Şimdi Ara

AVEA DAN KAÇIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar az önce avea ya gönderdiğim maili size copy paste ediyorum yorum sizin...Bu arada her seferinde aynı lafı söylüyorlar şikayet kaydınız oluşturuldu size 48 saat içinde döneceğiz diyorlar ya YALAN...
    Şikayet tarihim 27.11.2011 dönüş tarihleri 03.12.2011 ki bu şikayette iade edeceklerini söylediler bugün aradım ses kaydı olmasına rağmen dinlediler hatayı gördüler fakat yine 48 saat içinde dönecez dediler...Ben sayelerinde bu ay hiç cepten internet kullanamadım ücret yansımaması için...

Merhaba Sayın Yetkili,Ben avea abonesiyim ve ikiz paket kullanmaktayım.16-26 Kasım 2011 tarihinde KKTC de bulunmamdan dolayı(Pasaport Kayıtlarım Var) ve orada kktcell kullandım.Türkiyeye gelince hiç internet kullanmama rağmen 22 Kasım 2011 tarihinde fatura kesim tarihinde hattıma tanımlanan internet uçtuğu gibi üstüne ben 281 mb internet kullanmış olduğumu beyan ettiniz.İtirazım sonucunda yanlışlık oldugunu tarafıma 19.14 TL iade yapacağınızı belirttiniz(Müşteri hizmetleri ses kayıtları sizde mevcuttur)Ben ise iadeyi kabul etmekle birlikte ayrıca internet paketimin iadesini talep ettim.Sonuç olarak gelinen nokta itibari ile tarafınıza iade yoktur.281 mb kulladınız ve 31 mb aşım ayrıca ücretlendirilecektir diyorsunuz.Sorularıma gelince?

1-Daha önce aradığımda neden bana iade ediyoruz diyorsunuz sonra vazgeçiyorsunuz?
    2-İnterneti hangi yönlere kullandığımı ise söyleyemiyor ayrıca tarih ve saat belirtemiyorsunuz?
    3-Sizce yaptığınız doğrumudur? Siz müşterileriniz ile dalga mı geçiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levi karakian -- 6 Aralık 2011; 4:50:26 >

• Avea Destek adlı kullanıcı GÜNDÜZ muhakkak sana umarım yardımcı olur.
    Bu arada vf kktc sabit hat ve kktc telsim'i hala tanıyamadı bende taahhütüm bitince tanımayacağım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Avea Destek adlı kullanıcı GÜNDÜZ muhakkak sana umarım yardımcı olur.
    Bu arada vf kktc sabit hat ve kktc telsim'i hala tanıyamadı bende taahhütüm bitince tanımayacağım ...

öncelikle KKTC'nin kendisini tanımıyor hocam mesele o
  • Merhaba, talebiniz ile ilgili sizinle görüşebilmemiz için numaranızı mesaj olarak iletmenizi rica ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

Merhaba, talebiniz ile ilgili sizinle görüşebilmemiz için numaranızı mesaj olarak iletmenizi rica ederiz.

Özelden mesaj yolladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.