Şimdi Ara

Avatar The Last Air Bender (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
267
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W7K2D!

Finali güzel yapmışlar :)

Alıntıları Göster
    çalışan bi torrent piliz
    book3 10. bölümden sonrası lazım

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

3.Sezon 12 bölüm TL ye düşmemiş konu ile ilgili bilgi sahibi hayırseverler bizleri PM yoluyla bilgilendirse seviniriz

Alıntıları Göster
    Diziyi dün bitirdim. Çok iyi bir çizgi film ve japon animelerinden fazlaca etkilenilmiş ama final bu seriye hiç yakışma. FMA de olduğu gibi bir filmle bitirirlerse çok iyi olacak.

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Diziyi dün bitirdim. Çok iyi bir çizgi film ve japon animelerinden fazlaca etkilenilmiş ama final bu seriye hiç yakışma. FMA de olduğu gibi bir filmle bitirirlerse çok iyi olacak.

Alıntıları Göster
    [Comet's Star]

Mükemmel bölümler yapmışlar Book 3 Te

+Benim en çok ingilizce bölüm başında "Preoviusly On Avatar" Demesi hoşuma gidiyor.... [Karizma ya]

• quote:

Orijinalden alıntı: lilocahit

[Comet's Star]

+Benim en çok ingilizce bölüm başında "Preoviusly On Avatar" Demesi hoşuma gidiyor.... [Karizma ya]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Çilingir88

[Comet's Star]

Aang'in avatar haline dönüşü çok karizma ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

quote:

[Comet's Star]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 4EveR RoGuE

quote:

[Comet's Star]

Doğru ,

Arkadaşlar Ben Zuko ile birlikte Ateş bükmeyi öğrendikleri bölümü bulamadım pm den atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: lilocahit

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveR RoGuE

quote:

[Comet's Star]

Doğru ,

Arkadaşlar Ben Zuko ile birlikte Ateş bükmeyi öğrendikleri bölümü bulamadım pm den atabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    her şey bir yana anngin guruya felan gitmesine gerek yokmuş.Çakraların olduğu yere sağlam birkaç tane vurdumu açılıyor

Şakayı bırakırsak gerçekten izlediğim en güzel dizilerden birisi.Özellikle finali muhteşemdi.Hiç cıvıtmadı,yolundan sapmadı avatar,uzatıp sündürmek için saçmalamadılar ve tadında olması gerektiği gibi bitti.

Yanlız herkes aang amma karizma felan oldu avatar hali felan demiş ama asıl karizmayı firelord ozai yaptı.Niye aangin dört elementi öğrenmesi gerektiğini çok güzel gösterdi bize.Aangin firelorddasn kaçarken dört ayak gittiğini gördüm ya bitti orada olay.ondan sonra istediğin kadar firelodun ateşbükücülüğünü al kurtarmaz aang karizma yerle bir oldu.Şaka maka aang harbiden ateşbükücülüğünü alacam diye resmen ozaiyi büktü

• quote:

3.Sezon 12 bölüm TL ye düşmemiş konu ile ilgili bilgi sahibi hayırseverler bizleri PM yoluyla bilgilendirse seviniriz

Alıntıları Göster
    cnbce ve nickelodeon da var olması lazım cumartesileri avatar diye uyanıyorum hatta pazar dershanem varbabamla beraber izliyoruz

vay vay vay imzama bak hele ! bu ne böyle ?? hatırlamıyorum ne zaman yazdım bunu ben ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalbutcher

cnbce ve nickelodeon da var olması lazım cumartesileri avatar diye uyanıyorum hatta pazar dershanem varbabamla beraber izliyoruz

Alıntıları Göster
    sonunda bende bitirdim bunu.
    sonu aynı death note gibi demişti biri alakası yok.
    bende süpriz beklemiştim ama sıradan hikaye
    hele o meteordan yapılan kılıç kesin bi işe yarayacak dedim ama yok.
    caponlara gelene kadar 10 fırın ekmek yemeleri lazım bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

sonunda bende bitirdim bunu.
    sonu aynı death note gibi demişti biri alakası yok.
    bende süpriz beklemiştim ama sıradan hikaye
    hele o meteordan yapılan kılıç kesin bi işe yarayacak dedim ama yok.
    caponlara gelene kadar 10 fırın ekmek yemeleri lazım bunların.

Alıntıları Göster
    Avatar'ın tüm bölümlerini (10'dan sonrası altyazılı olarak) burada bulabilirsiniz.

http://www.nickturkiye.com/avatar-butun-bolumler-turkce-online-izle-t-2058.html

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Avatar'ın tüm bölümlerini (10'dan sonrası altyazılı olarak) burada bulabilirsiniz.

http://www.nickturkiye.com/avatar-butun-bolumler-turkce-online-izle-t-2058.html

Alıntıları Göster
    buldum indirdim izledim
    genede teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

buldum indirdim izledim
    genede teşekkürler

Alıntıları Göster
    İsteyenler Kitap 3ün tüm bölümlerine burdan bakabilir.

http://www.erguvanim.net/dizi/avatar-3-kitap-tum-bolumler/

Final bölümüde ekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: demonsaphire

İsteyenler Kitap 3ün tüm bölümlerine burdan bakabilir.

http://www.erguvanim.net/dizi/avatar-3-kitap-tum-bolumler/

Final bölümüde ekli.

Alıntıları Göster
    Allah'ım ne kadar güzel bir çizgi dizidir!!İlk olarak bu çizgi diziye 2 yıl once başlamıştım..CNBC-E den takip ediyordum.Book 3 te bıraktı CNBC-E..Ama bende yılacak göz var mı?xD Hemen girdim bir siteye ordan bütün bölümleri izlemeye başladım..Kısacası 1.Bölümden 61.Bölüme kadar bütün bölümler ezberimde..Eee?Artık spoiler koymadan olmaz..Ama bu son bölümün spoilerı bilmiş olun!

Aang son bölümde arkadaşları ile Ateş Kralı Ozai'nin yanına gidiyor..Gittikleri anda savaş başlıyor..Aang üstünlüğü ele geçiremiyor ve Sozin Kuyruklu Yıldızı..Lanet olası şey..Ateş Kralı Ozai'ye daha da güç veriyor.Bu arada Zuko ve Katara da -lanet olası-Prenses Azula'nın yanına gidiyor.Burayı fazla uzatmak istemiyorum.Zuko ağır darbe alıyor ve Katara onu hapsediyor..Azula resmen çıldırıyor..Ağzından elektrik fırlatıyor..Bu sırada bizim -Avatar-Aang ise öğrendiği bütün elementleri kullanmaya devam ediyor.Ozai üstünlüğü tam anlamıyla ele geçiriyor ve ateş topu fırlatmaya başlıyor.Aang de kendisini taştan bir topun içine sokuyor..Bitmez ateş topları Aang'e geliyor.Biliyorsunuz Aang'in Chakra(Çakra)sı kapanmıştı.Fakat tam sırtına gelen bir taş ile Aang Avatar haline giriyor.Topun içinden çıkıyor ve bütün elementleri kullanarak bir koruma gibi bir şey yapıyor..Ozai şaşırıyor.Sonunda Ozai Aang'in saldırılarına dayanamayarak yere yıkılıyor.Aang kaplumbağadan öğrendiği teknik olan Ruh Bükme'yi uyguluyor.Ozai tam yenecekken Aang onu yeniyor..Arkadaşları da geliyor ve Ateş Ulusuna dönüyorlar..Ve yeni haller..Aang tam bir kahraman olmuştu..Zuko mu?O da yeni Ateş Kralı.Katara Sokka Toph mutlu..Mai yi sorarsanız o Ateş Kraliçesi..En komiği:Ty Lee Kyoshi savaşçılarına katılıyor.Ve son olarak:Zuko-Mai'yi öpüyor,Katara Aang i ve ..THE END..

Baya bir spoiler var değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaoSireN

Allah'ım ne kadar güzel bir çizgi dizidir!!İlk olarak bu çizgi diziye 2 yıl once başlamıştım..CNBC-E den takip ediyordum.Book 3 te bıraktı CNBC-E..Ama bende yılacak göz var mı?xD Hemen girdim bir siteye ordan bütün bölümleri izlemeye başladım..Kısacası 1.Bölümden 61.Bölüme kadar bütün bölümler ezberimde..Eee?Artık spoiler koymadan olmaz..Ama bu son bölümün spoilerı bilmiş olun!

Aang son bölümde arkadaşları ile Ateş Kralı Ozai'nin yanına gidiyor..Gittikleri anda savaş başlıyor..Aang üstünlüğü ele geçiremiyor ve Sozin Kuyruklu Yıldızı..Lanet olası şey..Ateş Kralı Ozai'ye daha da güç veriyor.Bu arada Zuko ve Katara da -lanet olası-Prenses Azula'nın yanına gidiyor.Burayı fazla uzatmak istemiyorum.Zuko ağır darbe alıyor ve Katara onu hapsediyor..Azula resmen çıldırıyor..Ağzından elektrik fırlatıyor..Bu sırada bizim -Avatar-Aang ise öğrendiği bütün elementleri kullanmaya devam ediyor.Ozai üstünlüğü tam anlamıyla ele geçiriyor ve ateş topu fırlatmaya başlıyor.Aang de kendisini taştan bir topun içine sokuyor..Bitmez ateş topları Aang'e geliyor.Biliyorsunuz Aang'in Chakra(Çakra)sı kapanmıştı.Fakat tam sırtına gelen bir taş ile Aang Avatar haline giriyor.Topun içinden çıkıyor ve bütün elementleri kullanarak bir koruma gibi bir şey yapıyor..Ozai şaşırıyor.Sonunda Ozai Aang'in saldırılarına dayanamayarak yere yıkılıyor.Aang kaplumbağadan öğrendiği teknik olan Ruh Bükme'yi uyguluyor.Ozai tam yenecekken Aang onu yeniyor..Arkadaşları da geliyor ve Ateş Ulusuna dönüyorlar..Ve yeni haller..Aang tam bir kahraman olmuştu..Zuko mu?O da yeni Ateş Kralı.Katara Sokka Toph mutlu..Mai yi sorarsanız o Ateş Kraliçesi..En komiği:Ty Lee Kyoshi savaşçılarına katılıyor.Ve son olarak:Zuko-Mai'yi öpüyor,Katara Aang i ve ..THE END..

Baya bir spoiler var değil mi?

Alıntıları Göster
    Güzel bir çizgi dizi.

ilk 10 bölümden sonrası güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: vayuz

her şey bir yana anngin guruya felan gitmesine gerek yokmuş.Çakraların olduğu yere sağlam birkaç tane vurdumu açılıyor

Şakayı bırakırsak gerçekten izlediğim en güzel dizilerden birisi.Özellikle finali muhteşemdi.Hiç cıvıtmadı,yolundan sapmadı avatar,uzatıp sündürmek için saçmalamadılar ve tadında olması gerektiği gibi bitti.

Yanlız herkes aang amma karizma felan oldu avatar hali felan demiş ama asıl karizmayı firelord ozai yaptı.Niye aangin dört elementi öğrenmesi gerektiğini çok güzel gösterdi bize.Aangin firelorddasn kaçarken dört ayak gittiğini gördüm ya bitti orada olay.ondan sonra istediğin kadar firelodun ateşbükücülüğünü al kurtarmaz aang karizma yerle bir oldu.Şaka maka aang harbiden ateşbükücülüğünü alacam diye resmen ozaiyi büktü

Alıntıları Göster
    bu arada kızıda katarayıda götürdü ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Theboysareback

bu arada kızıda katarayıda götürdü ha

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar avatarın tüm linklerine nasıl ulaşabilirm hepsini nerdn indirebilirim yardımcı olurmusnuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAGEMUSHA -- 28 Aralık 2008; 20:22:52 >

Orijinalden alıntı: KAGEMUSHA

mrb arkadaşlar avatarın tüm linklerine nasıl ulaşabilirm hepsini nerdn indirebilirim yardımcı olurmusnuz

Alıntıları Göster
    divxlerim.com da var. Ben hepsini ordan indirdim.

Orijinalden alıntı: :blaCk:

divxlerim.com da var. Ben hepsini ordan indirdim.

Alıntıları Göster
    teşekkürederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAGEMUSHA -- 28 Aralık 2008; 20:44:50 >

Alıntıları Göster
    3.kitap 21 bölüm (16,21yeni bölüm cnbc-e'de)hepsini izledim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar isteyen varsa

Avatar: The Last Airbender(Son Hava Bükücü)(Sezon 1: Kitap / Su) (DUAL TR-EN) (DVDRİP)

20bölüm 41link

Avatar Sezon 2: Kitap - Toprak HQ DVDRip XviD.AC3-SWiM DUAL (TR - ENG)

20bölüm 80link

sekillerinde verebilirm linkelri rapidsharedir sizi beklatmesi sorun oldugundan rapid programıda verebilirm bnde 3.sezonu arıyorum ama bendekiler gibi cam olmadan bunlar duan sestir ing-turkce-turkce altyazıda içindedir istege baglı. indirdim izleidm super kalite

• quote:

Orijinalden alıntı: gemtol

arkadaşlar isteyen varsa

Avatar: The Last Airbender(Son Hava Bükücü)(Sezon 1: Kitap / Su) (DUAL TR-EN) (DVDRİP)

20bölüm 41link

Avatar Sezon 2: Kitap - Toprak HQ DVDRip XviD.AC3-SWiM DUAL (TR - ENG)

20bölüm 80link

sekillerinde verebilirm linkelri rapidsharedir sizi beklatmesi sorun oldugundan rapid programıda verebilirm bnde 3.sezonu arıyorum ama bendekiler gibi cam olmadan bunlar duan sestir ing-turkce-turkce altyazıda içindedir istege baglı. indirdim izleidm super kalite

Alıntıları Göster
    Avatar ın sadece SON 4-5 bölümünü izlememe rağmen komedi türünde gerçekten çok güzel bir çizgi film diyebilirim =)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.