Arkadaşlar. aveada 1gb mobil internet 9 tl idi. Her ay maximum 4 kere yapardım (minumum 2, optimum 3) bundan sonra 15 tl olacak diye mesaj geldi aveadan. pahalı buldum. bidaha yapmayacam diye söz verdim kendime. zaten yapmamam gerekiyordu ders çalışmam için. neyse sonra internetsiz kalamadım 15tl ye razı oldum. az önce aveanın sitesinden baktım. 1gb mobil internet 29 tl olmuş 9 tl olan 11bin smsi de 11tl yapmış. bu avea kendini ne sanıyo? beşpara etmez kalitesi ile bu fiyatlar ne ?turkcell zaten ekonomik değil. vodafone a geçecek gibiyim...
yanlıslıkla faturalı hatlar bolumune bakmışım, az once 19tlye 1000sms+1000dk+1gb internet yptm
quote:
Orijinalden alıntı: vlkn9303
yanlıslıkla faturalı hatlar bolumune bakmışım, az once 19tlye 1000sms+1000dk+1gb internet yptm
sakinleşmiş görünüyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
quote:
sakinleşmiş görünüyorsun
evet sakinleştim .d
Avea kullanıcılarında yanlış yere bakma kronik galiba. Kasım başından beri genç paketi 50 kere bitirdiler diye sövdüler her seferinde yanlış yere baktıklarını anladılar. Ana konuyu inceleyin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
quote: