Şimdi Ara

AVEA FACEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün hattımda tek kuruş olmamakla beraber facebook'a bağlanayım dedim. Ücretli olan m.facebook.com ücretsiz mi oldu acaba ?
    www.facebook.com diye giriyorum m.facebook adresine yönlendiriyor vede çok hızlı, anlamadım gitti

• hattına bakiye yüklediğin zaman öğrenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

hattına bakiye yüklediğin zaman öğrenirsin.

o zaman kesinlikle gider ama şuan beleş. Zaten wifi den bağlanıyoruz sadece merak ettim.
    Bu işler tuzakta olabiliyo bedava gösterip para çekmek.
  • quote:

hattına bakiye yüklediğin zaman öğrenirsin.

Bildiğim kadarıyla aveada böyle birşey yok . Türkcelldeki gibi - ye düşmüyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

Arkadaşlar bugün hattımda tek kuruş olmamakla beraber facebook'a bağlanayım dedim. Ücretli olan m.facebook.com ücretsiz mi oldu acaba ?
    www.facebook.com diye giriyorum m.facebook adresine yönlendiriyor vede çok hızlı, anlamadım gitti

0.FaceBook.com'u denesen ah bide...
  • Evet avea'da eksiye düşme gibi bi durum yok.
  • Demek istediğim hattına bakiye yükledikten sonrawww.facebook.com a bir gir bakalım.o.facebook tan bile ücret alan operatör ne yapıyo bir bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Mobil Ödeme
    13 yıl önce açıldı
    Turkcell bedava internet
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Demek istediğim hattına bakiye yükledikten sonrawww.facebook.com a bir gir bakalım.o.facebook tan bile ücret alan operatör ne yapıyo bir bakalım.

O zaman gittiğini biliyorum dediğim o değil bu tuzaktır resmen. Mesela biris bakiyesi boşken girdi tl yükledi bedava diye girince şak gitti tller
  • quote:

quote:

Demek istediğim hattına bakiye yükledikten sonrawww.facebook.com a bir gir bakalım.o.facebook tan bile ücret alan operatör ne yapıyo bir bakalım.

O zaman gittiğini biliyorum dediğim o değil bu tuzaktır resmen. Mesela biris bakiyesi boşken girdi tl yükledi bedava diye girince şak gitti tller

Aynen öyle tuzak bunlar.ama yapıştırmışlar cezayı.burdan bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle tuzak bunlar.ama yapıştırmışlar cezayı.burdan bakabilirsiniz.

eyv iyi olmuş ama, geçen ne zamandır TL yüklemiyodum dedim bi 10 TL yükleyim sms yapayım can sıkıntısı değil mi yükler yüklemez ne göreyim 7 tl kestiler neymiş telsiz kullanım ücreti birikmiş ne saçmalık arkadaş bu, gidin kullanandan alın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.