Şimdi Ara

Avea Ankara'da (HÂLÂ) Çekmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moondalina

Turkcell boşuna çekim gücü diye yırtınmıyor.. kim ne derse desin türkiyenin en yaygın şebeke sistemi onlar da

ankaranın ortasında turkcell de çekmiyor. arkadaşım avea ya geçti..
  • Avea için benzer bir durum Keçiören'de GATA çevresinde de geçerli. Ayrıca arkadaşların Avea'nın müşterisine değer vermediği sözlerine tümüyle katılıyorum. (Avea alt başlığında benim açtığım avea otomatik ödemeden parayı iki kez tahsil edip ödemiyor başlığından görebilirsiniz).
    Aynı zamanda Turkcell kullanıcıyım böyle birşey şimdiye kadar başıma gelmedi(Vınn ve Turkcell hattım var)

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976
    Bu Avea'ya Avea müşterileri operatör değiştirerek haddini bildirmeli. Avea baz istasyonu konusunda 2011 yılında sınıfta kalmış bir operatör olup kendisini bu konuda geliştirme konusunda en küçük bir adım atmamaktadır.
    quote:

Orijinalden alıntı: admylmz

sene 2008, avea müşteri hizmetlerini aradım.
    evimde yanlızca camın önünde çektiğini belirttim ki gerçekden de öyleydi.
    telefon camın önünde, kulaklıkla telefonda görüşmek zorunda kalıyordum.
    yada camın önünde dikilmek zorundaydım.

durumu güzelce izah ettiğim.

müşteri hizmetlerinin dediğine göre bulunduğum yerde çalışmalar devam ediyormuş.
    en kısa zamanda sorun çözülecekmiş.
    bu görüşme üzerine bi kaç ay bekleme kararı aldım ve sonunda vodafone kullanmaya başladım.

kardeşim avea kullanıcısıdır.
    sene 2011 aynı şeyleri kardeşim halen yaşıyor.

bu nasıl bi çalışmadır ki 3 yılda bitiremediler.
    yeni bi baz istasyonu mu icad etmeye çalşıyorlar?

hocam şimdilik vodafone de sorun yaşadınız mı?

vodafone da sıkıntım yok.
    tek sıkıntım tarifeler konusu.

avea 19,00 TL'ye 500 dakika verirken, biz vodafone'a 250 dakika için 20,00 TL ödüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admylmz -- 23 Mayıs 2011; 12:13:20 >

• Konunun açılmasından bugüne kadar yaklaşık 1,5 yıl geçti ancak Avea, Yenimahalle Öğretmen Kubilay İlköğretim Okulunda hâlâ çekmiyor. Bütün Avea kullanıcılarına duyurulur. Müşterisini s.lemeyen tek operatör AVEA.

Konunun açılmasından bugüne kadar yaklaşık 1,5 yıl geçti ancak Avea, Yenimahalle Öğretmen Kubilay İlköğretim Okulunda hâlâ çekmiyor. Bütün Avea kullanıcılarına duyurulur. Müşterisini s.lemeyen tek operatör AVEA.

hocam vidafone dan memnunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Konunun açılmasından bugüne kadar yaklaşık 1,5 yıl geçti ancak Avea, Yenimahalle Öğretmen Kubilay İlköğretim Okulunda hâlâ çekmiyor. Bütün Avea kullanıcılarına duyurulur. Müşterisini s.lemeyen tek operatör AVEA.

Vodafone okulda iyi çekiyor ancak köyümde çekmiyor. Köyümde Avea'dan, okulda da Vodafone'dan memnunum.

quote:

quote:

Vodafone okulda iyi çekiyor ancak köyümde çekmiyor. Köyümde Avea'dan, okulda da Vodafone'dan memnunum.

iki hat alıcaksınız öyleyse

• Konuyla ilgili hâlâ bir gelişme yok. Avea'nın bu rezilliğini takip etmeye devam edeceğim. Ve her fırsatta insanlara bunu buradan duyuracağım. Zannetmesin ki unutuldu. Cümle âlem duysun, Avea Ankara'nın göbeğinde Yenimahalle gibi bir yerde çekmiyor.
  • Avea'nın Ankara Yenimahalle'de çekmeme sorunu hala devam ediyor. Yedi yıldır hiçbir gelişme yok. Bundan sonra bir gelişme olsa da fark etmez artık çünkü 12 yllık Avea macerası burada sonlandı ve ben artık Turkcell'liyim arkadaş.

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Keçiören, Kafkaslar, Pursaklar, Yenimahalle, Mamak Akdere taraflarında hala Avea can çekişiyor.

Aydınlıkevleri de listeye ekleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 11 Mart 2013; 2:34:45 >
  • Avea'nın çekmediği yerlere ilişkin olarak katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Herkes Avea ile ilgili çekim sıkıntılarını burada paylaşsın. Herkes görsün Avea'nın alt yapıya para yatırmadığını. Avealı arakdaşlara tavsiyem, Turkcell bu aralar kendisine taşınanlara çok güzel fırsatlar sunuyor.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Yildiz-19-Paketi.aspx Ben hattımı bu kampanyaya taşıdım. Size de tavsiye ederim. Bugün Hattım Turkcell olarak açılacak ve 12 yıllık Avea maceramdan kurtulup güzel bir "OHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!" çekeceğim. Sabırsızlıkla saat 18.59'u bekliyorum.

• etlik (ahmet şefik kolayli caddesi ve çevresi)
    avea rezalet aradim sikayet ettim durum ayni...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi çekmediği bir gerçek ama şunuda anlayamıyorum avealı birini son 3 aydır her aramamda hat bir 10 sn gibi gidiyor ses gelmiyor sorun telden dedim başka telle denedim yine aynı diğer avea lı arkadaşlarda da olduğunu öğrendim yani genel bir sorun gibi.

tabi m.h. yi artık hiç aramıyorum çünkü hiç bir şeye çözüm üretmiyorlar olan bizim dakikalara veya kontörlere oluyor hatta m.h. yi ararken bile hat düşüyor.

bide geçenlerde çekim gücümüz a+ diye mesaj geliyor o gün avealılar ile sınırsız konuşabilirsiniz diyorlar ama konuşabilinirse son aylarda çok yetersizler.

yer:ankara/çankaya
    Avea Ankara Bölge Temsilciliği'nden yetkili birinin cep numarasını verdiler. Onunla yaptığım tel. görüşmesinde yetkili kişi bana o bölgedeki sorunları bildiklerini, yapacakları hiçbir şey olmadığını, özetle başka bir operatöre geçmemi ve bu sıkıntıdan ancak bu şekilde kurtulabileceğimi ifade etti.
    Maalesef bu bölgeye ilişkin olarak yedi yıldır verdiğim mücadelenin sonucu bu.
    Avea'nın müşterisine verdiği değer bu kadar. Yıllardır Avea'yı arkadaşlarıma hep önerirdim ama benim için Avea artık bitti. Şu an hattımın birini Turkcell'e, diğerini Vodafone'ye ve eşimin ve akrabalarımın Avea hatlarını komple Vodafone'ye taşıdık, Avea'dan kurtulduk.
  • Bu arada bu konuyu 11.03.2013 tarihinde BTK'ye taşıdım. BTK şikayetimi Avea'ya iletti ama Avea zahmet edip ne bana bir bilgi verdi ne de BTK'ye cevap verdi. Yani anlayacağınız Avea bırakın müşteriyi dikkate almayı BTK'yı bile ciddiye almıyor. Bu gücü nereden buluyor, anlamış değilim açıkçası. Ama bu işin peşini sürmeye, her fırsatta çevreme, forum yoluyla kullanıcılara bu durumu anlatmaya devam edeceğim.

BTK'YE YAZDIĞIM ŞİKAYET METNİ:
    "2006 yılından bu yana Ankara ili, Yenimahalle ilçesi Öğretmen Kubilay Ortaokulunda öğretmenlik yapmaktayım. Mesaim gereği günümün çoğunu bu mevkide geçirmekteyim. Ancak görev yaptığım bu okulda ve çevresinde 2006'dan bu yana Avea hattımla iletişim kuramamaktayım. Sorunumuzu defalarca Avea'ya bildirmemize rağmen çözüm adına hiçbir girişimde bulunulmadı. Avea'nın müşterisine ayıplı hizmet sunduğunu ve benden/bizden haksız kazanç sağladığını düşünüyorum.
    Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Sorunun Yaşandığı Yerin Tam Adresi:
    Öğretmen Kubilay Ortaokulu Sapanca Sok. No:1
    Yenimahalle/ANKARA

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.