Şimdi Ara

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
4
Favori
84.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avea Her Yöne Kamu hattını %25 indirim ile kullanmaktayım. Acaba bu hattımı GS Mobile a çevirsem ödeyeceğim miktar 61-%25=48,5 tl olur mu? Yoksa illa başka bi numarayı aveaya taşıyarak mı 49tl olan fiyattan yararlanmalıyım?? Bilgilendirecek bi arkadaş varsa sevinirim
  • ben 7 martta başvurdum bu gece taşındı hakkım 600 dk kampanyası verdiler gelir gelmez soğutuyolar hemen ya bu ne şanstır anlamadım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

    Yeni bir kampanya başlamış. 150 Kontör yüklemeye faturasız hatlara 10 TL Hediye ediliyormuş . İlk gördüğümde bende şaşırdım ama detayını öğrenemedim henüz. 10 TL nasıl yüklencek faturasız hatlara ? Bu kampanya hakkında bilgi alan varmı ?

    Sitede yer alan açıklama ;

    http://www.gsmobile.com.tr/kampanyalar/default.aspx

    Nisan ayında kontör kalkıyor ya..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemenism

    Avea Her Yöne Kamu hattını %25 indirim ile kullanmaktayım. Acaba bu hattımı GS Mobile a çevirsem ödeyeceğim miktar 61-%25=48,5 tl olur mu? Yoksa illa başka bi numarayı aveaya taşıyarak mı 49tl olan fiyattan yararlanmalıyım?? Bilgilendirecek bi arkadaş varsa sevinirim


    Avea olan hattınızı GSMobile hattına taşıyarak,başka yönden gelenlere özel kampanyalardan yararlanamazsınız.Aynı yönden sayılıyorsunuz avea ve gsmobile olarak.

    Avea hattındaki indirimi GSMobile hattında sağlayamazsınız bildiğim kadarıyla,ayrıca tarifeleri de farklı.Müşteri hizmetlerini aramanızda yarar var derim,eğer özel bir durumunuz

    söz konusuysa.

    49 TL fiyatından kastınız benim de şu an kullanmakta olduğum GSMobile Eski Açık tarifesi olmalı.Ben GSMobile eski açık tarifesine geçmeden önce avea kontörlü hat kullanıyordum.

    Hattımı vodafoneye geçirdim,vodafone de hattım açıldıktan sonra avea bayisine gidip,GSMobile Eski Açık tarifesine geçiş başvurusu yaptım aynı numara için.

    Malum toplamda 6750 dakika olan görüşmenin ücreti 60 TL iken,başka yönden (vodafone) geldiğim için 49 TL ödüyorum.

    Bu fiyattan yararlanabilmek için avea hattımı vodafoneye geçirip ordan gelme taktiğimi kullandığımı dikkatle belirtiyorum.

    Bundan önceki mesajlarımda dikkat edilmesi gereken çok önemli ğüf noktalarını yazmıştım,okumanızı öneririm.Tekrar tekrar yazdığımda dikkat çekiyor yazılarım,

    rahatsız olanlar da olabiliyor,GSMobile çalışanı sanılabiliyorum,oysa ben kendim için istediği iyi şeyleri başkası içinde isteyen bunun için bilgi paylaşımı yapan biriyim.

    Lütfen bu başlıktaki diğer yazıları dikkatle okuyunuz,çünkü bazı detaylarda hata yapılırsa herşey istediğiniz gibi olmayabilir.

    Mesela daha önce avea tarifelerinde heryöne bedava dakika kampanyalarından yararlanmamış olmalısınız son 1 yıl içinde.Ve birçok ayrıntı var.




  • hattımı vodafone tasıdım gsmobile gecmek için msj geldi kimlik bilgileri uyusmuyomus aveanın sitesinden bilgilerime baktım adresim oturmadıgım bi yerde gözüküyor hattı 2 sene önce alırken doğru adresimizi verdik bu bayideki adamlar kafalarına göremi yazıyorlar :@ bosuna bekledik o kadar :S tekrar basvurcaz yine bekliyecez 3-4 gun.
  • quote:

    gsmobile gecmek için msj geldi kimlik bilgileri uyusmuyomus


    Kardeşim adres bilgileri önemli değil. Kimlik bilgilerinde problem olmuş. Doğum tarihi, anne kızlık soyadı vs vs. Bunlardan birinde hata olabilir ve taşıdığın avea bayine giderek bu sorunu öğrenebilirsin.
  • [quote]Orijinalden alıntı: Guzelyali

    Mart basinda Turkcell'e gectim, ancak Avea (UgurCell) gecmek istiyorum.
    Henuz Turkcell faturam gelmedi, bu sekilde gecersem ay sonunda hem Turkcell hem Avea faturasi mi gelmis olacak?
    Avea'ya ay ortasinda gecis yapmak mantikli degil sanirim o zaman degil mi?


    Turkcelle aveanın hesap kesim tarihleri genellikle farklıdır. Aveada tüm gsmobile abonelerinin hesap kesim tarihi ayın 26 sıdır. 27 sinde yeni fatura dönemi başlar. Diyelim ki ayın 25inde geçtiniz , ayın 26sında hesabınız kesilir , 2 günlük bir fatura çıkar ki bununda ücreti nt ile geldiğinizi varsayarsak 3 lira civarı bişey olur. Ama dakikalarınızın hepsi yüklenir hattınıza. Yani 2 günlük dakika yüklemesi yapılmaz 1 gün önce gelmiş olsanız bile 5000 avea + 1000 sabit + 600 diğer op. dakikaları yüklenir.
  • 31 mart 2010 da gs 1905 kampanyası bitiyor u devam edecek mi acaba
  • 31 mart 2010 da gs 1905 kampanyası bitiyor u devam edecek mi acaba

    bu soru önemli

    birde sanırım her yöne 600 dk ya inmiş bu zırt pırt değişir mi ki böyle?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo5558

    31 mart 2010 da gs 1905 kampanyası bitiyor u devam edecek mi acaba



    bütün kampanya sms vb. şeylerin son tarihi olarak 31 mart gözüküyor çünkü nisanda TL bazında hesaplanmaya geçilecek.

    taraftar hatlarında 31 marttan sonraki tek değişikik sms paketleri 44 kontör karşılığı olacak. onun dışında herhangi bir tarife yada kampanya değişikliği yok. Bugünden itibaren hepsibir faturalıda taraftar hatlarına tanımlanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asaf15


    quote:

    Orijinalden alıntı: evo5558

    31 mart 2010 da gs 1905 kampanyası bitiyor u devam edecek mi acaba



    bütün kampanya sms vb. şeylerin son tarihi olarak 31 mart gözüküyor çünkü nisanda TL bazında hesaplanmaya geçilecek.

    taraftar hatlarında 31 marttan sonraki tek değişikik sms paketleri 44 kontör karşılığı olacak. onun dışında herhangi bir tarife yada kampanya değişikliği yok. Bugünden itibaren hepsibir faturalıda taraftar hatlarına tanımlanıyor.


    Yahu 1905 kampanya değil ki tarife. 100 kontör veya 150 neyse yüklüyoruz gsmobililerle 1905 dakika konuşuyoruz. Aynı avea kamu hatları gibi birşey. 1905 dakikayı kaldırırlarsa, şuanki fiyat her yöne dakikası 1 kontör ve böyle bir tarifede bir dakika durmam ben. Avea hattımı kenara atarım.

    Gsmobile hat kullanmaya başlayalı 3 ay oldu ve 3 aydır bütün kontör yüklemelerimi Gsmobileye yaptım. vodafone hattıma hem süremin uzaması hemde mesaj paketi almak için sadece 50 kontör attım. O da 3 ayda sadece 50 kontör.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muratsen

    hattımı vodafone tasıdım gsmobile gecmek için msj geldi kimlik bilgileri uyusmuyomus aveanın sitesinden bilgilerime baktım adresim oturmadıgım bi yerde gözüküyor hattı 2 sene önce alırken doğru adresimizi verdik bu bayideki adamlar kafalarına göremi yazıyorlar :@ bosuna bekledik o kadar :S tekrar basvurcaz yine bekliyecez 3-4 gun.


    Şu ana kadar birçok arkadaşım ve tanıdığım GSMobile tarifesine geçti,kendim de aracılık ettim.Avea Kamu hatlarına geçirdiğim de oldu.

    Adres bilgilerinin farklı olması hiç sorun olmadı.Son güncel şartlar belki değişmiş olabilir,belki şu an adres bilgileri aynı olması gerekebilir ama sanmıyorum

    böyle bir şartın arandığını.

    En çok dikkat edilen kimlik bilgisi,

    1.Hattın Sahibinin Adının Soyadının Tam Doğru Yazılması

    2.Hattın Sahibinin Anne Kızlık Soyadının Tam Doğru Yazılması

    3.Hangi Operatörden Geldiğinin Doğru Olması (hangi operatörden geçiş yaptığın)

    Hangi operatörden geçiş yaptığı konusunda avea bayi çalışanları hata yapabiliyor,mutlaka gözünüzle görün ne yazdığını ve sonra herşeyi kontrol edin

    yanlış varmı bilgilerde diye.Mesela sizin numaranız 0535 ile başlıyor,ama siz daha önce vodafoneye geçmişsiniz,vodafone den de avea hattına geçeceksiniz,

    avea çalışanı numaraya bakıyor 0535 turkcell numarası deyip sizi turkcell den geliyor yazıyor,yada forma doğru yazsa bile bilgisayara girip avea merkeze başvuruyu yaparken

    sizi turkcell den geliyor diye kodluyor.Oysa siz o an vodafonesiniz ve vodafone den geçiş yapıyorsunuz numaranız turkcell açılışlı olsa bile.

    Ben bu sorunu 2 kere yaşadım akrabalarımı vodafoneden avea hattına geçirirken.Çok da kızdım aynı avea çalışanına,ikisinde de aynı kişi hata yapmıştı.

    Akrabamı turkcell hattından vodafone hattına geçirdim,orda heryöne bedava dakikaları 4 ayda kullandılar.Ordan da avea hattına geçirmek için avea bayisinde başvuru yaptım.

    Numaraları 0535 ve 0539 ile başlıyordu,kız tutmuş turkcell den geliyorlar yazmış,oysa vodafoneden geliyorlardı.

    Başvuru red edildi mesajı gelince bayiye gittim,neyseki patronları akıllıymış,tahmin etti sorunu,yeni form doldurmadan sadece bilgisayardan düzeltme yaptı.

    sadece olan 3 gün zaman kaybına oldu.

    Eğer bilgisayardan düzeltmek yerine yeni form doldurmak zorunda kalırlarsa size verilen simkartlarında değişmesi gerekiyor olabilir,bunu da unutmayın.

    Yani ilk başvuruda size verilen yeni simkartları geri alıp başka simkart vermek zorunda kalabilirler,böyle bir şey de yaşadım ben.

    Birinde yeni başvuruda yeni simkarta gerek yok,sana 3 gün önce verdiğimiz dursun sende dediler,diğerinde onu at,al sana yenisini vereceğiz,çünkü yeniden başvurduk dediler.

    Yakında numara taşıma başvurusu yapacak varsa,1 nisanı bekleyin 1 nisan geçsin bakalım yeni tarifeler ne olacak görün derim.

    Ya lehimize olacak yada aleyhimize.




  • bende yıllardır kullandığım turkcell numaramı gs mobile a taşıyorum

    inşalah pişman olmam.

    eski açık tarifesi çok iyi görünüyo bir aksilik çıkmaz ise...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lynx23

    bende yıllardır kullandığım turkcell numaramı gs mobile a taşıyorum

    inşalah pişman olmam.

    eski açık tarifesi çok iyi görünüyo bir aksilik çıkmaz ise...


    Diğer 2 operatör yönüne konuşma süren 750 dakika 31 marta kadar,bunu unutma dostum,belki süre uzatılabilir ama uzamazsa 750 dakika sanıp 150 dakia acı fatura görme.

    Çünkü 31 marttan sonra 600 dakikaya inecek konuşma dakika.Diğer 5000+1000 dakika aynı kalacaktır.

    Bende Eski Açık kullanıyorum 49 TL ye,31 marttan sonrada ücret 49 TL olacak dediler ama belli olmaz bunların işi.Sendewww.gsmobile.com.tr sitesinden şimdiden uyarı yazısı at bize ulaşın linkinden.

    Sakın fiyatı yükseltmeyin,direk başka operatöre geçerim de.Dayanışma yapalım,kazançlı çıkalım.

    Geçiş aşamasını ve sonucunu, sorunları değişiklikleri hatta faturalarını buraya yazmaya devam edersen sevinirim,çünkü sürekli bilgiye ihtiyacımız var.

    26 şubatta faturam kesilmiş,son ödeme tarihim 18 mart dün faturamı ödedim ama email adresime gelmesi gereken e-fatura hala gelmedi mesela.Çok komik bana göre bu durum.

    Tamam cep telefonuma mesaj geldi 26 şubatta faturamın miktarı ve ödeme tarihleri ama ben seçimimi e-fatura olarak yaptım ve ayrıntılı faturam e-mail adresime gelmesi gerekirken hala gelmedi.

    Daha öncekiler son ödeme tarihine 3 gün kala 15 inde gelmişti,kızmıştım neden 3 gün kala geliyor fatura kesildikten 10 gün içinde bari gelsin diye yazı atmıştım.

    Dayanışma yapmamız lazım,yoksa firmalar kendine çeki düzen vermiyecek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lynx23

    bende yıllardır kullandığım turkcell numaramı gs mobile a taşıyorum

    inşalah pişman olmam.

    eski açık tarifesi çok iyi görünüyo bir aksilik çıkmaz ise...


    Hattınız bulunduğunuz yerde çektikten sonra herhangi bir problem yaşamazsınız diye düşünüyorum.
  • VF'unun CEP AVANTAJ TARİFESİNİ İNCELEDİNİZ Mİ?

    1.Fark: ŞEBEKE İÇİ SINIRSIZ
    2.Fark: SABİT HAT SINIRSIZ
    3.Fark: MEVCUT HER YÖNE DAKİKALAR YURTDIŞI ARAMALARDA DA KULLANILIYOR.(Vf'unun belirlediği listedeki yönlere)
    4.Fark: 3G ARAMALARINIZDA EXTRA ÜCRETLENDİRME YOK.

    KARAR SİZİN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 19 Mart 2010; 7:26:08 >
  • @NetAnket.Net ilgin ve alakalı mesajın için teşekkür ederim. bende şimdi mail göndericem. inşallah bi aksilik çıkmaz. bu şartlarda tarife bence gayet iyi. birde 750 dk. olsa. harika olur :)

    @Mp3DeLiSi yanıtın için teşekkür ederim. genelde istanbuldayım. dolayısı ile çekmeme sorunu olacağını sanmıyorum. arasıra memlekete gittiğimde belki başımız ağrır. o zamana da Allah kerim.

    @Bico bico açıkçası o tarifeyi incelememiştim. ama ben uzun zamandır avea kullanıyorum ikinci hat olarak. nişanlım ve çevremdeki birçok kişi de avea lı. oyüzden onu seçtim. yoksa bu tarife de gayet iyiymiş.
  • Benim e-mail adresime e-fatura geliyor son ödeme tarihinden 10 gün önce,şimdiye kadar sorun yaşamadım.

    Faturalarınızı burda paylaşalım demiştiniz ben de faturamı buraya koyayım,geçen ay koymayı unutmuşum.

    Son faturamı (18.03.2010) tarihi son ödeme tarihli faturamı koyuyorum.

    Faturada görüldüğü gibi 444'lü müşteri hizmetleri numaralarını aradığımda konuştuğumda ücret yansımamış bana.

    Çünkü 444 numarasının başına 0212 ekleyerek aradım hep.

    0555 444 0 905 diye ayrı bir müşteri hizmetleri numarası vardı GSMobil hattımın ama ondan ücret düşmüş,ona şaşırdım.

    Sakın 0555 444 0 905 numarasını arayarak işinizi halletmeye çalışmayın,0212 444 0 905 diye arayıp işinizi halledin.Biz bu faturada 1,5 kuruş fazla ödedim bazı dikkatsizliklerimden.

    49 TL gelmesi gerekiyordu,hattım ilk defa faturalı olduğu için daha önce kontörlü olduğu için telsiz vergi ücreti veriyorum,onunla birlikte 51,50 TL faturam her ay.

    Birkaç yere mesaj attım,52 TL o yüzden tuttu.

    Ayrıntılı faturamdan görüntüler aşağıda:









  • Hattım GsMobile a geçti.

    Peki Ne kadar bedava dakikam kaldığını nasıl öğrenebilirim ?
  • arkadaşlar ben de gs mobile kontörlü 1905 kullanıyorum. Bedava dakikalar için 100 kontör yüklüyorum Nisan ayından itibarenn kaç para yüklicez biz buna? 20 tl mi? Ayrıca 1905 hediye dakika kazanmak için sınır hala 100 kontör degil mi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.