Şimdi Ara

Avda Kullanılacak Bıçak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Bıçakları ve silahları hobi olarak seviyorum. Ayrıca ava gittiğimde yanımda bıçak bulundurmam gerekiyor. Tabi bir de silah lazım ama önce bıçağı halledeyim ona sonra bakarım. Çok sağlam ve keskin bıçak önermenizi istiyorum. Bıçak dünyası adlı siteden 200 liraya av bıçağı aldım, nasıl olduğunu test etmek için mindere birçok kez soktum ilk denemelerimde iyi gibiydi sonra ucu yamuldu. Yani demem o ki çok kaliteli keskin sağlam ve avda sorun çıkarmayacak adam akıllı bir bıçak gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

önerisi olan yok mu arkadaşlar? bu konunun aciliyeti var benim için.
    alakan olmadıgı ne kadar bariz... o bıçaklar delmek için değil,kesmek için yapılmıştır ki eti ve kemiği kesmek için bile farklı bıçaklar var.barzo gibi dikine zorluyucak şekilde güç uygularsan yamulur tabiiki
  • önerisi olan yok mu arkadaşlar? bu konunun aciliyeti var benim için.
  • quote:

önerisi olan yok mu arkadaşlar? bu konunun aciliyeti var benim için.
    alakan olmadıgı ne kadar bariz... o bıçaklar delmek için değil,kesmek için yapılmıştır ki eti ve kemiği kesmek için bile farklı bıçaklar var.barzo gibi dikine zorluyucak şekilde güç uygularsan yamulur tabiiki
  • Gerber bg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlamlık dediğin için Cold Steel bakacaksin,baskasina bakma hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Sağlamlık dediğin için Cold Steel bakacaksin,baskasina bakma hiç
    Hocam yılladır bıçaklarla ilgilenirim.200 tl ye bıçak aldım demişsinde fiyatı onun özelliklerini belirlemezki ?Kesin dandik çin işi çeliklerdendir.Bende spyderco var tahta kesiyorum genede bişey olmuyor.Sen şimdi bütçe söyle bakarım sana bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincapla69

Taşa değil mindere denedim bunu belirtmekte fayda görüyorum. Ne olursa olsun yamulmaması gerekirdi 200 liraya aldım bir de. Satıcı ile de konuştum yani senin dediğinden çok farklı şeyler söyledi. Taş gibi sert cisimlere sokmaya çalışmadıktan sonra kesinlikle yamulmaz dedi yani yamulmaması gerekiyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    grupman için tüfek tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

Hocam yılladır bıçaklarla ilgilenirim.200 tl ye bıçak aldım demişsinde fiyatı onun özelliklerini belirlemezki ?Kesin dandik çin işi çeliklerdendir.Bende spyderco var tahta kesiyorum genede bişey olmuyor.Sen şimdi bütçe söyle bakarım sana bişey

max 300 hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

max 300 hocam

Alıntıları Göster
    Aynı işi 10 liraya aldığım lazer kesim bıçakta görüyor. tavşana bıçak mı atacaksınız. bu kadar fazla para vermeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Sağlamlık dediğin için Cold Steel bakacaksin,baskasina bakma hiç

Videoları izledim çok muhteşem görünüyorlar fakat ülkemizde bulabilir miyim bu firmanın ürünlerini hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

Gerber bg

Ülkemizde var mı?
  • Bende edc bıçak istiyorum bütçe 50-100 olur tanto, columbianın tasarım ödüllü bi çakısı var o tipte veya hançervari bi şey bakar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: backend

Aynı işi 10 liraya aldığım lazer kesim bıçakta görüyor. tavşana bıçak mı atacaksınız. bu kadar fazla para vermeye gerek yok

Hocam çok para verme taraftarı değilim ama dediğim gibi sağlam keskin ve avda sorun çıkarmayacak bir şey lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Bende edc bıçak istiyorum bütçe 50-100 olur tanto, columbianın tasarım ödüllü bi çakısı var o tipte veya hançervari bi şey bakar mısın?

Opinel var türkiyede alınabilecek en f/p bıçak kesinlikle. decathlonda 24-27 lira. No.7 edc için mükemmel.
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Bana da bir öneride bulunursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Bana da bir öneride bulunursanız sevinirim.

Tamam işte dedim ya Opinel.
    No.9 av için uygun

DECATHLON
    Avcılık - Karbon Avcı Bıçağı Opinel
    http://www.decathlon.com.tr/karbon-avc-bca-opinel-id_8111973.html

• Karambit doppler

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Karambit doppler

Karambiti biliyorum da yanına doppler gelince farklı bir şey mi oluyor yoksa tam adı bu mu? Bir de en önemlisi ülkemizde var mı ve nereden temin edebilirim?
  • Kasatura al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kebelek al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.