sorunu düzeltiriz dediler, ben de 22 YTL'lik sms çekmiş oldu, fatura da şişti doğal olarak. Avea kampanya yapıyor ama sistemi oturtamıyorlar galiba.
  • Ben hat sahibi olmadıgım icin benim dedigimi yapmıyorlar, hat sahibi ben olmayınca size adam kazıklamak dogal geliyor o zaman diyorum, papagan gibi hat sahibi arasın diyorlar, başka durumlarda evet ama bu olayda hat sahibinin araması falan gerekmiyor, defalarca mail attım, cevap yok, sikayetvara yazdım oradan da geri donus yok, Müşteri Hizmetlerini kaç kere aradım, bir şey değişmiyor, ben de inat ettim, hat sahibi falan aramayacak, Avea kendi hatasını düzeltmek zorunda, telefonunu kullanan kişi benim, söylüyorum işte, 40 ytl haksız bir ücretlendirme var, hat sahibi arasın mı denir, evet bu bizim hatamız telafi edelim mi denir, hat sahibi aramadıkca yanlış faturalandırma yaptıklarını göremiyorlar mı
    Avea'nın müşteri hizmetlerine bir an önce birşeyler yapması gerek, erskiden böyle değildi, şimdi iyice sallamışlar, daha tek bir mailime cevap alamadım, bu kadar mı adam yerine konmaz bir abone ya Bunu tek olaya dayanarak söylemiyorum, son aylarda Avea her problemde son derece kayıtsız ve vurdumduymaz. Yeni kampanyalarla yeni müşteri gelir bize ne diyorlar herhalde ama imajları açısından hiç de hoş olmuyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.s.d. -- 9 Ocak 2007; 9:38:17 >

• Zaten personel hatları kullanan 3 kişi'den 2'sinin hat sahibi olmadığı düşünülürse, müşteri hizmetlerinin hat sahibini ısrarla istemesi mantık dışıdır.
  • Zaten güvenlikle ilgili bir durumda bu gereklidir ama burada değildir. Tamamen aveanın hatası. O zaman sadece hat sahiplerine verin hat. Gül gibi geçinip gidin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.