Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sinema tarihinde yeni bir dönemin kapısını açan Avatar, bilindiği gibi üç devam filmi ile vizyonda boy göstermeye devam edecek. Böylece toplamda 4 Avatar filmi izlemiş olacağız.

İlk filmde başrol oynayan Sam Worthington, sonraki üç filmde de başrolü kapmış durumda. Worthington tarafından verilen bilgiye göre Avatar devam filmleri gelecek yıl Ekim ayı itibariyle çekimlere başlayacak.

Senaryo yazımı devam ederken, tek bir çekimde üç film de hazırlanmış olacak. Böylece tekrar tekrar plato kurma durumu olmayacak.

Avatar 2 filmi Aralık 2016’da vizyona girecek. Avatar 3 Aralık 2017’de, Avatar 4 ise Aralık 2018’de izleyici ile buluşacak. 2017 yılında ise Walt Disney Dünyası’na Avatar tema parkı eklenecek.

IMDb

Gelişmeler ile birlikte güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 4 Mayıs 2014; 14:20:38 >

• Ilki kadar ilgi çekeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ilki kadar ilgi çekeceğini sanmıyorum.

Cameron amca yaş tahtaya basmaz. Peş peşe 3 film çıkaracaksa bir bildiği vardır.
  • Bunun ilk film çok müthiş değildi ama ne hasılat elde etmiş öyle be Beni çokta etkilememişti.
  • quote:

+1. Uzatmasalar keşke tadında bıraksalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

+1. Uzatmasalar keşke tadında bıraksalar.

izleyin işte ya böyle filmler her zaman karşımıza çıkmıyo ki
  • James Cameron bu işin ustasıdır yaparsa yine hasılat rekorları kırar.Avatar sinema olayını bambaşka bir boyuta taşımış bir yapım küçültmeye gerek yok.görsel ziyafet...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ömrüm yeterse izlemeyi düşüyorum.

• Birincisi de öyle aham şaham bir şey değildi neye güveniyorlarsa :D
  • devam filmi çıkması gereksiz geldi konu iyiydi böyle bitmesi daha makuldur

• 3d furyasından paraları götürmüştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: lightyeaR

Birincisi de öyle aham şaham bir şey değildi neye güveniyorlarsa :D

Gelecek paraya güveniyorlar.
  • Bunun konusu açılmıştı sanırım Hatta önlerden yerde ayırmıştım

Görmesek yerimizi kapacaksınız ha, burdan da ayırayım bari önlerden
  • valla açıksası 1. sinemada büyük hevesle 3D olarka izlemiştim. ama film pek hoşuma gitmemişti sinemaya gitmem ama blurayleri çıkarsa izleriz.
  • Bu Avatar'ın devamı konusunda tam heyecanlanacak bir kaç habere rastlıyorum ama sonrası gelmiyor.İlk filme bayılmıştım hasılat olarak ta malum korkunç bir kazanç getirmişti şimdiye kadar senaryo vb hazır olmalıydı diye düşünüyorum.Umarım devamını çekerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 25 Kasım 2014; 15:52:48 >
  • 1. film ülkemizde çok abartıldığı için ve ülkenin her türlü kültür seviyesi bu filme gittiği için filmi sevmemiştim... Ama; gerçekten efsane olacak bu film...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Bu Avatar'ın devamı konusunda tam heyecanlanacak bir kaç habere rastlıyorum ama sonrası gelmiyor.İlk filme bayılmıştım hasılat olarak ta malum korkunç bir kazanç getirmişti şimdiye kadar senaryo vb hazır olmalıydı diye düşünüyorum.Umarım devamını çekerler.

Avatarın, tıpkı ülkemiz gibi gelişmemiş ülkelerde...(( yani bu film'in çıktığı zaman gelişmemiş ülkeydik şu an gelişmekte olanız... )) çok talep görmesinin sebebi iyi reklamdan dolayıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.