Şimdi Ara

Avea güncel fatura sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Perşembe günü faturasız Avea hattımı faturalıya taşıyıp "hepsi Faturalıda" tarifesine geçtim

Hattımda da 15 küsür tl vardı

Bugün güncel faturama bakıp 58.8 tl gördüğümde ise şoka uğradım

Avea 3 gün kullandığım "Hepsi Faturalıda" tarifesi için 25 tl alıp, bugün paketi yenilemiş ve bi 25 tl daha yansıtmış

Onun haricinde de ekstra 8.8 tl daha yansıtılmış

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise klasik "bakamıyoruz,görüntüliyemiyoruz" lafları
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel faturada indirim vs. tutarları yansıtılmamış ücreti görürsünüz. Büyük ihtimal bir sorun yok. Avea'da fatura kesilmeden bu tutarları göremez, doğaldır. Bu nedenle sorun olup olmadığı fatura kesildikten sonra belli olur. Faturanızın kesilmesini bekleyiniz.
  • Faturamın kesilmesini beklememe gerek yok

Çünkü kalan dakikam ve sms paketinden görebiliyorum paketin yenilendiğini

2 gün önce 360 dakikam varken şuan 417 dakikam görünüyor

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    paketin yenilenmesinden daha doğal ne olabilir

senin faturan her ayın 9'unu 10'una bağlayan gece kesilecek

kesilince de paketin yenilenecek

fatura tutarını 72 saat içinde görülebileceksin online işlemlerden

fatura bilgilerine de 5-6 gün içinde görebileceksin

güncel fatura sorgusundaki rakamlara indirimler dahil olmadığı için gerçeği yansıtmaz

güncel faturada 62 TL. gözüküp faturada 27 TL. geliyor eğer paket aşılmamışsa

büyük bir ihtimal hattındaki TL.'ler faturan kesildiğinde fatura borcundan düşülecek

düşülmez ise de müşteri hizmetlerini arayıp anlatırsın olayı

+

fatura kesilince yeni aya geçildiği için yeni fatura borcunun gözükmesi de gayet doğal

boşuna ortalığı ayağa kaldırmışsın gibime geliyor.................

• Amman Ha Avea ya bulaşmayın! ŞİKAYET VAR!

Eşimin Vodafon daki hattı şubat ayı içerisinde Avea şebekesine geçti. Özellikle müşteri hizmetlerini arayarak İnternet Gprs veri hizmetini kapattırmak istediğimi bildirdim. Müşteri Hizmetlerindeki kişi işlemi gerçekleştirdi.Ne zaman ki Avea kampanyasından İnTouch2 telefon aldım, bir sonraki 38,00 TL gelmesi gereken faturam 112,00 TL olarak geldi. Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtim,özellikle İnternet Gprs' e ihtiyacım olmadığından dolayı bu hizmeti kapattırdım, fakat bana 51Mb veri kullanımına 112 TL fatura kesilmiş dedim. Talebinizi değerlendireceğiz ve size 48 saat içerisinde dönüş sağlanacaktır dediler. Bütün müşteri hizmetleri ile olan konuşmalarınızı dinledik, böyle bir talep yok,faturayı ödeyeceksiniz diyor. Kapattırdığımdan emin olduğum bir hizmetten dolayı gelen fahiş fatura bir yana, 51 mb büyüklüğündeki bir veri için 112 tl fatura gelmesi en büyük insafsızlık. Sorunun çözümü için hiç bir çıkar yol gösterilmiyor. Bu operatörü ve insafsız tutumunu kınıyorum. Sosyal medyada bu konuyu devamlı dile getireceğim. Amman Ha Avea ya bulaşmayın! Yaptık dedikleri işlemi yapmayan bir müşteri hizmetleri olan Operatörden kimseye fayda gelmez.

• keyaksar K kullanıcısına yanıt
    hangi tarifedesiniz ve normalde ne kadar fatura ödüyordunuz..........

( cihaz almadan önce )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 10 Haziran 2013; 16:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

paketin yenilenmesinden daha doğal ne olabilir

senin faturan her ayın 9'unu 10'una bağlayan gece kesilecek

kesilince de paketin yenilenecek

fatura tutarını 72 saat içinde görülebileceksin online işlemlerden

fatura bilgilerine de 5-6 gün içinde görebileceksin

güncel fatura sorgusundaki rakamlara indirimler dahil olmadığı için gerçeği yansıtmaz

güncel faturada 62 TL. gözüküp faturada 27 TL. geliyor eğer paket aşılmamışsa

büyük bir ihtimal hattındaki TL.'ler faturan kesildiğinde fatura borcundan düşülecek

düşülmez ise de müşteri hizmetlerini arayıp anlatırsın olayı

+

fatura kesilince yeni aya geçildiği için yeni fatura borcunun gözükmesi de gayet doğal

boşuna ortalığı ayağa kaldırmışsın gibime geliyor.................

aynı sorun bende de var bende ave full artı full 500 tarifesine geçtim hepsi yazıp 5555e gönderigimde hepsifatıladıa var kampansyından 12 fatura dönemi boyunca 17 tl inidirim aldınız mesajıı geldi aveadanç güncel faturam 42 tl gözüküyor online işlemlerde baktıgımda ama normalde 17 tl indrimle 25 ya da 27 tl gelmesi lazım değil mi gerçi daha iki gün oldu fatura kesilmedi yani umarım dediginz gibidir. bir de sormak istedigim bu full pakette 17 tl inidirim var mı gerçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone paket yükseltme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    İmei problemi ve Fatura sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone TL yükleme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel faturadaki rakamı boşverin 26-27 civarında fatura gelecek.....

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

Güncel faturadaki rakamı boşverin 26-27 civarında fatura gelecek.....

anladım. yani indirim olacak değil mi? eger 42 lira falan fatura gelirse direk iptal ettirecegim. aveayı aradgımda şu anki faturanız 42 lira gözüküyor indirim vamı 17 tl dedigimde bilgimiz yok diyorlar. kendilerinden haberi yok bunların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.