Tarifemi değiştirdim kamuya geçtim 19 liraya 500 dakika olana ama hala gözükmüyor dakikalarım online sitesinden bakıyorum.
Tarife: Süper Kamu Küçük Paket Kullanılan Süre: Bu hizmetimiz, fatura dönem sonu indirim hesaplamaları gereği sadece belirli tarifelerde yer alan abonelerimize verilmektedir. Kalan Data: Hattınızda ücretsiz süre bulunmamaktadır. Kalan SMS: Hattınızda ücretsiz süre bulunmamaktadır.
diyor sebep ne sizce arakdaşlar ?
bide bunu öğrenmenin başka bi yolu varmı pc yoksa yanımızda yani ?
bilgisi olna yokmu ?
SES yazıp 6000e gönder
hattınızın ücretsiz dakika kaydı bulunmamaktadır diyor hala
biraz sabret bence, bana da geçen bi teklif sundular onaylanınca mesaj gelecek dediler 1 hafta geçti üzerinden müşteri hizmetleri sıfır
bekeyeelim bakalım... zaten kontorlü hattımdaki 10 lira karşılıgındada 25 dakika konuşma vermişler niye bu kadar azsa artık..
gelecek fatura dönemi itibarı ile görebilirsiniz daha önce bir kurum tarifesindemiydiniz?
bende dediğiniz tarifeye yeni geçtim.. sizin gibi bende merak etmiştim neden gözükmüyor diye fakat 2-3 gün içinde ekranda gözükmüştü. sizinde gözükür.
benimde kafama takılan bi soruda mesela 1 dakika 10 saniye görüşme yaptığımızda bu 2 dakika olarak mı yansıyor.?
1 dk 10 sn olarak görünür
quote:
Orijinalden alıntı: summerd
bende dediğiniz tarifeye yeni geçtim.. sizin gibi bende merak etmiştim neden gözükmüyor diye fakat 2-3 gün içinde ekranda gözükmüştü. sizinde gözükür.
benimde kafama takılan bi soruda mesela 1 dakika 10 saniye görüşme yaptığımızda bu 2 dakika olarak mı yansıyor.?
yani şuan konuşabilirmiyim hala gözükmedi sistemde çünkü hediye dakikalar illa gelmesinimi bekliyim
Avea'ya bulaşmasaydınız keşke. Onların dakika mantığını çözemedim gitti, adamlar ilgisiz alakasız. Şubat'ta taahhüt vermsem şimdiye taşımıştım. Seneye veda eder, bir daha da dönmem artık.
Şuan fatura kesim dönemi olduğu için sorgulamarda sıkıntı oluyor. Birkaç gün bekleyin bilgiler düzgün görünmeye başlayacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
quote:
Orijinalden alıntı: summerd
yani şuan konuşabilirmiyim hala gözükmedi sistemde çünkü hediye dakikalar illa gelmesinimi bekliyim
online işlemlerde kullandığınız tarifenizi( kamu süperküçük paket ) görebiliyosanız konuşabilirsiniz tabiki. bi iki gün içinde de kalan dakikalarınızıda görebilirsiniz.
kendimden örnek veriyorum.. aynı tarifedeyiz.. ve bende sizin gibi bu sorunu yaşadım.. dakikalarım gözükmüyordu.. sadece tarifem süperkamu küçük paket gözüküyordu..
konuştum.. konuştuklarım da paketten düşmüş olarak gözüktü.
benim de anlayamadığım olay bu sadece avea ya has değil diğerleri de öyle.. mesela kimi tarifeler 30 sn konuşuyorsun 1 dk olarak hesaplanıyordu şimdi var mı bilmiyorum..
bi önceki mesajımda da onu belirtmiştim. bu pakette nasıl hesaplanıyor..? 6 sn düşülüyor diye biliyorum. ama daha hiç anlamış değilim. çözemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: storm
Avea'ya bulaşmasaydınız keşke. Onların dakika mantığını çözemedim gitti, adamlar ilgisiz alakasız. Şubat'ta taahhüt vermsem şimdiye taşımıştım. Seneye veda eder, bir daha da dönmem artık.
Zaten AVEA daydım ben faturasızdan faturalı kamu tarifesine geçtim bilmiyorum iyimi yaptım..
Neyse summerd teşekkürler o zaman 500 dakika süreci başladı demekki gözükmesede.. Bide 19 lira diye geçiyor ama vergilerle 24 lira oluyormuş doğrumu bu her ay ne kadar gelicek tam ekstra bi harcama yapmazsam ?
ekstradan 1 lira civarı telsiz ücreti alınır.. kdv vs içinde bu fiyat.. siz bi harcama yapmazsanız msj vs 20 lira bi kaç kuruş gelir telefon parası.. fakat 6 ay sonra bu paketin fiyatı 25 tl olacak..
ben ekstradan 10 liraya ikiz paket dedikleri 250 mb internet 250 msj paketi aldım.. online işlemlerde indirimli oluyormuş fakat ne zaman kampanyadan yararlanırım bilemediğimden 10 liraya aldım. kampanya fiyatı 5 lira normalde.
bir hattım daha var aveada.. 19 luk paket kullanılıyor. 20 lira civarı fatura geliyor. şuana kadar faturadan dolayı hiç bi sorun yaşamadım.
ayrıca iyi yapmışsınız geçmekle bana göre. faturalı hat her zaman daha iyidir. ayrıca kamu tarifesinin avantajlarını ileride daha iyi görürüz diye düşünüyorum..
biraz önce 150 tl tcell faturası ödedim.. ayrıca 1 günlük kullanım için avea ya geçmeden 40 lira gibi rakam gözüküyordu güncelde... konuşma yok. mesaj yok.. sadece int paketim devam ediyor diye bi gazeteye bakmıştım. fakat etmiyomuş.. 1 mb geçmiş olduğumdan şişirmişler.. 10 lirada bizbizenin sabit ücretini yansıtmışlar. kara kara düşünüyorum şimdi acaba başka neler eklerler diye?
bu yüzden bu 500 dk benim için 25 de olsa 35 de olsa farketmez
avea süper 29luk pakete (her yöne 1000 dk) üyeyim ve telsiz ücreti ile 30 TL. bu ay 40.75 geldi. süre aşımı bu ayda yok geçen ayda da uyarı vermediler üstelik silinen saatlerim var. 5 aydır bu kampanyadayım msj hakkım yok zaten.ve defalarca msj attığım söyleniyor bazıları da gece atılmış, gece yarısı kalkıp tanımadığım birine msj atacak biri de değilim :) avea iyice saçmaladı dedikleri sözde hiç durmazlar mı ya paket fiyatı ne kadarsa o kadar gelsin kardeşim!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme