Şimdi Ara

Avea 4g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Turkcell 4g li sim kartı veıyor da simdi aveaya numaramı tasıdım 4g filan demiyor sim kartında 4g destekli değilmi bu sim kartları ayrıca 4g cıkınca kullanmak için simmi değiştirmemiz lazım ?

• O konu daha önce konuşuldu fakat bir karara varamadık. Hatta ben Vodafone'a mail atıp sordum ileride tüm müşterilerimizi sms ile bilgilendirecegiz dediler. Tam net bir şey yok yani şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmada duydum bazı sim kartlar destekliymiş bazıları değil nasıl oluyorsa olmayanlar değişecek olanlara gerek yokmuş

• Ben yeni aldım 128kb daha saat7 gibi umarım bende değişim olmaz da eğer Turkcell eski sim kartlarıda 4g kullanabilecek olsa 4gli sim kartı diye vermezdi diye düşünüyorum 4g destekli simler haır diyor zaten Reklamdada
  • Yandex'in de dediği gibi bu durum karıştı iyice çoğu teknoloji sitesinde de değişmesi gerekiyor yazmışlar bekleyip görecez.

• Değişecek yada değişmiyecek ama nedense Turkcell 4g gelmeden cok konusuyor getiriyoruz diye vodafonede testlere başlamış aveada hala böyle bir şey yok
  • Bana oyle geliyor bu yeni sim kartlarida millete parayla kakalarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taahhütlü internetler 4g ile devam edecek mi yoksa 4g interneti tarifesi farklı mi olacak. 1 ay sonra taahhüt yapacağım yoksa boşuna yaptırmayayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durun hele bi daha ihale yapılmadı ne bu sabırsızlık? Fiyatlar farklı bile olsa üst paketlere kolayca geçirirler zaten

• Bu operatörlerin söylediği hiç yalan yok değil. 4G için yeni SIM kart satmak istemeleri de bu zihniyetlerinin bir parçası bence. Tamam tarihi eser kartlar desteklemez ama son yıllarda alınmış kartlar bence destekliyordur.

Bu konuda yurtdışında dolaşım hizmetini kullanmış kullanıcıların deneyimlerini alabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea hala kesilmiş nano- mikro sim veriyor 4g'den mi bahsediyoruz?

• Ben Rusya ve İran'a gittim iki ülkede de 128 kb'lık SIM'ler ile 4G kullanılıyor. Ama burada numaramı Avea'ya taşıdığımda sordum adamlar yeni SIM gerekiyor diye iddia ediyorlar.
  • Bne yeni taşıdım 128lik verdiler bide 6gün e acılıyor diyorlar 1günü geçdi umarım 1 2 güne açlır
  • Olmadı bir numara taşıma yapar, sim kartı beleşe getiririz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.