Şimdi Ara

AVEA ' DAN TURKCELL ' E BÜYÜK DARBE BAS KONUŞ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bir arkadaş (thdevilsluetenant) bana bu işi ilk yapanın telsim olduğunu ama olayı netcel üzerinden yaptığını söylemişti
  • hagni telefonlar destekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nashi

arkadaslar o kadar sevinmeyin,..
    zira bas konus (push and talk) ozelligi olan telefonun sadece nokia 5140 oldugunu soyluyor Avea yetkilisi, yani guzel bir hizmet ama simdi sadece bas konus hizmetinden istifade etmek icin P900 telefonu satip nokia5140 almak akillica bir is olmaz degil mi?
    Acaba P900 telefonlarina yazilim yolu ile bas konus ozelligi kazandiralabilir mi?

nashi

walla kızlar ben AVEA'da müşteri hiz. çalışıyomm. Hatta o 5140 olayını ben bile söylemiş olabilirim.. Nedenine gelince o telefon direk destekli, diğerleri değil yani bi takım prog. felan istiyolar.. Buda çok normal .. Hergün sizin gib iaklı başında adam aramıyokii.. şimdi adam arıyoo siirtte dağda çoban ""abii ben basıp gonuşacaadım" diyee naapçan..! adama baba tel. ne 6600 hımm. gir gprs'e indir şu programı, sonra şunu yap, sonra bunu yap felan diye anlatmaya kalksan hayatın kayar telefonlar kitlenir kimseye bişey anlatamsssın. Dolayısı ile mantıklı olanı yani direk destekli (push the talk destekli ör: cx70, 5140...) tel. hakkında bilgi veriliyor... OK..! sorusu olana yardımcı olmaya çalışabilirim... saygılar hörmetlerrr forum tayfası ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Hocam Tcell artık çıakrsa bile, ilk kez adını servisine koyamayacak .

Önemli olan bu ..

Olsun Avea'da "Siz hâlâ test edin." diyemeyecek...
    Bu arada Avea sadece 5140, Turkcell sadece V400P'ye destek verecek...İkisi de bir süre için ücretsiz...

• bas konuş uyumlu teller hangileri;? teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KILL_YOU

bas konuş uyumlu teller hangileri;? teşekkürler...

Çok var..
    Ama şu an Turkcell Motorola V400P'ye , Avea'da Nokia 5140'a destek verecek..
  • nası ya??? olur mu öyle şey???

bütün bas konuş'lu telefonlar aynı teknolojiyi kullanmıyo mu? yani Turkcell şunu avea şunu destekliyo diye bi olay var mı??? Alla Alla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

nası ya??? olur mu öyle şey???

bütün bas konuş'lu telefonlar aynı teknolojiyi kullanmıyo mu? yani Turkcell şunu avea şunu destekliyo diye bi olay var mı??? Alla Alla..

Şu an belli bir standart yok..
  • hangi teller desteklio sadece s60 larmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: jefffy

hangi teller desteklio sadece s60 larmı???

Symbianlara destek yok şu an..
  • oo sadece onlarsa salla ya
  • uyu turkcellim sen daha...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shairim

uyu turkcellim sen daha...

Gül gül sen gül..
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubcepmania

quote:

Orjinalden alıntı: Shairim

uyu turkcellim sen daha...

Gül gül sen gül..

• bilişim fuarında şundan emnim ki avea push to talk'u tanıtırken nokia dan motorola ya bağlantı kurmuşlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canercan -- 6 Kasım 2004, 23:23:34 >
  • zaten bizim beklediğimiz de bu...
  • Reklam aynı..Sadece 1 Şubat 2005'e kadar ücretsiz yazıyor..
  • bende symbianlı telleri destekli
    yor diye biliyorum yazılımı olması lazım diğerleri daha çok düz kullanıcılar için yani program yüklemeyi symbianı bilmeyenler için yani bir nevi bizim yaptığımız bas konuş ngage oyunlarını s60 tarzı telefonlarda oynamak gibi olacak bilmem anlatabildimmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

bende symbianlı telleri destekli
    yor diye biliyorum yazılımı olması lazım diğerleri daha çok düz kullanıcılar için yani program yüklemeyi symbianı bilmeyenler için yani bir nevi bizim yaptığımız bas konuş ngage oyunlarını s60 tarzı telefonlarda oynamak gibi olacak bilmem anlatabildimmi

Şunu karıştırmayın arkadaşlar.Symbianlı cihazlar yazılımla PTT'yi destekliyor ama şebekeler buna destek vermiyor..
  • TURKCELL BAS KONUŞ'UNU KULLANIMA SUNMUŞTUR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.