Şimdi Ara

AVEA -3.397 TL YE DÜŞMÜŞ BAKİYEM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea hattımda her yöne 60 dak vardı ve 75 kuruş bakiyem vardı 60 dak bu gece sondu siliniyordu bnde boşa gitmesin diye arama yaptım konuştum telefon kapandı tekrar aradım tekrar konuştum yine kapandı ve hattımda -3.397 tl lduğunu gördüm şimdi heryöne 20 dak var ama arama yapmıyor :)

bugun de tl yükleyecektim yükleyince düşermi acaba ?

• düşer tabikide
  • bend tl yüklemedim bugun yarın yüklücem :)
  • avea eksiye düşmezdi

düşmüşse demekki oda avans vermeye başlamış. olmayacak şey değil
  • aynı olay bende de oldu... internet paketimin son saatinde kalan mb ları kullandım 4 mb da bıraktım... saat 12 den sonra birden eksiye düşmüş hattım...
    müşteri hizmetlerini aradım paket aşmıssın falan dedi... aşmadıgıma da eminim... 15-20 dk konuştum eksiye düşme var mı dedim... olmadıgını söyledi... lira yükledim bakiyemden düşme olmadı... avea böyle saçmalıklar yapıyor...
  • İnternet kullanırken benim de eksiye inmişti ve tl yüklediğimde de bakiyeden düşmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende konuşma sırasında oldu konuştum kapandı baktım hala 60 dak var düşmemiş sonra tekrar aradım tekrar konuştum yine kapandı sonra 33 kuruş vardı sabah bi baktım - ye düşmüş arama yapabilmek için yükleme yapın diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Hunter***

İnternet kullanırken benim de eksiye inmişti ve tl yüklediğimde de bakiyeden düşmüştü.

kaça kadar düşüyor ki saçmalığa bak istemiyorum düşmesini belki

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

avea hattımda her yöne 60 dak vardı ve 75 kuruş bakiyem vardı 60 dak bu gece sondu siliniyordu bnde boşa gitmesin diye arama yaptım konuştum telefon kapandı tekrar aradım tekrar konuştum yine kapandı ve hattımda -3.397 tl lduğunu gördüm şimdi heryöne 20 dak var ama arama yapmıyor :)

bugun de tl yükleyecektim yükleyince düşermi acaba ?

Merhaba, Konuyla ilgili yardımcı olabilmemiz için cep telefon numaranızı mesaj olarak iletmenizi rica ederiz.

• eksi lira kötü oluyor ya sonra tekrar yükleyince TL'leri az görününce insanda bir burukluk oluyor
  • avea merkezden aradılar 2 gün önce form oluşturuldu size geri dönüş yapılcak denildi daha ne arayan ne soran var
    avea'destek ten mesaj gönderildi diye cevap yazmışlar ne mesaj geldi ne de başka 1 şey nasıl 1 iştir bu ya
  • Son durum nedir dostum?
  • son durum önce sorun yok sonra sistem hatası olmuş dediler ne diyecekler 4 gün mağdur olduğumla kaldım
  • Avea destek var da neden Turkcell & Vodafone destek yok yw,biz de isteriz
  • Avea tl nin eksiye dusmemesi icin nasil kapatabiliriz arkadaslar?

• Turkcell ne yapsa takip ediyorlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Avea tl nin eksiye dusmemesi icin nasil kapatabiliriz arkadaslar?

kapatma yok otomatik düşüyormuş sistem hatasından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.