Şimdi Ara

Auxo 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dun auxo 2 (1.2.3) yukledim.Denetim Merkezi yerine appswitcher+denetim merkezi yapmis ve yanlis buldugum tasarimi nedeniyle guncellenene kadar kaldirdim tweaki.Sorunum su buyuk bi ihtimalle auxo nun ozelligiydi (auxo da kapatamamistim zaten) ekranin sol ust kosesinden asagi dogru kaydirinca siyah yari saydam bir serit ve sanirim son girdigim uygullama ikonu cikiyor.Auxo yu kaldirmama ragmen hala var.Rahatsiz edici yardim lutfen.

Bir de HYI reposunun ikon paketini yukluyorum 2 3 gun sonra silinmis tekrar guncelle diyor

Son yukledigim tweakler
    weetrackdata7
    Asphaleia
    Altkeyboard
    Fbnoneedmessenget
    İntelliscreenx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu problem intelliscreenden kaynaklanıyor. Ve kapatılabiliyor. Tam olarak nereden olduğunu hatırlayamadım ama intelliscreenden olduğuna eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Keceli00

Merhabalar
    Dun auxo 2 (1.2.3) yukledim.Denetim Merkezi yerine appswitcher+denetim merkezi yapmis ve yanlis buldugum tasarimi nedeniyle guncellenene kadar kaldirdim tweaki.Sorunum su buyuk bi ihtimalle auxo nun ozelligiydi (auxo da kapatamamistim zaten) ekranin sol ust kosesinden asagi dogru kaydirinca siyah yari saydam bir serit ve sanirim son girdigim uygullama ikonu cikiyor.Auxo yu kaldirmama ragmen hala var.Rahatsiz edici yardim lutfen.

Bir de HYI reposunun ikon paketini yukluyorum 2 3 gun sonra silinmis tekrar guncelle diyor

Son yukledigim tweakler
    weetrackdata7
    Asphaleia
    Altkeyboard
    Fbnoneedmessenget
    İntelliscreenx

Kesinlikle intelli den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok saolun intellidenmis slide i kapattim kapandi

Peki Normal ayarlarada baktim ama kilit ekraninda bildirim merkezi neden acilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keceli00 -- 19 Şubat 2015; 11:22:38 >
  • intellinin ilaçlısı çok hatalı çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

intellinin ilaçlısı çok hatalı çok

Bu yuzden mi bildirim merkezi acilmio bazen acilio sorunun cozumu yok mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.