Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu PR gücüne bakın Türkiyenin en çok tıklanan Türk siteleri Hürriyet ve Milliyet Anasayfalarında Sabahtan beri duran Avatar haberleri....

• neytiride soyunmus peh deymeyın keyfımıze..
  • Ben de bugün gittim izledim tek kelimeyle muhteşem. Bir daha gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

bende 2 kere gıttım 3.su yolda ..

Reko ağır gel dur be abi yani soluklan ben bi kere gittim -daha gitmicem nedeni ne biliyomusun Orjinal Bluray Bekliyorum + ilk seferde yanımda oturan peşi sıra güzel hatunlar var idi avatar sayesinde tanıştık onlar yanımda oturmayınca film çekilmez gibi geliyo

• James Allah belanı versin:)

Zaten The Entourage'da görüp sinir olmuştum bu adama, titatic den kalan uyuzluğumu saymıyorum bile:)

Avatar, The Last AirBender kesinlikle 112 milyon kat daha şahane bir senaryoya sahip.

Aang 4Ever:)
  • Ölü bi Yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeBosnia

James Allah belanı versin:)

Zaten The Entourage'da görüp sinir olmuştum bu adama, titatic den kalan uyuzluğumu saymıyorum bile:)

Avatar, The Last AirBender kesinlikle 112 milyon kat daha şahane bir senaryoya sahip.

Aang 4Ever:)

Bilginizle bizi aydınlattığınız için saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Esasen Grase'in Jake Sully'e söylediği bir söz var.

-Jake Onu gördüm. O gerçekmiş diyor. Fakat bu bahsettiği şey kim?

ewya yı gordugunu dusunuyorum

Peki Eywa Tanrı'nın kendisi olabilir mi?? Na'vilerde ruhani bir şekilde gezegeni koruyan bu güce bağlılar ve onunla temas halindeler. Ancak daha sonrasında insanlar bu gücü küçümseyip kutsallığını bozmak için hareket geçtiklerinde neler oluyor biliyorsunuz. Nitekim bunun geçmişte de pekçok örneği mevcut.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

quote:

Esasen Grase'in Jake Sully'e söylediği bir söz var.

-Jake Onu gördüm. O gerçekmiş diyor. Fakat bu bahsettiği şey kim?

ewya yı gordugunu dusunuyorum

Peki Eywa Tanrı'nın kendisi olabilir mi?? Na'vilerde ruhani bir şekilde gezegeni koruyan bu güce bağlılar ve onunla temas halindeler. Ancak daha sonrasında insanlar bu gücü küçümseyip kutsallığını bozmak için hareket geçtiklerinde neler oluyor biliyorsunuz. Nitekim bunun geçmişte de pekçok örneği mevcut.

-

http://www.haber7.com/haber/20100105/Avatarin-konusu-Kurani-Kerimden-mi.php

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 7 Ocak 2010; 23:48:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: reko

bende 2 kere gıttım 3.su yolda ..

Reko ağır gel dur be abi yani soluklan ben bi kere gittim -daha gitmicem nedeni ne biliyomusun Orjinal Bluray Bekliyorum + ilk seferde yanımda oturan peşi sıra güzel hatunlar var idi avatar sayesinde tanıştık onlar yanımda oturmayınca film çekilmez gibi geliyo

cinebonus kanyodada guzel kızlar var ama bana yas olarak kucukler 20 lı yaslarda olan arkadslara cok ıs duser bence..guzel kızlar var gercektende..

• 1. Titanic (1997) $1,835,300,000

2. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) $1,129,219,252

3. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) $1,060,332,628

4. Avatar (2009) $1,037,736,685

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 7 Ocak 2010; 11:13:46 >
  • gecmıs sayfalarda tartısılmıstı..meshur sevısme sahnelerine ne oldu dıye..sahneler dvd de olucakmıs..

Avatar'dan çıkarılan seks, DVD'ye konacak

Kanadalı yönetmen James Cameron’ın son filmi “Avatar”ın DVD versiyonunda, orijinal filmden çıkarılanm seks sahnesi de bulunacak. Cameron, Prenses Neytiri’nin, Amerikan askeri Jake Sully ile sevişme sahnesini, sinemada ailelerin tepkisini çekmemek için çıkardıklarını söyledi. Aktris Zoe Saldana da, canlandırdığı Prenses Neytiri ile Sully’nin, filmdeki halk Na’vi’lerin, hayvanlar ve bitkilerle iletişim kurmasını sağlayan, saçlarındaki duyargalar aracılığıyla beraber olduklarını belirtti.

neytirini nasıl şeviştiginide ögrenmiş olacagız..

• 3.lüğe birşey kalmamış

ABD de muhafazakarlar ile muhalifler film nedeniyle birbirlerine cephe almış durumdalar. Özellikle çeşitli ülkelerde sağ ve sol yanlı medya ve partiler film üzerinden propaganda yaparak eleştiriler getirmekteler. Kısacası anti-hümanist, anti- emperyalist ve anti-kapitalist düşünceler öne süren film dünya genelinde siyaseti ve politikayı da etkilemiş durumda.
  • quote:

3.lüğe birşey kalmamış

ABD de muhafazakarlar ile muhalifler film nedeniyle birbirlerine cephe almış durumdalar. Özellikle çeşitli ülkelerde sağ ve sol yanlı medya ve partiler film üzerinden propaganda yaparak eleştiriler getirmekteler. Kısacası anti-hümanist, anti- emperyalist ve anti-kapitalist düşünceler öne süren film dünya genelinde siyaseti ve politikayı da etkilemiş durumda.

tamda uzerinden siyaset yapılacak bir film zaten
  • Vizyondan kalkacak mı bu film. Cevahir megaplex yarın için online bilet sisteminde gözükmüyor. Kaldıracaklar mı anlamadım.

Nerde izleyeceğim ben şimdi? İstanbul Avrupa yakası. Real3d izleyebileceğim salonlar hangileri_
  • heryerde oynuyor fılm subat sonuna kadarda kalmaz bence..fılm su anda 3. sırada hasılatta zaten..pazartsı gunu 2. garantı ama 1. lık zor gıbı..
  • Na´vi lere çok bağlandım ya İzlemeyen arkadaşlara söylüyorum kesinlikle izleyin mümkünse sinemada 3D olarak izleyin süper bir filmdi
  • Öncelikle bu bir film değil.Ben 3 saate yakın süre boyunca kendimi gerçeklikle film arasında hissettim. İzleyiciyi inanılmaz kendine çekiyor ,resmen başka bir dünyanın içine dalıyorsunuz .Bunda en büyük pay 3D olması ve avatar kanımca sinema endüstrisinde yeni bir çağın başlangıcı olacak.Artık çoğu film özellikle aksiyon filmleri 3D çekilcek kanımca ve bu nereye kadar gider bilmem ama şunu anladım ki avatar bunun işaret fişeğini çok başarılı bir şekilde verdi.Klişelerin fazla olduğu doğru ama inanın bunu film boyunca hiç hissetmedim internette yapılan yorumları okuduktan sonra farkına vardım.O atmosfere girdikten sonra insan pek klişelere takılmıyor doğrusu.Ayıca klişeler olmasa bu film bu kadar izleyici kitlesine ulaşır mıydı o da büyük bir soru işareti.
  • Herkes merakla 1. olur mu diye bekliyor hasıtlatta.Bende çok merak ediyorum.Bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.