Şimdi Ara

AVEA GEÇ KAZAN (faturasızdan faturalıya) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
34.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

Sabah 08:00 da sitelerine koydular millete mesaj attılar katılım 07 ağustos tan 30 eylül e kadardı akşamında sitelerinden kaldırdılar Müşteri hizmetlerini aradım konudan haberleri yok yalancı düzanbaz ş.sizler.

müşteri hzimetlerini aramış abim geçmek için daha sonraverilen cevp sizin ayın 15indi arayacağız tarifeye geçirmek için olmuş şuan bir şey yapamıyorum olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Orijinalden alıntı: afrik1500

bugün banada mesaj geldi,heryöne 500 dk,heryöne 5000 sms ve sınırsız internet,evet yazıp 6161 e gönderin diyor ama avea sitesine baktığımda kampanyayla ilgili bişe yoktur biraz tereddüt ettim ama yarın evet yazıp gönderecem bakalım ne olacak :D

hocam siz ve diğer mesaj gelen arkadaşlar numara taşıyarak mi geldiniz avea ya yoksa mevcut avea abonesi mydiniz?

ben 1 yıldır eski genç tarife yani şimdiki yıkılan paketteyim,numara mı taşımıştım. daha önceki faturalıya geç kazan kampanyasından da mesaj gelmişti ama geçememiştim birden kampanyayı durdurmuşlardı.
  • şimdi evet yazıp 6161 e mesaj attım hemde iki kere ama sadece iletildi yazdı başkada bişe olmadı.sabah tekrar deneyecem artık. avea saçmalamaya başladı ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyolar....
  • Bana mesaj gelmişti, bakalım sms attim sebeke gitti geri geldi :D

Beklemedeyim ne olacak bakalim. :) olmazsa twitter dan yazarim. Guzel tarife.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bu galiba sitede gezerken denk geldim hangi başlık altına yazılmış bilmiyorum :))

http://www.avea.com.tr/nonesrch/kampanyalar/ozel-faturalisec.shtml
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

kampanya bu galiba sitede gezerken denk geldim hangi başlık altına yazılmış bilmiyorum :))

http://www.avea.com.tr/nonesrch/kampanyalar/ozel-faturalisec.shtml

20 liraya 500dk 5000 sms ve sınırsız net alabiliyor muyuz şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanya, 7 Ağustos 2012-30 Eylül 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya dönemi içerisinde Avea’nın faturasız tarifelerinden Faturalı S.E.Ç. 500, Faturalı S.E.Ç. 1000, Faturalı S.E.Ç. 1500 ve Faturalı S.E.Ç. 3000 tarifelerinden herhangi birine geçiş yapılması ve Faturalı S.E.Ç. Mesajlaş ve Faturalı S.E.Ç. Bağlan Paketleri’nin satın alınması gereklidir.
    Kampanya kapsamında Faturalı S.E.Ç. Mesajlaş ve Faturalı S.E.Ç. Bağlan paketleri 12 fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak sunulacaktır. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren söz konusu paketler otomatik olarak ve ilgili tarihte geçerli olan paket ücretleri yansıtılarak tanımlanacaktır. Paketler ücretlendirilmeye başlamadan 15 gün önce bilgilendirme SMS’i gönderilecektir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için Avea Müşteri Hizmetleri aracılığıyla otomatik ödeme talimatı vererek ya da e-fatura abonesi olarak faturasız hattan faturalı hatta geçiş yapılması gereklidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için faturalı hatta geçiş işlemi tamamlandıktan sonra Faturalı S.E.Ç. Mesajlaş ve Faturalı S.E.Ç. Bağlan paketlerinin Müşteri Hizmetleri tarafından tanımlanması gerekmektedir.
    Kampanyadan yararlanmakta iken başka bir Faturalı S.E.Ç. tarifesine geçiş yapan müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam edeceklerdir.
    Kampanyadan yararlanmakta iken Faturalı S.E.Ç. tarifeleri haricinde diğer faturalı tarifelere ya da faturasız tarifelere geçiş yapan müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam edemeyeceklerdir.

• Ben yaklaşık 1 senedir Avea'dayım Genç Tarife'ye numara taşıyarak geçmiştim. Daha önce mesaj geldi orda 2000 SMS veriyorlardı evet yazdım arayan olmadı Avea bayisine gittim ordakilerin pek haberi yok müşteri hizmetlerini aradım tahahüt isteyince vazgeçtim. Dün yine mesaj geldi bu sefer 5000 SMS yapmışlar ve bana cazip geldi açıkcası. Evet yazdım yolladım ancak ne gelen var ne giden. Sizce bu tarifeye tahaüt vermek mantıklı mı? Ya 2 ay sonra daha farklı bir paket çıkarsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Ben yaklaşık 1 senedir Avea'dayım Genç Tarife'ye numara taşıyarak geçmiştim. Daha önce mesaj geldi orda 2000 SMS veriyorlardı evet yazdım arayan olmadı Avea bayisine gittim ordakilerin pek haberi yok müşteri hizmetlerini aradım tahahüt isteyince vazgeçtim. Dün yine mesaj geldi bu sefer 5000 SMS yapmışlar ve bana cazip geldi açıkcası. Evet yazdım yolladım ancak ne gelen var ne giden. Sizce bu tarifeye tahaüt vermek mantıklı mı? Ya 2 ay sonra daha farklı bir paket çıkarsa ?

mh aramasını bekle yada sen ara

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Kampanya, 7 Ağustos 2012-30 Eylül 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya dönemi içerisinde Avea’nın faturasız tarifelerinden Faturalı S.E.Ç. 500, Faturalı S.E.Ç. 1000, Faturalı S.E.Ç. 1500 ve Faturalı S.E.Ç. 3000 tarifelerinden herhangi birine geçiş yapılması ve Faturalı S.E.Ç. Mesajlaş ve Faturalı S.E.Ç. Bağlan Paketleri’nin satın alınması gereklidir.
    Kampanya kapsamında Faturalı S.E.Ç. Mesajlaş ve Faturalı S.E.Ç. Bağlan paketleri 12 fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak sunulacaktır. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren söz konusu paketler otomatik olarak ve ilgili tarihte geçerli olan paket ücretleri yansıtılarak tanımlanacaktır. Paketler ücretlendirilmeye başlamadan 15 gün önce bilgilendirme SMS’i gönderilecektir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için Avea Müşteri Hizmetleri aracılığıyla otomatik ödeme talimatı vererek ya da e-fatura abonesi olarak faturasız hattan faturalı hatta geçiş yapılması gereklidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için faturalı hatta geçiş işlemi tamamlandıktan sonra Faturalı S.E.Ç. Mesajlaş ve Faturalı S.E.Ç. Bağlan paketlerinin Müşteri Hizmetleri tarafından tanımlanması gerekmektedir.
    Kampanyadan yararlanmakta iken başka bir Faturalı S.E.Ç. tarifesine geçiş yapan müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam edeceklerdir.
    Kampanyadan yararlanmakta iken Faturalı S.E.Ç. tarifeleri haricinde diğer faturalı tarifelere ya da faturasız tarifelere geçiş yapan müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam edemeyeceklerdir.

ben 27 eylülde geçecem inşallah kalkmaz öteki gibi.
    Bu kampanya da şu an başka operatör olanlar geçiş yapsa katılabilir mi merak ettim. Kampanya detayları taahhüt cezası hiç belirtilmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 8 Ağustos 2012; 10:02:26 >

• Seç paketi linkini veren ve açıklama yapanlar yanlış bilgi veriyor. Konu başlığındaki kampanya farklı ve 1 arkadaşın dediği gibi dün sabah sitrdeydi ama akşam yok oldu. Ben M.H yazdım dönüş bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Ben yaklaşık 1 senedir Avea'dayım Genç Tarife'ye numara taşıyarak geçmiştim. Daha önce mesaj geldi orda 2000 SMS veriyorlardı evet yazdım arayan olmadı Avea bayisine gittim ordakilerin pek haberi yok müşteri hizmetlerini aradım tahahüt isteyince vazgeçtim. Dün yine mesaj geldi bu sefer 5000 SMS yapmışlar ve bana cazip geldi açıkcası. Evet yazdım yolladım ancak ne gelen var ne giden. Sizce bu tarifeye tahaüt vermek mantıklı mı? Ya 2 ay sonra daha farklı bir paket çıkarsa ?

mh aramasını bekle yada sen ara

Bugün beklerim akşama kadar aramazlarsa ararım ama Yıkılan Paket'imde daha dakika ve sms var onların bitmesini bekliyorum :D

• ben yazdım twitterdan dönüş yapacaklarmış beklemedeyim.
    bana msj gelmemişti yazdım bazılarına gönderiyorsunuz bazılarına göndermiyorsunuz diye, dönüş yapacağız dediler.

edit : aradılar, kota dolmuş bu kampanyaya geçiş yokmuş. sadece mesaj gönderilen aboneler geçiş yapabiliyormuş dedi. siteye girmiştiniz dedim, güncelleme hatası olmuştur dediler. olmadı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngineerBaris -- 8 Ağustos 2012; 10:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrik1500

şimdi evet yazıp 6161 e mesaj attım hemde iki kere ama sadece iletildi yazdı başkada bişe olmadı.sabah tekrar deneyecem artık. avea saçmalamaya başladı ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyolar....

bugün tekrar mesaj attım gelen cevap değerli müşterimiz kampanyamıza kaydınız bulunmaktadır diyor sanırım aramalarını bekleyecem....
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Seç paketi linkini veren ve açıklama yapanlar yanlış bilgi veriyor. Konu başlığındaki kampanya farklı ve 1 arkadaşın dediği gibi dün sabah sitrdeydi ama akşam yok oldu. Ben M.H yazdım dönüş bekliyorum.

burada yazıyor kampanya link sağlam
    www.avea.com.tr/nonesrch/kampanyalar/ozel-faturalisec.shtml

• Arkadaşlar twitterdan yazdım, hemen aradılar.

Normalde 30 tl'lik bir tarife sanırım. indirimlerle beraber 20 tl'ye alıyoruz.

Mh'da da Evet yazdigima dair onaylattim.

Oyle iste, umarım pişman olmam. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar doğru mu anlamışım ? 12 ay boyunca 20tl ye 500dk-hy5000sms-1gb+sınırsız internet ?
    40 liralık paket 20 lira yani :)) ;???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Arkadaşlar twitterdan yazdım, hemen aradılar.

Normalde 30 tl'lik bir tarife sanırım. indirimlerle beraber 20 tl'ye alıyoruz.

Mh'da da Evet yazdigima dair onaylattim.

Oyle iste, umarım pişman olmam. :)

12 ay boyunca 20 TL mi yoksa 6 ay 20 son 6 ayda 25 mi?
    Gerçi 25 TL'de olsa iyi:)
  • Faturasız Avealılara özel süper kampanya! Faturasız hattan Faturalı S.E.Ç. tarifelerine geçin, Faturalı S.E.Ç. Bağlan ve Faturalı S.E.Ç. Mesajlaş paketlerinden 12 ay boyunca ücretsiz yararlanın!
    ben bu cümleden 12 ay boyunca 20 tl anladım ?
  • Geldi mesaj, faturalı Turkcell hattını numara taşımayla Avea'ya geçiren 19'luk heryöne tarife kullanan birisiyim. 1 TL fazlasına 2GB internet (hız düşüyordur herhalde 2GB sonrası) almış oluyoruz sanırım ki, iyi. (SMS kullanmıyorum; internet varken..)

Buradaki sıkıntı şu an kullandığımız paket 12 ay sonunda aynı şartlarla devam edecek diye biliyorum. Buna geçersek 12 ay sonrası belli değil. Evet yazmadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.