Şimdi Ara

Avea 8 gb taraftar modemi alıcam ama? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
8.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

İlk aydan kalan kota devrediyor sadece bildiğim kadarıyla. Her ay devir söz konusumu bir sonraki aya?

iki ay üst üste devretti

2 aydır kullanmadınız da mı devretti yani 5 gb ise 10 gb veya 8-9 olarak mı devretti yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

İlk aydan kalan kota devrediyor sadece bildiğim kadarıyla. Her ay devir söz konusumu bir sonraki aya?

iki ay üst üste devretti

2 aydır kullanmadınız da mı devretti yani 5 gb ise 10 gb veya 8-9 olarak mı devretti yani

kullandımda paketi bitirememiştim, birinci aydan 2500mb devretti, ikinci aydan 2200 mb devretti...
    bu ayda devrederse 3000 mb devredecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iki ay üst üste devretti

kullandımda paketi bitirememiştim, birinci aydan 2500mb devretti, ikinci aydan 2200 mb devretti...

tamam bu olağan durum bende 2 ay kullanmadınız sandım normalde böyle zaten
    ama 10 gb kullanmasak 3. ay 5 gb devreder büyük ihtimal

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iki ay üst üste devretti

tamam bu olağan durum bende 2 ay kullanmadınız sandım normalde böyle zaten
    ama 10 gb kullanmasak 3. ay 5 gb devreder büyük ihtimal

hocam bu paketi kullana kulana çözeceğiz...
    4gb türkcell paket yetmiyor diye aldım şimdi bitiremiyorum
    4gb türkcell paket var, 5gb avea gs paket var geçen aydan devir oluyor birde bu ara gs'ın golleri yagmur gibi gelmeye başladı yarın sabah 200 mb daha gelecek yani kabaca hesabla 12gb aylık paketim oluyor

• 34 TL’lik Hat Açılış Özel İletişim Vergisi ve 13,2 TL’lik Telsiz Ruhsatname Ücreti 12 ay taksitli olacak şekilde, aylık 1,1 TL’lik Telsiz Kullanım Ücreti ise abonelik süresince abone tarafından karşılanacaktır. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

bu yazılanlarda neyin nesi 34 tl 13tl bizmi ödüyoruz ekstradan anlamadım ben
  • eyer kullanmadıgın bakıye devrelıyorsa süper.
  • 3G modemli interneti ancak acil durumlarda, ev dışında, tatilde filan kullanmak için almanızı tavsiye ederim. Evin demirbaş interneti olarak kullanırsanız fatura konusunda çok sıkıntı çekersiniz.

Uçuk rakamlı 3g faturası ödemeyen tanıdığım neredeyse yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

3G modemli interneti ancak acil durumlarda, ev dışında, tatilde filan kullanmak için almanızı tavsiye ederim. Evin demirbaş interneti olarak kullanırsanız fatura konusunda çok sıkıntı çekersiniz.

Uçuk rakamlı 3g faturası ödemeyen tanıdığım neredeyse yok.

3 haftadır evde sadece 3g ile bağlanır oldum bu kampanya sonrasında. çok kasarsam normal kullanımım üzerine çıkarsam belki 4gb da ulaşabilirim diye düşünüyorum.

Korkulacak birşey yok, gollerle çok bereketli bu kampanya

adsl mi iptal ettirdim rahat yetecek bana
  • Bu ayın sonu son kampanya. Ben de almayı düşünüyorum öğrenciyim ve çok hesaplı olacak. Hatta evimdeki adsli de kapatıp bundan almayı düşünüyorum.
    Bir kaç sorum olacak.
    Benim avea hattım var fakat yaklaşık 1yıldır kullanılmıyor, acaba onu geri alabilme şansım var mı ?
    Fatura kotalandırabiliyor muyuz ?
    Taahhüt 12 ay ve 12 ay sonunda iptal edebiliriz bunu di mi bir sıkıntı, bit yeniği yok ?
  • tam 2 saattir bağlanmaya çalışıyorum, bağlanmıyor. Ayrıca bu kalan kotayı nasıl öğreniriz, teşekkürler..
  • Merhaba bende taraftar modem almayı düşünüyorum. Fakat yılbaşından sonra fiyatta bir artış olacam?

Yoksa 8gb yine 29 tl olarak devammı edecek?

Ayrıca 12 ay sonunda kapattığımızda herhangi bir ücret ödemek zorunda kalacakmıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fparanormal

Merhaba bende taraftar modem almayı düşünüyorum. Fakat yılbaşından sonra fiyatta bir artış olacam?

Ayrıca 12 ay sonunda kapattığımızda herhangi bir ücret ödemek zorunda kalacakmıyız?

Bu kampanya 31 Aralıkta son, sonra fiyatın ne olacaığını bilemeyiz. Valla ben Aveaya güvenemiyorum 12 ay sonra nolur sorusunda, sürpriz faturalardan ve sonra uğraşmaktan çekiniyorum. Yoksa ben de alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 21 Aralık 2011; 23:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Merhaba bende taraftar modem almayı düşünüyorum. Fakat yılbaşından sonra fiyatta bir artış olacam?

Bu kampanya 31 Aralıkta son, sonra fiyatın ne olacaığını bilemeyiz. Valla ben Aveaya güvenemiyorum 12 ay sonra nolur sorusunda, sürpriz faturalardan ve sonra uğraşmaktan çekiniyorum. Yoksa ben de alacağım

sözleşmede yazıyor 19-29, 29-39 tl olucak dıyee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

sözleşmede yazıyor 19-29, 29-39 tl olucak dıyee

Tamam da taahhüt olmadığı için fiyatların değişme olasılığı var. Sonuçta 19 ve 29 tlnin altına 12 ay imza atıyoruz.

• Arkadaşlar, kalan kota nasıl öğreniliyor?
  • 5555

KALAN YAZ SMS AT AVEA PROGRAMI İLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

merhaba arkadaşlar
    kararsız kaladıgım konuda yardımınızı beklıyorum?
    evimde internetım var ama aylık max 8-10 gb kullanıyorum
    sabıt ınternetı kapatıp avea jet modem(8 gb 29 tl) alamayı ıstıyorum
    ama bu kota yı sağlıklı kullanabılırmıyım
    faturalarım şişermi?
    kontrollu kullanırım ama ? ? ?

yardımcı olurmusunuz?

3g ,nternetlerde koto hem giden hem gelen verinin toplamıdır evdeki internetinde sadece gelen veriler kotanı doldurur buda 3g netlerin çabuk kotalarının dolmasına neden oluyor bende bu yüzden kaapttırdım vınn ımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

5555

KALAN YAZ SMS AT AVEA PROGRAMI İLE

teşekkür ederim
  • quote:

34 TL’lik Hat Açılış Özel İletişim Vergisi ve 13,2 TL’lik Telsiz Ruhsatname Ücreti 12 ay taksitli olacak şekilde, aylık 1,1 TL’lik Telsiz Kullanım Ücreti ise abonelik süresince abone tarafından karşılanacaktır. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Merhaba ;

İletmiş olduğunuz ücretler yeni hat alımlarında Devletin hat açılış vergisi olarak aldığı tutarlardır ve sadece 12 ay taksitle faturanıza yansır.
    34 TL’lik Hat Açılış Özel İletişim Vergisi ve 13,2 TL’lik Telsiz Ruhsatname Ücreti tasitli olarak gelir yanı sadece hattı aldığınız ilk yıl ödeme oluyor ve her ay 3,93 TL .
    Telsiz kullanım ücreti de telefonu kullandığınız sürece her ay yansıyor .Bu ücreti faturalı hat kullanıcıları her ay faturasında ödeme yapıyor.Faturasız hat kullanıcılarınında her ay bakiyelerinden 1.10TL düşüyor.12 ay sonunda bu vergiler bittikten sonra siz Hat açılış Vergilerini ödemiyorsunuz.Diğer bir artısı numara taşıma yaparsanız taşıdıgınız operatörde de ödemiyorsunuz (ilk açtırdığınızda ödediğiniz için.)

bilgilerinize.
    Teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

quote:

34 TL’lik Hat Açılış Özel İletişim Vergisi ve 13,2 TL’lik Telsiz Ruhsatname Ücreti 12 ay taksitli olacak şekilde, aylık 1,1 TL’lik Telsiz Kullanım Ücreti ise abonelik süresince abone tarafından karşılanacaktır. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Merhaba ;

İletmiş olduğunuz ücretler yeni hat alımlarında Devletin hat açılış vergisi olarak aldığı tutarlardır ve sadece 12 ay taksitle faturanıza yansır.
    34 TL’lik Hat Açılış Özel İletişim Vergisi ve 13,2 TL’lik Telsiz Ruhsatname Ücreti tasitli olarak gelir yanı sadece hattı aldığınız ilk yıl ödeme oluyor ve her ay 3,93 TL .
    Telsiz kullanım ücreti de telefonu kullandığınız sürece her ay yansıyor .Bu ücreti faturalı hat kullanıcıları her ay faturasında ödeme yapıyor.Faturasız hat kullanıcılarınında her ay bakiyelerinden 1.10TL düşüyor.12 ay sonunda bu vergiler bittikten sonra siz Hat açılış Vergilerini ödemiyorsunuz.Diğer bir artısı numara taşıma yaparsanız taşıdıgınız operatörde de ödemiyorsunuz (ilk açtırdığınızda ödediğiniz için.)

bilgilerinize.
    Teşekkür ederiz.

tşkler cevap için bir sorum var

bana 24 tl gelecek onu anladım geçende sms geldi kartalcell gol ve haber peketiniz üçgün içinde yenilecek ücrtet 0.6 dedi ben iptall yazdım iptal etmeseydim 24.6 tmi gelecekti

birde fatura son ödeme son gün nezaman tşkler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.