Bildirim
Avea 50 KONTÖR ÇIKTI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
50+50 alınca 14 kontör zarar etmiş oluyoruz 100 kontör almayarak... -
bir de şu yönüyle bakmak lazım, 3 ayda 100 kontörü bitiremeyen kullanıcılar da var. eğer kullanım sürelerini uzatıyorsa 3 aydan 3 aya 100 yerine 50 kontör yüklemek te var. -
Süper olmuş bence!! -
Kartmı acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
Kartmı acaba?
evet aynı diğer kartlar gibi .. -
Sanıyorum 50 kontör yüklemek de kullanım sürelerini uzatıyor. Avea'nın sitesinde aksi yönde bir bilgiye rastlamadım. -
8 ytl çok pahalı
hoş 14 ytl de pahalı...
kazıklanıyoruz vesselam, öyle yada böyle
-
quote:
Orjinalden alıntı: mfiz
Sanıyorum 50 kontör yüklemek de kullanım sürelerini uzatıyor. Avea'nın sitesinde aksi yönde bir bilgiye rastlamadım.
uzatıyor evet. -
Bilgi için teşekkürler -
aveamerkezi aradım ve arkadaşın dediği kontör süresini uzattığını öğrendim.ben yaptım -
dilerim diğer iki operatör de bunun gibi bir uygulama getirir, kullanım süresini uzatan cinsten. -
güzel olmuş en azından hat iptal olmaz ömrünü uzatırız. -
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
güzel olmuş en azından hat iptal olmaz ömrünü uzatırız.
-
hattın ömrünü uzatmmak için gerçekten iyi olmuş.tebrikler avea kontürlü hattım kapanmak zorunda kalmayacak -
50 Kontor'le bekleme süresi uzayacağını sanmıyorum, Adamların gözü zaten cebimizde neden bizi düşünsünlerki ! -
Güzel haber bence iyi oldu -
evet genel olarak iyi oldu, ihtiyacına göre kontor alabilir artık herkes -
quote:
Orjinalden alıntı: mylove
50 Kontor'le bekleme süresi uzayacağını sanmıyorum, Adamların gözü zaten cebimizde neden bizi düşünsünlerki !
rekabet kızıştı çünkü ;) -
50 kntr daha ben burada görmedim..
100 alcaz..
Benzer içerikler
- evrakmobil@turktelekom. com.tr
- türk telekom şifre alma
- telefonda arayan kişinin ismi görünmüyor
- ipsos dolandırıcılığı
- türk telekom e-sim aktifleştirme
- türkiye 5g
- mobil veri çekmiyor
- e devlet operatör karşılaştırma
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- gizli numaradan arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X