5 bin msjdan 1000 kadar msjım kalmıştı bir ay bitti sms paketi almak için flaan msjlar geldi neyse gittim kontör yükledim bitti sandım neyse bakiye öğrenirken baktım silinmemiş. 32 33. gündeyim tabi dedim birde 5 bin almayı deneyim onuda aldım toplam 5980 sms im oldu bi anda. sorunsuz kullandım bir hafta oldu 5 bine düştüm yeni. Acaba geri alırlar mı Hiç böyle bi balla karşılaşan var mı
aveanın sayaçlarının alt yapısı tamamen bozulmuş anladığım kadarıyla.çünkü ya kontor bi anda düşüyor ya yükseliyor sonra düzeliyor.bütün servislerde bu durum var.allah sonlarını hayır etsin
Hadi hayırlısı bakalım...
21bin mesajı görmüştüm.hatta bir konuda da nasıl yapıldığını yazmıştım...
quote:
Orjinalden alıntı: tuGGy
mesaj paketi aboneliğiniz örneğin bu gece saat 00.00 da bitti diyelim.Mesaj aboneliğinin bittiği mesajı da gece 3 civarı gelir.İşte mesaj gelmesini beklemeden hemen tekrar sms paketi satın alırsanız eski mesajlar silinmiyor...ben 21 bin hediye mesaj gördüğümü biliyorum hattımda.ama zaten ayda ortalama 2 bin mesaj çektiğim için hiçbir işe yaramıyordu :)...
darısı bizim başımıza
quote:
Orjinalden alıntı: invisible
5 bin msjdan 1000 kadar msjım kalmıştı bir ay bitti sms paketi almak için flaan msjlar geldi neyse gittim kontör yükledim bitti sandım neyse bakiye öğrenirken baktım silinmemiş. 32 33. gündeyim tabi dedim birde 5 bin almayı deneyim onuda aldım toplam 5980 sms im oldu bi anda. sorunsuz kullandım bir hafta oldu 5 bine düştüm yeni. Acaba geri alırlar mı Hiç böyle bi balla karşılaşan var mı
benim kuzendede aynısı oldu 9982 tane vardı direk yenile demiş ozamn silinmeyebiliyor
Ya ne diyorsun sen ben bir kere msn'e girdim bütün kontörlerim gitti.Sonra bir daha yüklendi.Bir kere daha olmuştu.Ücretli kontörünüz bitmiştir dedi.Ama ben yine başkalarıyla mesajlaşıp konuşabiliyordum.
Ya ne diyorsun sen ben bir kere msn'e girdim bütün kontörlerim gitti.Sonra bir daha yüklendi.Bir kere daha olmuştu.Ücretli kontörünüz bitmiştir dedi.Ama ben yine başkalarıyla mesajlaşıp konuşabiliyordum.
bu doğal 1 olay coğu kişi yaşıyor bu durumu_?
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
bu doğal 1 olay coğu kişi yaşıyor bu durumu_?
Benim başıma ilk kez geldi ama...
Farkederlerse, sen farkına varmadan sms sayını düşürürler
quote:
Orjinalden alıntı: TüRKéR
aveanın canı sıkılmış herhalde... senin kontorlerle in çık in çık
Bende de olmustu o olay geçen ay,8000 sms vardı bi ara ama zaten bitmiyor hiç biri 5000'de kaldı yine :)
ben 2 aydır 39 kontör e 5000 i kullanıyorum ayın 23ünde bitmesi lazım bugün ayın 8 i oldu hala bitmedi... ohhh be :):):) avea cı unuttu beni :):):)
quote:
Orjinalden alıntı: leviathan_01
ben 2 aydır 39 kontör e 5000 i kullanıyorum ayın 23ünde bitmesi lazım bugün ayın 8 i oldu hala bitmedi... ohhh be :):):) avea cı unuttu beni :):):)
ne güzel daha ne istiyon
avea 500 sms kullanıyorum hemen bitio ya bitince tekrar alamıos mu ne biçim iş 1 ay bekleyecekmiyiz
quote:
Orjinalden alıntı: _-_
avea 500 sms kullanıyorum hemen bitio ya bitince tekrar alamıos mu ne biçim iş 1 ay bekleyecekmiyiz
bekleyeceksiniz yada başka 1 avea hattı alıp ondan devam edeceksiniz
BAŞKA BİR ŞEY İSTERMİSİN SEN OLSAN TABİKİ İSTEMİYORUM :):):)
quote:
quote:
ne güzel daha ne istiyon
quote:
BAŞKA BİR ŞEY İSTERMİSİN SEN OLSAN TABİKİ İSTEMİYORUM :):):)
quote:
quote:
ne güzel daha ne istiyon
Harcayabildin mi bari hepsini
Benim bi kere 10 kontörüm kalmıştı bi aradım 140 kontörnüz var dedi sorna bi aradım 200 dedi..sorna bi aradım kontör yok dedi..en son bana 10 kontörüm olduğunu söyledi...Bazen sapıtıyor...
bi kerede kardeşimin avea hattında kontör yoktu fakat arama yapabiliyordu.turkcell bi arkını arayıp saatlerce konuşmuştu
Yıl 2004 Hat Aria. Hatta hiç kontör kalmadı fakat arama yapmaya devam ediyordu. Fırsatı ganimet bilip başladım eş dostu akrabayı aramaya. Aradan 4 saat geçti baktım hala hat arama yapıyor. Dedim madem bi vurgun yapacağız yurt dışındaki akrabaları da arayalım :) O gün saat 01:30 a kadar Hattım kapanmadı. Sayacıma baktım toplam 14 saat konuşmuşum. Tabi bunların 10 saati şebeke dışı ve yurt dışınaydı :) Ertesi gün korkarak kontör yükledim ama kontörüm düşmedi :) O gün Aria çok hoşuma gitmişti.