Arkadaşlar çok özür diliyorum sıkça sorulan sorular kısmına sorardım normalde ama hemen cevap almam buna görede kablo almam gerek. Durum şu av kablosunu takınca hdmi takıcak yer kalmıyor ben görüntüyü projeksiyondan sesi analog ses sisteminden alıyorum, ve yine görüntüyü bazen 226bw mönitörden alıyorum. Bunun için ayrı kablomu mevcut piyasada yada aklıma şöyle bişey geldi ben kırarım bu kablonun plastiğini o şekilde takarım. Böyle olurmu düzgün kırabilirsem. Bugün geldi xboxım kargoyla hevesim biraz kursağımda kaldı...
Evet ayrı kablo mevcut monitöre bağlaman için vga kablosu alman gerekli.o da dragon marka 25 tl filan sanırım.
Yok monitöre bağlamak için değil monitörede hdmi-dvi kablosuyla bağlıyorum yani hdmi çıkışını kullanarak bu av kablosu onun girişini bloke ediyo hdmi kablosu takılmıyor. Ben iftardan sonra testereyle av kablosunun o fazlalık plastiğini keseyim hdmi kablosuna yer açayım diyorum. Yapabilirmiyim böyle bir şeyi...
Ya kimsede bu sorun yokmu yaw hdmi dvi çıkışlı monitör kullanan, yada projeksiyon kullananlar nasıl bağlıyorsunuz hdmi kablosuyla av kablosunu aynı anda... ince av kablosu bulmam gerek ama ggde 39 tlye buldum aynı zamanda optik çıkışlı, optik çıkışla işim yok zaten 39 tl adi bir vga kablosu için çok pahalı. Bu kablonun plastiğini kestim kesecem dur diyen çıkmazsa
ara sıra bende projeksiyona bağlıyorum fakat vga kabloyla bağlıyorum. Çokta kaliteli görüntü alıyorum.
Coki ilginc ya bi tek ben mi yasiyorum bu sorunu. Vga ile baglamak istemiyorum 720p goruntu almak istiyorum. Of ya moralim cok bozuldu.
Ben bir sitede görmüştüm..Dış kabını çıkartmışlardı tornavidayla..Yapabilirsin..Ağzı düz tornavidayı sok birleşme noktasına ve çevir..Atar kendiliğinden
olay budur
yalnız ses sistemi açıkken önce monitörü açıp no signal yazdığı an xboxı açıyorum yoksa reset çekiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme