Şimdi Ara

avea arayanıbil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arayanıbil servisinin yanında şimdiara diye bir şey de ücretsiz veriliyormuş ama bu şimdiara nın nasıl çalıştığını tam çözemedim. Çünkü sitede ki açıklamada şöyle bir açıklama var " ŞimdiAra servisinden de faydalanabilirsiniz. Bu servis sayesinde aradığınız numara kapalı ise, aradığınız kişi telefonunu açtığı zaman şimdi kendisine ulaşabilirsiniz mesajı iletilecektir."

daha sonra ise şöyle bir açıklama "Ulaşılamayan durumlar için ArayanıBil servisiniz aktifse, telefonunuz kapalıyken ya da ulaşılamaz durumdayken ArayanıBil servisi devreye girer ve telefonunuzu açar açmaz size kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını bir SMS'le bildirir. Aynı zamanda ŞimdiAra servisi sayesinde karşı tarafa şimdi kendisini arayabilirsiniz mesajı iletilir. "

şimdi bu avea bana mı mesaj atacak yoksa ben telefonumu açınca karşı tarafa mı mesaj atacak?

bir de şimdi ara servisini iptal ettirmenin bir yolu var mı?

• telefonunuz kapalıyken biri çağrı attığında ulaşamaz. siz tel. açınca karşı tarafa msj gider. ulaşılabiliyor arayabilirsiniz diye.
    yada siz birini aradığınızda kapalıysa da aynı şey geçerli.
    iki tarafta avea olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

telefonunuz kapalıyken biri çağrı attığında ulaşamaz. siz tel. açınca karşı tarafa msj gider. ulaşılabiliyor arayabilirsiniz diye.
    yada siz birini aradığınızda kapalıysa da aynı şey geçerli.
    iki tarafta avea olmalı

Anladım, peki bunu kapatmanın bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *100# tuşlayarak ayarlar veya işlemler menüsünde şimdi ara diye geçmekte. oradan kapatabilirsin.
  • ok, çok saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone
    geçen ay açıldı
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.