işte en fazla 7 kb a izin verio ona göre ayarla boyutu fotoşopla ya da paintle
arkadaşlar ayıp oluyo ama saf rolü oynuyoz diye sizde beni epeyden saf sandınız.rütbeliler böyle olursa erler ne yapsın bu photoshopu nerden bulcaz.nasıl kullancaz
quote:
Orijinalinden alıntı: İmparator 57
arkadaşlar ayıp oluyo ama saf rolü oynuyoz diye sizde beni epeyden saf sandınız.rütbeliler böyle olursa erler ne yapsın bu photoshopu nerden bulcaz.nasıl kullancaz
sen bana yolla resmi ben sana ayarlıyım da vereyim sırf onun için fotosop kurma şimdi ya da paintle yap...o vardır kesin bilgisayarında
yollayımda foto shop niye kurmayayım ki dursun lazım olur. fotoshopun bunun boyutu kaç tam ismi böylemi
quote:
yollayımda foto shop niye kurmayayım ki dursun lazım olur. fotoshopun bunun boyutu kaç tam ismi böylemi
tam ismi "photoshop" googledan bulursun iyi program dursun kenarda boyutunu bilmiyorum ama
@musty17 emrindekilerin yalnızca er değil aynı zamanda avatara ihtiyac duyan insanlar olduğunuda bilen yüce binbaşımıza 5 yıldız vermişiz çok mu
sonunu tam toparlayamadım idare et
quote:
Orijinalinden alıntı: eárendil
@musty17 emrindekilerin yalnızca er değil aynı zamanda avatara ihtiyac duyan insanlar olduğunuda bilen yüce binbaşımıza 5 yıldız vermişiz çok mu
sonunu tam toparlayamadım idare et
.......................
o yıldızlar sizin şampiyonluk sayınızmı
quote:
o yıldızlar sizin şampiyonluk sayınızmı
avatarı yollamıyon mu bana 2 dk da ayarlıyıp veriyim sana