Şimdi Ara

Avea hediye dakikalarımı yüklemedi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Mart 2012 Tarihinde FIRSAT başlığı adı altında gelen SMS'de 10 Mart'a kadar 10 TL yüklediğim takdirde 1 ay boyunca kullanabileceğim her yöne 100 dakika yükleneceği söylendi. 8 mart 2012 tarihinde 10 TL yükleme yapmama rağmen herhangibir SMS vs. gelmedi. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Bana yakın zamanda herhangibir yükleme yapmadığımı ve sistemde en son Kasım 2011 ayında yükleme yaptığımı söylediler! Bakiyem sistemlerinde normal görünüyor fakat 10 TL yüklediğim sistemlerinde görünmediği gerekçesiyle hediye dakikaları yüklemediler.. Aşağıya eklediğim dekontu kendilerine mail olarak gönderebileceğimi söylediğim halde herhangibir mail adresi de vermediler ve boşu boşuna kullanmadığım hattıma bana 10 Tl yükletip bedava zannı ile de bana bakiyemden harcattılar.. Avea artık 15 takla atsa, heryeri bedava olsa da benim için bitmiştir! 5 para etmez kalitesiz hizmeti, sorunlu sistemiyle ve en uygun tarife bizde zırvalarıyla insanları kandıra dursunlar, bu kafayla hep 3. operatör olarak kalacaklar..

http://img802.imageshack.us/img802/7939/17380085.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 13 Mart 2012; 23:19:16 >

• 10tl için yakınıyosan bırak kullanma o hattı :) 3gün içinde de promosyonun tanımlanır açtığın konuda saçma sebep bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nino4u

10tl için yakınıyosan bırak kullanma o hattı :) 3gün içinde de promosyonun tanımlanır açtığın konuda saçma sebep bence

Mesele 10 TL değil kardeş, melese hakkını aramak ve sahtekarlığı ortaya dökmek Koskoca avea firması eğer benim yüklediğim TL nin geçmişini sisteminde doğru düzgün tutamıyorsa boşuna yapmasın bu işi Tabi sen de eğer firmanın çalışanı değilsen senin şu anlama eksikliği ile yaptığın yorum daha da fena..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 13 Mart 2012; 22:06:20 >

• quote:

10tl için yakınıyosan bırak kullanma o hattı :) 3gün içinde de promosyonun tanımlanır açtığın konuda saçma sebep bence

neden sacma olsun bir haksızlıga ugramıs ve hakkını aramaya calışıyor 1 tl de olsa peşine düşeceksin
    hz alinin güzel bir lafı vardır haksızlık önünde eğilen hakkıyla birlikte serefinide kaybeder
    ha sen benim için hiç bir sey önemli değil diyorsan bu yazdıklarım bile sana fazla keyfine bak
  • Kardeş sorun bilinçsiz kullanıcı 3gün içinde tanımlanır hattına mh da bu şekilde bilgi veriyo aman aman yüklenme di diyeDe sağda solda reklam yapmak gerekmiyo şahsımca 3günde hala yüklenmiyosa ara mh ı talep açsınlar hattına kısa süre içerisinde dk lar tanımlanır weya 9333 ü ara dk lar gelmiştir belki fakat sms gelmemiş olabilir. Ben şunuda belirteyim dengesiz konuşmam sana değil kesinlikle sadce bu tip konulara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nino4u -- 13 Mart 2012; 23:03:40 >

Kardeş sorun bilinçsiz kullanıcı 3gün içinde tanımlanır hattına mh da bu şekilde bilgi veriyo aman aman yüklenme di diyeDe sağda solda reklam yapmak gerekmiyo şahsımca 3günde hala yüklenmiyosa ara mh ı talep açsınlar hattına kısa süre içerisinde dk lar tanımlanır weya 9333 ü ara dk lar gelmiştir belki fakat sms gelmemiş olabilir. Ben şunuda belirteyim dengesiz konuşmam sana değil kesinlikle sadce bu tip konulara.

Müşteri hizmetlerini aradım diyorum, 10 TL'yi 5 gün önce yükledim adamların sisteminde benim TL yüklediğim görünmüyor fakat bakiyem normal görünüyor diyorum, sen daha 3 günde yüklenmekten,talep açmaktan bahsediyorsun.. Yazdığım konunun sadece başlığını değil, tüm metnini okursan böyle anlamsız-alakasız yorumlar yapmana da gerek kalmaz....

• Aynısı benim başımada gelmişti. Müşteri hizmetlerinde ki bayan arkadaşın maşallah dünyadan haberi yoktu. Eee her 10 dk da bir çağrı merkezi çalışanı işe alırsan sonuç bu olur.
  • 5-6 ay once benimde basima geldi. 10 tl yukle avea ici 500 dk gelsin mesaji geldi yukledim. Ama dk lar gelmedi musteri hizmetlerini aradim teknik sorun var en kisa zamanda gelir dedi, tabi ben inanmadim. Ve hakli ciktim dk falan gelmedi. :)
  • Ben de dakikalarımın gelmeyeceğini biliyorum ama bu adamların sistemlerini düzeltip kendilerini geliştirmeleri için de 30 dakika bedavaymış,5 TL ymiş falan demeden bu tip şikayetlerimizi dile getirmemiz gerekiyor. Avea benim 3. hattımdı zaten, bu tip bir kampanya olmadıkça da yüklemiyordum fakat bundan sonra kampanyası da yere batsın, en kısa zamanda hattımı diğer operatörlerden birine geçirip doğru düzgün bir kampanyadan yararlanırım en azından... Avea gerçekten ucuz etin yahnisi durumunda..

Orijinalden alıntı: freefalcon

5 Mart 2012 Tarihinde FIRSAT başlığı adı altında gelen SMS'de 10 Mart'a kadar 10 TL yüklediğim takdirde 1 ay boyunca kullanabileceğim her yöne 100 dakika yükleneceği söylendi. 8 mart 2012 tarihinde 10 TL yükleme yapmama rağmen herhangibir SMS vs. gelmedi. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Bana yakın zamanda herhangibir yükleme yapmadığımı ve sistemde en son Kasım 2011 ayında yükleme yaptığımı söylediler! Bakiyem sistemlerinde normal görünüyor fakat 10 TL yüklediğim sistemlerinde görünmediği gerekçesiyle hediye dakikaları yüklemediler.. Aşağıya eklediğim dekontu kendilerine mail olarak gönderebileceğimi söylediğim halde herhangibir mail adresi de vermediler ve boşu boşuna kullanmadığım hattıma bana 10 Tl yükletip bedava zannı ile de bana bakiyemden harcattılar.. Avea artık 15 takla atsa, heryeri bedava olsa da benim için bitmiştir! 5 para etmez kalitesiz hizmeti, sorunlu sistemiyle ve en uygun tarife bizde zırvalarıyla insanları kandıra dursunlar, bu kafayla hep 3. operatör olarak kalacaklar..

http://img802.imageshack.us/img802/7939/17380085.jpg

ZORUNDA MI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

ZORUNDA MI

Zorunda mı derken??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 16 Mart 2012; 15:45:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.