Şimdi Ara

avea faturalıdan hangi gsm ye geçsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avea faturalı hattım var..tahahüdüm dün bitti.. avea yeni teklifte bulunmadı.. bana hangi operatörün hangi paketini tavsiye edersiniz? (avea nın faturasızına geçip woops 23 tl ye 500 dk heryöne+ 5000 sms+ 2gb internet yapsam mı) sadece dakika ve internet olsa ,yeter

• hattını faturasız vodafone a taşıyıp ardından bimcell e numara taşıma yapabilirsin. 19 tl ye 300 dakika ve 1gb yada 25 tl ye 500 dakika 2 gb internet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone da 90 gün beklemem gerekecek ki
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    vodafone a geçtiğin gün 1 gün sonra bimcell başvurunu yapıyorsun sorun yok.
  • Benimde bu ay son avea faturalida.hangi tarifeye gecsem ,yoksa hattimi degistirsem vodafone sankim daha iii yuttdisinda da cekio awea hatla honk die kaliosun.90 gun ne icin bekliosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: myosotis

Benimde bu ay son avea faturalida.hangi tarifeye gecsem ,yoksa hattimi degistirsem vodafone sankim daha iii yuttdisinda da cekio awea hatla honk die kaliosun.90 gun ne icin bekliosun...

Avea'nin ve Vodafone'nun yurtdisinda anlaşmalı olduğu operatörler farklidir.

• Vodafone yurtdisinda aweadan iyi oldugu kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone'nun yabanci bir operatör olduğunu ve diğer ülkelerde de Vodafone ismiyle hizmet verdiğini düşünürsek haklisiniz.Fakat sonuçta yurtdisina her gün gidilmiyor ayda yılda bir sefer anca gidiliyor.Hatta bazi kullanicilar yurtdisinda gitmiyor bile.Zaten Skype, Viber gibi programlar olduktan sonra yurtdisinda operatörlere para vermek gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 27 Mart 2014; 23:47:04 >
  • tarifemi buldum 7-25 yaş arası birisinin TC kimlik nosunu 4545 mesaj atıyorsunuz.Sizin olmasına gerek yok woopsa tanımlanıyorsun.Ben müşteri hizmetlerini arayarak yaptım yeni yıl kampanyasına geçtim woopsta kaydı yaptırdım 500 dak 5000 sms 2 gb internet taahütlü 28 tl.Diğer tarifem 500 dak 1 gb 27.5tü ona göre baya iyi
  • myosotis kullanıcısına yanıt
    aynısı vodafone freezone duble internet tarifesinde 25 TL
  • turkcell 1 gb bin sms beş yüz dakika 35 lira kaliteli hissedin geçip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    zaten vodafondan aweaya geçmiştim bidaha uğraşmak istemedim.2.5 tl ye değmez bidaha şebeke değiştirmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: myosotis

zaten vodafondan aweaya geçmiştim bidaha uğraşmak istemedim.2.5 tl ye değmez bidaha şebeke değiştirmeye

vodofone nin interneti daha hızlı değil mi ki?
    ewde fiber, ofiste zaten belli ... sadece yol için kullanıyorum trafiğe bakmak için bide navigasyonda bide şehirdışına çıkarsam gerekli oluyor çokta yawaş değil awea..
    avea faturalı woops'a tahahütsüz girsem iyi midir?
    taahütsüz fiyatı 38 tl idi cazip gelmedi.
    ee napçaz böyle, avea dan ayrılsam 27 nisanda bir fatura daha çıkacakmış :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.