arkadaslar ben bi tarife arıyorum arastırdım baya ama kendıme gore bulemedım gercı suan turkcell kullanıyorum aveada bulabılırsem oraya gecmeyı dusunuyorum aylık 25 civarı bi butce ayırabılırımacıkcası az cok her seyden olsun istiyorum poaket ıcınde 3000 falan sms 1 gb net 150-200 dk konusma gibi veya buna yakın bi paket bulabılırmıyım acaba ?sımdıden tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: sir506
arkadaslar ben bi tarife arıyorum arastırdım baya ama kendıme gore bulemedım gercı suan turkcell kullanıyorum aveada bulabılırsem oraya gecmeyı dusunuyorum aylık 25 civarı bi butce ayırabılırımacıkcası az cok her seyden olsun istiyorum poaket ıcınde 3000 falan sms 1 gb net 150-200 dk konusma gibi veya buna yakın bi paket bulabılırmıyım acaba ?sımdıden tesekkurler
Faturasız istiyorsan 200 dakika 9 TL. +1 GB internet 10 TL.+5000 SMS 10 TL=29TL.
Faturalı istiyorsan 500 dakika 20 TL. +5000SMS 10 TL.+Sınırsız internet=40TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: sir506
Bulunduğunuz yerde aveanın çekim gücü nasıl önce onu test edin, turkcelldeki tadı bulamayabilirsiniz