Maillere bakarken gördüm son kullanma tarihi yarın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 10 Mart 2022; 12:42:34 > |
Avansas 25₺ alt limitli 25₺ kupon tanımlamış (kişiye özel olabilir)
-
-
kağıt havlu peçete veya tuvalet kağıdı falan bakabilirsiniz. sadece kargo parasını ödersiniz
-
Geçen hafta banada gelmişti, kargo parasını ödeyerek a4 şeffaf poşet dosya almıştım, çocuklar sürekli kullanıyor nasıl olsa (:
-
4 hesapta çaktım
-
önceden kargo bedava kodu ile beraber çalıştı 4 üncü alışverişte kaldırdılar, olsun türk kahvesi stoğu yaptım 12 kahve 20 tl ye geldi
-
Kargo bedava kodu nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bana geldi kullandım 25 liralık alışveriş yaptım 13 lira kargo ücreti verdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Kargo ödeyince espirisi kalmıyor?
Yuh. Gercekten yuh, ne bicim insanlarınız böyle..
-
Konusu mevcut.
-
eyüp sabir tuncer 400 ml kolonya aldım 14 tl ye geldi. kargo olmasa 1 lira :)
avansasEyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası Pet Şişe 400 ml | Avansashttps://www.avansas.com/eyup-sabri-tuncer-limon-kolonyasi-pet-sise-400-ml-p-82207
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 10 Mart 2022; 16:41:25 > -
Tam bir uyanık yahu... 2 konu açıldı hiç birine kargo bedavayla birleştiğini yazmamış, iş işten geçtikten sonra hava atmak için yazıyor.
-
Bana da gelmiş ama hata veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirim kodu kişiye özel değilse paylaşacak olan var mı
-
Hesaba özel gönderilmiş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tam bir uyanık yahu... 2 konu açıldı hiç birine kargo bedavayla birleştiğini yazmamış, iş işten geçtikten sonra hava atmak için yazıyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X