Şimdi Ara

Avea Gizli Numara Engelleme ! Çok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitede Şifremi Unuttum Diyorum Şifre Yazın Gönderin Diyor Şifre Gelmiyor Lütfen Sitede Hariç Nasıl Engellerim

• *253# ile hem engeller hemde engeli kaldırır
  • yada *100#
    oradan işlemlerden gizli numara engelleyi seçerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

*100# ile; önce 9 sonra 4 sonra da 1'i tuşlamanız yeterli..Menü sizi zaten yönlendiriyor..
    Ben*253# 'den unkown appılation gibisinden bir mesaj almıştımYukarıda dediğim yol daha garantili

bazen 2 side sapıtıyor
    özel günlerde engelesen bile özel numara arıyor bide *253# engelledin ama arada sırada telin çalıyor en garanti yon avea.com.tr den online işlmlerden engellemek daha önce tartışılmıştı bu konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

*100# ile; önce 9 sonra 4 sonra da 1'i tuşlamanız yeterli..Menü sizi zaten yönlendiriyor..
    Ben*253# 'den unkown appılation gibisinden bir mesaj almıştımYukarıda dediğim yol daha garantili

bazen 2 side sapıtıyor
    özel günlerde engelesen bile özel numara arıyor bide *253# engelledin ama arada sırada telin çalıyor en garanti yon avea.com.tr den online işlmlerden engellemek daha önce tartışılmıştı bu konu

bencede online işlem den halletmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NothingElseMatters -- 11 Ağustos 2008; 0:05:32 >

• gizli numaradan aranmak kapalı ama gizli numara arıyor nasıl iş ??
  • Merhaba,

Eğer arayan kişi sabit bir hattan arıyorsa ve o santral analog ise bu mümkün.
    Analog santraller numara bilgisini taşıyamadığı için karşı tarafa gösteremiyor.
    Dolayısıyla sizi arayan kişi aslında "gizli numara" değil "bilinmeyen numara"

GSM şirketlerinde bulunan servisler numarasını özellikle gizlemiş kişileri engellemeye yarıyor, yukarıda verdiğim örneğe denk gelen bir arama gelirse servis bunu engellemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: highjacker

Merhaba,

Eğer arayan kişi sabit bir hattan arıyorsa ve o santral analog ise bu mümkün.
    Analog santraller numara bilgisini taşıyamadığı için karşı tarafa gösteremiyor.
    Dolayısıyla sizi arayan kişi aslında "gizli numara" değil "bilinmeyen numara"

GSM şirketlerinde bulunan servisler numarasını özellikle gizlemiş kişileri engellemeye yarıyor, yukarıda verdiğim örneğe denk gelen bir arama gelirse servis bunu engellemez.

ben kendim diğer numaramdan gizli numara ile arıyorum çalıyor. gizli numarayı tekrar açıp kapatıyorum ama yine gizli numaralar çalıyor
  • Evet bendede ayni sorun var. Gizli numaraya kapali ama gizli numaradan arama geliyor..
  • Bendede aynı sorun vardı arkadaşlar online işlemlerdende denedim olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım. Gizli numaralara kapalı olmasına rağmen hala aranabiliyorum dedim. Bi işlem yaptı düzeldi Yine highjacker arkadaşın dediği gibi santralle alakalı gizli aramalarda yapacak bişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeli lodos -- 30 Ocak 2011; 12:04:39 >
  • Aynı sorun bizede oldu ne internetten ne *253#ten oldu. Yolladım şikayeti aradılar düzelttiler falan. En basit işlem bile sistemden olmuyor illa arıyacan mail atıcan firça çekiceksin.
  • Eğer kendi başınıza işlem yapabileceğiniz kanallardan verdiğiniz taleplerde servis devreye girmiyorsa o zaman bir problem var demektir.

Umarım farkına varırlarda düzeltirler, zira müşterilere kendi başlarına işlem yapabilmeleri için bir kanal veripte onu çalışır tutmamak hoş değil hiç bir operatör için.
  • interneten müşteri seçeneklerinden daha güvenli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.