Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Bluray'inde mevcut değil

O zaman DVD sindede yoktur herhalde... Olacak filan demişlerdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Bluray'inde mevcut değil

O zaman DVD sindede yoktur herhalde... Olacak filan demişlerdi...

Bende dvd var hiç bir icraat yok kanka

• Bende sinemada izlediğim halde tekrar MKV formatında izledim filmi. ^D izlediğim kadar olmasada yine aynı heyecanla izledim. 1080P AMIABLE versiyonu. Mükemmel kalte. indireceklere tavsiye ederim. Bu arada Neytiri'nin performansı çok güzel. O kadar doğal ve gerçekçi yapmışlarki. İkinci filmini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Beyler ciddi bir şekilde sordum Biriniz cevap verin artık... Abazanlık değil merak

filmi aralık ayında bir daha vizyona sokacaklar ama daha önce izlenilmemiş 7 dakikalık kısımda eklenerek bu kısımda sevişme sahnesi olacak mı bilemem :D
  • Oha Aralık ayı mı? Haziran felen deseler anlarım ama... Bu arada sinemada sevişme sahnesi olacağını sanmıyorum.
  • arkadaşlar dvdrip formatı için navi konuşmaları tr altyazısı olan var mı? özelden atabilir olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mak74

quote:

Beyler ciddi bir şekilde sordum Biriniz cevap verin artık... Abazanlık değil merak

filmi aralık ayında bir daha vizyona sokacaklar ama daha önce izlenilmemiş 7 dakikalık kısımda eklenerek bu kısımda sevişme sahnesi olacak mı bilemem :D

naviler nasıl sevişiyo acaba

• enselerinden çıkan bağı birleştirirler hissiyatla hallederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

enselerinden çıkan bağı birleştirirler hissiyatla hallederler

USB 2.0

kesintisiz sevişme için siz de USB ye dönüştürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

quote:

Orijinalden alıntı: mak74

quote:

naviler nasıl sevişiyo acaba

Okuldakilerle dersleri bırakıp bu konuyu tartışıyorduk .Aralıkda tekrar vizyona giriyor mu gerçekten?

• Avatar çok güzel bir film beğendim ama bilim kurgu alanında değerlendirirsek asla Star Wars gibi bir fenomen olamaz..
  • Hacı bende Star Wars serisini sevemedim gitti be.Sıralamasını bilmiyorum rastgele izledim heralde ondan.Yada efektlerin kötülüğünden olabilir.Buz devrinin efektleri gibi sanki asnimasyon izledim.Zaten filmdekileri o 'yaratıkların' suratları çok komik.

Film dediğin biraz göze de hitap edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakartalbesiktas42

Hacı bende Star Wars serisini sevemedim gitti be.Sıralamasını bilmiyorum rastgele izledim heralde ondan.Yada efektlerin kötülüğünden olabilir.Buz devrinin efektleri gibi sanki asnimasyon izledim.Zaten filmdekileri o 'yaratıkların' suratları çok komik.

456-123 yaptım öyle olması gerekiyor sanırım, yine de en ufak bi olaya bağlanamadım filmde woekee mi ne o ayı zaten başımı ağrıttı normal de bu tarz şeylere takan kişilere sinir olurum filme odaklanmıyor bahane arıyor diye; ama benim başıma da gelince anladım. ben de sevmedim star wars'u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYSST -- 9 Temmuz 2010; 18:41:37 >

• @AYSST

Aynen katılıyorum sana
  • İnternette o kadar cok övüldü ki merakımdan 720p sini indirip izledim
    Çekim olarak ve digital kullanım gerçekten etkileyici
    Ama vasat konusu ve anlamsız yaratıklar filme bir şey katmıyorlar

Amerikalılar kötü bir flmi bile pazarlamayı iyi bildikleri için adından söz ettiriyorlar..
    Biz de zaten her USA filmini abrtmaya meraklı olduğumuz için ortaya AVATAR çıkıyor..
    Zaten dijital olup da adını duyurmayan film yok gibi.
    Asla ne klasik olur ne de hit olur..
    720 p ve üstü çözünürlükteki filmler her zaman görüntü iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartalbesiktas42

Hacı bende Star Wars serisini sevemedim gitti be.Sıralamasını bilmiyorum rastgele izledim heralde ondan.Yada efektlerin kötülüğünden olabilir.Buz devrinin efektleri gibi sanki asnimasyon izledim.Zaten filmdekileri o 'yaratıkların' suratları çok komik.

Avatar'ı tercih edebilirsiniz ama Star Wars efsanedir. Herkesin sevmesi beklenemez zaten.

• Bana göre efsaneyi bırakın hiçbişey değil gözümde starwars çünkü izlerken hiç hoşuma gitmedi.Benim gözümde efsane olan bilimkurgu Geleceğe Dönüş,Terminatör ve Matrix.
  • Bu arada son açıklanan rakamlara göre J.Cameron filmden toplam 350Milyon$ para kazanmış, sinema tarihinde bir kişinin tek filmden kazandığı en yüksek miktar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Bu arada son açıklanan rakamlara göre J.Cameron filmden toplam 350Milyon$ para kazanmış, sinema tarihinde bir kişinin tek filmden kazandığı en yüksek miktar sanırım.

Afiyetle yer umarım. Adam sinema sektörüne damgasını vurdu bir kez daha.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.