İş yerinde avea neredeyse hiç çekmiyor. Yakınlara bir baz kursalar hemen taşıyacağım hattımı.
Cidden fena ayar vermişler
Güzel.
her reklamını keyifle izliyorum
çok yaşa sen avea
bu operatorü iyice sevmeye basladım
Koptum valla
Vodafone ve avea ancak reklamda giydirirler zaten baska bi ise yaramazlar türkün dusunus tarzi iyi yakalayip ordan vuruyolar 2operatorde kabul ediyo tamam cok iyi cekmiyoruz ama ucuzluk bizde reklamdaki cin fikirliklerini birazda baz istasyonu cekim kuvveti gibi degerlere agirlik verseler iyi olucak İstanbul kadikoydeyim dun aksam 10dan beri 3g ile internete giremiyorum edge ile devam m.h hizmetleri sagolsun buyuk ihtimal calisma var maksimum 2gun surer dedi of avea of
çok iyi reklamlar
hattimi aria oldugu donemden nerdeyse 9 seneye yakindir kullaniyorum. Daha dogru duzgun cekmedigi yeri gormedim. Cok kotu oldugunu soyleyen arkadaslar hangi hizmetini kotu buluyor? Bu arada dun aksam 2 tane avea bayisinden nakit paramla tl yukleme yapamadim. Kredi kartim olmadan olmazmis. Az sonra musteri hizmetlerini arayip durumu bildircem b akalim ilgileneceklermi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme