Merhaba Arkadaşlar arasıra kafa dinlemeye 3 kafadar ava çıkıyoruz ve av esnasında pusudayken falan müzik dinlemek istiyorum sizce ne tarz müzikler dinlemeliyim ?önereceğiniz parçalar varmıdır?Teşekkür ederim
Av mı? Ne öldürüyorsunuz?
Lil' Jon - Throw It Up
Bence gaz müzikleri dinle ne bilim işte rocky nin müziği varya onun gibi şeyler
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
Av mı? Ne öldürüyorsunuz?
ya tüfeklerimizi falan alıp sürelki gittiğimiz bir yer var oraya gidiyor oltalarımızı takıyor yola düşüyoruz ne gelirse sıkıyoruz işte bıldırcın güvercin falan
Bir avcı vurdu beni oy Bin avcı yedi beni.
Ah dedim ağladım. Karalar bağladım.
İbrahim Tatlıses - Domdom Kurşunu.
Pusudayken müzik mi dinlenir? Av'a odaklanman lazım.
Ne avına gidersiniz?
birader kulaklıkla dinleyeceksin heralde yani pusuda olupda ayı falan avlamıyoruz ki bizimki macera işte.. ama bıldırcın sürülerine 1 sıktın mı 3 5 tane düşüyor zaten.Yani o kadar odağa pek ihtiyac yok
Kurtlar Vadisi - Kemansız Cendere Kurtlar Vadisi - Bu Aşk Kurtlar Vadisi - Pusu
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Ne avına gidersiniz?
evet yaa bende ona takıldım ayrıca gaza getiren müziği sürünün ortasına düştüğünde dinlersin konstre olmak için beyin dalgalarıyla mix olan bir şarkı dinle. trance dinle ama down tempo
kurtlar vadisi pusu müzigini dinle
Bu iş için çıkarılmış bir müzik türü var..Folk metal koorpiklaani-hunting song dan başlamanı tavisye ederim daha sonra grubun daha özel avcılara sunduğu bear hunting song u dinle..Ormanda dans ede ede avlan..
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
Kurtlar Vadisi - Kemansız Cendere Kurtlar Vadisi - Bu Aşk Kurtlar Vadisi - Pusu
tam havaya gir diyorsun yani av olayına gelince
Balık Bıldırcın Güvercin Serce
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
quote:
Ne avına gidersiniz?
birader kulaklıkla dinleyeceksin heralde yani pusuda olupda ayı falan avlamıyoruz ki bizimki macera işte.. ama bıldırcın sürülerine 1 sıktın mı 3 5 tane düşüyor zaten.Yani o kadar odağa pek ihtiyac yok
Nerde yaşıyosun kardeş sen? Ben de geleyim bi ara. Bıldırcın sürüsü diyorsun. Burda sürüyle bıldırcın hiç görmedim ben. Tek kalkarlar bunlar denk getirebilirsen vurursun
Adanadayım;Gel buyur beklerim malzemelerini topla Adana ya gel sürüyle gidiyorlar yahu ama sürekli değil işte 3kez 5 kez.
Ay Of Dı Taygır Survivor
quote:
Adanadayım;Gel buyur beklerim malzemelerini topla Adana ya gel sürüyle gidiyorlar yahu ama sürekli değil işte 3kez 5 kez.
Vay anasını. Burda gideceksin avlağa. 4-5 kişi 3er metre ara ile yürüyeceksin. Kalkarsa vuracaksın.
quote:
quote:
Vay anasını. Burda gideceksin avlağa. 4-5 kişi 3er metre ara ile yürüyeceksin. Kalkarsa vuracaksın.
öyle yapıyoruz ama 3 kişiyiz 4ü geçirmiyoruz çadıra sığmıyoruz :D