Şimdi Ara

Avcılar Kpss kurs tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 için Avcılarda KPSS kursu bakıyorum. Daha önce gidip tavsiyede bulunabilecek var mı. Şimdiye kadar aldığım fiyatlar.

FEM Akademi: Hafta içi 1300, Hafta sonu 1400
    Beyaz Kalem:1200
    İhtiyaç:1250
    Murat :1450

• hiçbirine gitmedim ama murata gitme derim, açıköğretim dersanesi sonuçta risk alma

diğer üçü de kalite olarak yakın yerler ama kullanılan tahtaya dikkat et derim, bir şey yaptık zannediyorlar her yerde o iğrenç kalemli tahtalar var, tebeşirli tahta şarttır eğitimde, ben eğitimci olmadığım halde bunu çok rahat görürken eğitimci diye ortada gezen adamların bundan haberdar olmaması üzücü gerçekten

misal: üçgensel bölgede alan anlatıyorsun tebeşir olduğu zaman ortadan kırar ikiye bölerim ve o alanı iyice tararım çok farklı renklerde tebeşir kullanma imkanım da olur elimi tahtaya rahatça değdirip dersi daha iyi anlatma şansım da olur, kalemlide bunların hiçbirini yapamazsın, özellikle geometri dersini anlatamazsın, ayrıca da kanserojendir onun mürekkebi, kuruma da faydası yok daha fazla maliyet getiriyor

muhasebe için bir kursa gitmiştim, kayıt olmadan tahtayı görme şansım olmadı o anda aklıma da gelmedi sınıfları gezmek, gezip de o tahtayı görsem kaydolmazdım inan muhasebe bile anlatılmıyor o tahtada

• merhabalar, avcılarda KPSS kursu araştırıyorum. Gideniniz var mıdır, öneriniz, eşinizin dostunuzun önerisi vs. Hangisine gitmeliyim ya da gitmemeliyim yazarsanız çok sevinirim
  • Murat a gittim ben lise düzeyi için. Tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.