Şimdi Ara

AVAST ÜCRETSİZ Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr avast ücretsiz bi yazılım mı?
    ne kadar faydalı bi program?

• evet ücretsiz ve iyi sayılabilecek bir program...
  • evet ücretsiz.....ama su bir gercek ki antivir ücretsiz virüs proglamlarının içinde en iisi...bak kendine bi korunma arıosan....antivir+microsoftspyware+ad aware+registry fix+spyware doctor.....bunlaru kur basını agrıtma hiç...bu arada spyware doctor ı sadece taramlarda da kullanabilirsinn....
  • ücretsiz bence avast yeterli geliyo

sp2 yüklü ise ve güvenlik duvarı aktıv ise hiç bi problem yok

tabiki yasal xp de ayda bir upgrad yapma iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tissue

evet ücretsiz.....ama su bir gercek ki antivir ücretsiz virüs proglamlarının içinde en iisi...bak kendine bi korunma arıosan....antivir+microsoftspyware+ad aware+registry fix+spyware doctor.....bunlaru kur basını agrıtma hiç...bu arada spyware doctor ı sadece taramlarda da kullanabilirsinn....

bu kadar programı kur sonra hiç bi işlem yapamaz hale gelirsin

sp2 firewall + herhangi bir antivirus yeterli olacaktır
  • net bi cvp alamadım arkadaşlar kusura bakmayın
  • Tabiki ücretsiz bir yazılım. Eğer forumda beni takip edersen çoğu yerde Avast'ı tercih ederim. Hem ücretsiz, hem Türkçe hem de kolay arayüzü var.
    Update etmek vb. özellikler çok kolay.

Yüklemek İçin
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşalr avast ücretsiz bi yazılım mı?
    ne kadar faydalı bi program?

ya hocam sen ne kadar soru sormusun öle...hem zor bişide degil onlar...avast ücretsiz mi...bunu bilmeyen yokii...cok az arastırsan bile bulursun bunu....biras daha seviyeli konular ac....
  • ewt ücretsiz ama bence o kadarda aham şaham bişi degil
  • bence avast çok iyi bir program..
    geçenlerde bilgisayara spyaxe zart zurt(malware) bişeyler bulaştı,
    kaspersky kıvranmaya başladı avastı kurdum kurtuldum

her programın iyi olduğu bi alan vardır ama ben hiç bir sorun yaşamadım avastla
  • avast süper program
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

quote:

Orjinalden alıntı: tissue

evet ücretsiz.....ama su bir gercek ki antivir ücretsiz virüs proglamlarının içinde en iisi...bak kendine bi korunma arıosan....antivir+microsoftspyware+ad aware+registry fix+spyware doctor.....bunlaru kur basını agrıtma hiç...bu arada spyware doctor ı sadece taramlarda da kullanabilirsinn....

bu kadar programı kur sonra hiç bi işlem yapamaz hale gelirsin

sp2 firewall + herhangi bir antivirus yeterli olacaktır

bence sadece antivir+microsoftspyware yeterli.. diğerleri kuru kalabalık

• herkes birşey söylemiş bende birşeyler söyleyeyim, avast ücretsiz ama o da bir şifre istiyor bulursan kullanırsın para ödeyip iyi program alma durumu yoksa avast en iyisidir ( kendi güvenlik kalkanları var kendi başına yeter )antivir bazı makinelerde kilitleme yapıyor güvenilir değil, ms antispy palavra register kayıt engellemesi dışında bir işlevi yok zaten onunda süresi bitti, norton en iyi makinada bile kastırıyor, f-secure kendi başına yeterli değil, e-trust antivirüs bende kurulu ( ücretsiz olduğu için ) ama şimdiye kadar bir iş yaptığını görmedim güvende olduğumu sanmam için kaldırmıyorum, bir çok program kullandım arkadaşlar en iyisi kaspersky 2006 serisi içinde herşey var ekstra program ihtiyacı yok onun da maalesef key dosyasını bulamıyorum süresi bitti, ( bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim :) ) spy sweeper iyi program herşeyi buluyor tabi arada masum dosyalar da gidiyor ama kurunun arasında yaşta gidermiş, ad-aware koruma için değilsede explorer ayarlarını değiştiren içerikleri bulup düzeltiyor bu açıdan yine de olması gereken program yanlışım varsa arkadaşlar eleştiriye açığım ben bunların hepsini kullandım bir nevi test ettim en iyisi kaspersky 4 ay sorunsuz yaşadım süresi bir bitti sorunlar da başladı neyse kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: realredbull

........ms antispy palavra register kayıt engellemesi dışında bir işlevi yok zaten onunda süresi bitti........

süresi yenilenmiş olanı çıktı bile
  • Avast ücretsiz olmakla birlikte bence anti virüs programları içinde en iyisi.....

pc yi fazla kasmıyo....

bunun dışında kullanımı kolay....

güncelleme olayı sık olarak var.......
  • katılıyorum avast harika bir program...
  • Avast bende kullanıyorum gayet gzl. Sistemi kasmıyor artı kullanımı da kolay.
  • ev kullanıcısı için en idaeli avast
    kurduktan sonra kısa bi kayıt prosedürü var e-maille falan
    tamam daha sonra doya doya kullanırsın
    ama sanki biraz sisteme yükleniyo gibi
    bende avg var
  • quote:

Orjinalden alıntı: realredbull

herkes birşey söylemiş bende birşeyler söyleyeyim, avast ücretsiz ama o da bir şifre istiyor bulursan kullanırsın para ödeyip iyi program alma durumu yoksa avast en iyisidir ( kendi güvenlik kalkanları var kendi başına yeter )antivir bazı makinelerde kilitleme yapıyor güvenilir değil, ms antispy palavra register kayıt engellemesi dışında bir işlevi yok zaten onunda süresi bitti, norton en iyi makinada bile kastırıyor, f-secure kendi başına yeterli değil, e-trust antivirüs bende kurulu ( ücretsiz olduğu için ) ama şimdiye kadar bir iş yaptığını görmedim güvende olduğumu sanmam için kaldırmıyorum, bir çok program kullandım arkadaşlar en iyisi kaspersky 2006 serisi içinde herşey var ekstra program ihtiyacı yok onun da maalesef key dosyasını bulamıyorum süresi bitti, ( bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim :) ) spy sweeper iyi program herşeyi buluyor tabi arada masum dosyalar da gidiyor ama kurunun arasında yaşta gidermiş, ad-aware koruma için değilsede explorer ayarlarını değiştiren içerikleri bulup düzeltiyor bu açıdan yine de olması gereken program yanlışım varsa arkadaşlar eleştiriye açığım ben bunların hepsini kullandım bir nevi test ettim en iyisi kaspersky 4 ay sorunsuz yaşadım süresi bir bitti sorunlar da başladı neyse kolay gelsin.

kayıt olduğun zaman şifreyi gönderiyorlar zaten e maille....aramaya gerek yok yani....

• ücretsiz ve mükemmel nfsmw cd sindeki trojanı cd yi takar takmaz buldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.