Şimdi Ara

Avea beni şaşırtmaya devam ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece esti ölesine dedim 180 yazıp 2200 a yollayayım dedim (size özel paket mesajı gelmemişti!)
    180 dakikam yüklendi! normalde 3 yılı doldurdugum hatta hiçbirşeyden yararlanamamıştım.
    Ay sonunda 19 kontore/5000 sms deneyeceğim!
    300 Dakika Avea içi! 125 Dakika her yöne dakikam oldu! 9 nisana kadar nasıl biter:D

Orijinalden alıntı: paradox1026

Gece esti ölesine dedim 180 yazıp 2200 a yollayayım dedim (size özel paket mesajı gelmemişti!)
    180 dakikam yüklendi! normalde 3 yılı doldurdugum hatta hiçbirşeyden yararlanamamıştım.
    Ay sonunda 19 kontore/5000 sms deneyeceğim!
    300 Dakika Avea içi! 125 Dakika her yöne dakikam oldu! 9 nisana kadar nasıl biter:D

sanırım avea tüm kontorlü abonelerine açmış bu hizmeti..kardeşim ve kendimde de denedik ve oldu..dakikalar hattımıza yüklendi..yaklaşık 8-9 aydır alamıyoduk konuşma paketlerini
  • bu arada bi ara zam gelmişti onuda geri çekmişler..180 dk için 35 kontör düştü..avea kullananlara bu günlerde 500 tarafından gelen aramaları cevaplamalarını tavsiye ediyorum..konuşma paketleri için arıyorlar çünkü

Orijinalden alıntı: syruse
    bedava dakikalarım var o yüzden pakete ihtiyacım yok ama bedavam olmasa da almam zaten kaç tane avealı varki çevremde. herkes kartalcell

Alınan paketleri 6 saniye bazlı kullanmak güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.