Şimdi Ara

Avea'dan tüm faturasızlara Bal Gibi Paketler(250dk+sms+net 20TL / 500dk+sms+net 30TL!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1000 dk + 1000 sms + 1gb paketini de yapsalarmış tam olurmuş. Faturalıda 45 lira bu şartlar, faturasıza 50 lira bile yapsa büyük rağbet görürdü açıkçası.

Gerçi her ay 50 liralık kontör alabilecek birisi neden faturasız kullansın o da ayrı konu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 1 Ekim 2011; 1:26:15 >
  • Fatura fazla gelmesin diyenler süprizle karşılaşmak istemeyenler faturasız kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Katlayan tarifede geçerli değil arkadaşlar bilginiz olsun alamadım ben.

Bu arada avea gerçekten vicdansız 500 dk tamam smste tamam ama bati neti 1 gb yapsaydın ölürmüydün merak ediyorum.Genç pakette veriyorsun bizde avealıyız 10 tl fazlayada tamam ama neti kısman hoş değil avea

Katlayan tarifede SMS ile alamayorsunuz ama avea bayilerindeki kartla alınabileceği yazıyor, katlayanın ise şöyle bir güzelliği var bu konuda 1 ay 50 tl yükle 500 dk her yöne al, 9 tl ver 1 gb net al, 9 tl daha ver 11000 SMS al yine size 32 tl kalır bir sonraki ay tarife değiştir bu paketi al 20 tl daha gider size yine de 12 tl daha kalır, yani aslında 2*20= 40 TL ye göre daha uygun olmuş olur
  • Cahilliğimi maruz görün ücret periyodu 60 saniye olanca nasıl bir dezavantajı oluyor ben avea faturalı heryöne 150 kullanıyorum uzun zamandır ideos x5 aldığımdan dolayı internete ihtiyacım oluyor mesajla hiç işim olmaz 1 tane bile 20 lira olan paket bana göre gibi 250 dakika bana rahat yeter mesajla işim olmaz dursun zararı yok 250 mb internetle idare ederiz işyerinde ve evde kablosuz wifi var zaten indireceğim zaman oradan indiririm zaten dışarıda lazım olacak 3g ama 60 saniye olayı nasıl onu anlamadım 150 dakika bile bana yetiyor 250 dk yeter ama 60 sn nasıl oluyor şu an kullandığım tarifeden daha hızlı mı tükenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

Cahilliğimi maruz görün ücret periyodu 60 saniye olanca nasıl bir dezavantajı oluyor ben avea faturalı heryöne 150 kullanıyorum uzun zamandır ideos x5 aldığımdan dolayı internete ihtiyacım oluyor mesajla hiç işim olmaz 1 tane bile 20 lira olan paket bana göre gibi 250 dakika bana rahat yeter mesajla işim olmaz dursun zararı yok 250 mb internetle idare ederiz işyerinde ve evde kablosuz wifi var zaten indireceğim zaman oradan indiririm zaten dışarıda lazım olacak 3g ama 60 saniye olayı nasıl onu anlamadım 150 dakika bile bana yetiyor 250 dk yeter ama 60 sn nasıl oluyor şu an kullandığım tarifeden daha hızlı mı tükenir

faturalı tarifelerde ücretlendirme periyodu 6 sn dir yani en çok 5 sn niz boşa gider bu pakette ise açıp kapatsanız bile 60 sn gidecek, ancak yine de 200 dk kadar kullanabilmek mümkün

• aslında tum faturasız tarifeleree

20 TL ye 250 x (DK+SMS+NET)

30 TL ye 500 x (DK+SMS+NET)

ek olarak simdilik 1,1 tl vergide oldugunuda dusunursek ,

39 TL ye 750 x (DK+SMS+NET)

49 TL ye 1000 x (DK+SMS+NET)

olsa superr olurmuss ;) ;) ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 7 Ekim 2011; 14:24:16 >
  • tarife iyi gibi gözüksede ücretlendirme periyodunun 60 sn olması işi bozuyor..aç kapa 1 dk gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

tarife iyi gibi gözüksede ücretlendirme periyodunun 60 sn olması işi bozuyor..aç kapa 1 dk gitti

maalesef faturasız tarifelerin enbüyük eksikliği bu, yinede çoğu kez aç kapa yapmayan belirlibir süre konuşan kişiler bu 250 dk lik sürenin minimum 200 dk sını rahat kullanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

tarife iyi gibi gözüksede ücretlendirme periyodunun 60 sn olması işi bozuyor..aç kapa 1 dk gitti

maalesef faturasız tarifelerin enbüyük eksikliği bu, yinede çoğu kez aç kapa yapmayan belirlibir süre konuşan kişiler bu 250 dk lik sürenin minimum 200 dk sını rahat kullanır

birde faturasız da

- istedigin zaman

- istedigin kadar (o ay ki ihtiyacına goree)

- istedigin sayıdaa

paket alabilme ozgurlugune sahipsin,

suprizzz fatura , aynı ay icinde kullanmadıgın halde

odemek zorun da kaldıgın cift paket fiyatı yook,

tahhut mahhauut yook, =D =D ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 7 Ekim 2011; 16:10:06 >

• quote:

onu şöyle düşünmek gerek, 1 dakika-60 saniye altı arama ücreti nedir?

250 sms + 250 mb internet için, varsayalım 5 lira diyelim, geriye 20 liralık paket ücretinden 15 lira kalır...
    bu 15 lirayı 250 dakikaya bölersek 0,06, yani 6 kuruş buluruz...
    demek ki, "aç-kapa" dediğimiz 60 saniye altı kullanımların ücreti 6 kuruş...

bu "bal" paketini (misal, şu anda benim kullandığım tarife) kral tarife ücretiyle karşılaştırırsak büyük fark görürüz, çünkü kral tarifede 60 saniye altı arama ücreti 10 kuruş... yüzde 40 avantajlı bu bal paketi...

dün bir arkadaşımı 4 kez aramak zorunda kaldım, ilk üçü çeşitli sebeplerden 60 saniye altında oldu, sonuncusu 6 dakikayı biraz aştı... bu aramaların toplamı tam 100 kuruş oldu...
    eğer bal paket kullansaydım, 60 kuruş olacaktı...

eğer turkcell 5 dakikası 50 kuruş tarifesinde olsaydım 250 kuruş tutacaktı...

hesap ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: katrancalı

quote:

onu şöyle düşünmek gerek, 1 dakika-60 saniye altı arama ücreti nedir?

250 sms + 250 mb internet için, varsayalım 5 lira diyelim, geriye 20 liralık paket ücretinden 15 lira kalır...
    bu 15 lirayı 250 dakikaya bölersek 0,06, yani 6 kuruş buluruz...
    demek ki, "aç-kapa" dediğimiz 60 saniye altı kullanımların ücreti 6 kuruş...

bu "bal" paketini (misal, şu anda benim kullandığım tarife) kral tarife ücretiyle karşılaştırırsak büyük fark görürüz, çünkü kral tarifede 60 saniye altı arama ücreti 10 kuruş... yüzde 40 avantajlı bu bal paketi...

dün bir arkadaşımı 4 kez aramak zorunda kaldım, ilk üçü çeşitli sebeplerden 60 saniye altında oldu, sonuncusu 6 dakikayı biraz aştı... bu aramaların toplamı tam 100 kuruş oldu...
    eğer bal paket kullansaydım, 60 kuruş olacaktı...

eğer turkcell 5 dakikası 50 kuruş tarifesinde olsaydım 250 kuruş tutacaktı...

hesap ortada

güzel hesap .

• faturalı versiyonu şu şekilde:

heryöne 1.000 dakika + 1.000 sms + 1 gb = 45 lira.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/dortte_dort.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.dorttedort
  • Genç paketi alamayanlar için ;
    Genç Tarie + 20'lik paket + arankazan + mnt : BAL GİBİ OLUR.…
  • Bende yeni avea faturasizim bugün 20 lira yükledim her yöne 250 dk. 250 sms 250 mb'da internetim geldi cok avantajli bir tarife bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.