Haberlerde gördüm sizce % kaç şansla ölüyorlar 750-780 TL av tüfeğiyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Av tüfeğiyle kendini öldürenler hakkında

-
-
ölmeme ihtimali de yüskek
en sağlamı kulak memesi altından kafanın tepesini hedefleyen tabanca kurşunu
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDaölmeme ihtimali de yüskek
en sağlamı kulak memesi altından kafanın tepesini hedefleyen tabanca kurşunu
Ölmek bile zor bu dünyada öyleyse. Tabancalar pahalı diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türk inceller olarak nerde toplasıoz knk bu arada öldürme kendini :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofÖlmek bile zor bu dünyada öyleyse. Tabancalar pahalı diye biliyorum.
Alıntıları Gösterhacım ölmeyi çok istesen bile iç güdü mü ne dersin de vücudun karşı koymaya başlar
misal damardan ilacı zerk ederken ilk damlasında kolumdan yukarı beyne doğru o damlanın yürüdüğünü hissedince iç güdü devreye girdi ve daha fazla zerk etmeme mani oldu
o yüzden en temizi tabancanı beynine sıkmak çünkü son anda vazgeçme ihtimali çok az
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDahacım ölmeyi çok istesen bile iç güdü mü ne dersin de vücudun karşı koymaya başlar
misal damardan ilacı zerk ederken ilk damlasında kolumdan yukarı beyne doğru o damlanın yürüdüğünü hissedince iç güdü devreye girdi ve daha fazla zerk etmeme mani oldu
o yüzden en temizi tabancanı beynine sıkmak çünkü son anda vazgeçme ihtimali çok az
Alıntıları GösterBu konuda katılıyorum içgüdü çok fazla engelliyor ama bazen insan içgüdüye bile karşı geliyor şans işi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ya öldürüyodur yada ölmekten beter ediyodur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bace3434
Bu mesaj silindi.Öyle bişi yapılmaz bnce çünkü çok uğraştırıcı kafa yormak gerekir plan falan amaaaan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X