Şimdi Ara

Aux destekli teypte usb kullanabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Vakti zamanında aldığım transmitterı çöpe attım. Kime sorduysam da istemedi . Hayrına veriyordum. Tam anlamıyla "çöp"

O linkteki alet hem pahalı hem dandik.

İlk mesajdaki cihazdan bahsediyosanız o transmitter değil ama teybin de usb desteklemesi lazım onu kullanmak için. Sadece aux özelliği çalışır dedi satıcı. O yüzden hiç almıyorum onu

@mr.big tamamdır hocam ilk izin günümde hallederim inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transmitter işe yaramaz istda isen boş kanal yok. am yada lm olması gerek fm alma sakın alacaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agorian

O kadar para vereceginize aux kablosunu monte ettirip. Sd kart veya dahili hafizali ipod benzeri cok ucz urunler ile sorununuzu cozebilirsiniz. Esimin eski arabasinda dedigim gibi bir cozum bulmus ve uzun sure kullanmistik.

Hocam dediğiniz gibi hepsiburada dan Aracıma uygun aux aparatın buldum ve onu aldım. Sonra aksesuarcıda onu vitesin ve kol dayamanın olduğu konsolun içinden getirip kol dayamadan çıkardım. Mp3 çalar koyduk içine de. Gereksiz kablo kalabalığı da olmadı :) sorunu bu şekilde çözdüm teşekkürler

Aux destekli teypte usb kullanabilir miyim?

Kablo bu konsolun içinden geçiyor

Bu da kol dayamanın içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 1 Ocak 2017; 22:21:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

O kadar para vereceginize aux kablosunu monte ettirip. Sd kart veya dahili hafizali ipod benzeri cok ucz urunler ile sorununuzu cozebilirsiniz. Esimin eski arabasinda dedigim gibi bir cozum bulmus ve uzun sure kullanmistik.

Hocam dediğiniz gibi hepsiburada dan Aracıma uygun aux aparatın buldum ve onu aldım. Sonra aksesuarcıda onu vitesin ve kol dayamanın olduğu konsolun içinden getirip kol dayamadan çıkardım. Mp3 çalar koyduk içine de. Gereksiz kablo kalabalığı da olmadı :) sorunu bu şekilde çözdüm teşekkürler

[url=http://hizliresim.com/DBYlpv]
    [/rl]
    Kablo bu konsolun içinden geçiyor im.com/2n62DE.jpg[/simage][/rl]

Bu da kol dayamanın içi
    [url=http://hizliresi

dediğiniz kablonun ve sökme aparatının toplam fyatı 4.5 dolar falan aliexpresste. beklemeyi tercih etmeyip tr den almak sizin seçiminiz olmuş neyse.

ben de aynen böyle yaptım citroen nemo aracıma. sizinki yeşil renkli iso kablosu. benim nemoya sarı renkli iso kablosu ve teyp sökme aparatı alıp orjinal teybi auxa çevirdim. temmuzun başından beri özgürce istediğim müziği dinliyorum spotify dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 1 Ocak 2017; 23:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

quote:

[url=http://hizliresim.com/DBYlpv]
    [/rl]
    Kablo bu konsolun içinden geçiyor im.com/2n62DE.jpg[/simage][/rl]

Bu da kol dayamanın içi
    [url=http://hizliresi

dediğiniz kablonun ve sökme aparatının toplam fyatı 4.5 dolar falan aliexpresste. beklemeyi tercih etmeyip tr den almak sizin seçiminiz olmuş neyse.

ben de aynen böyle yaptım citroen nemo aracıma. sizinki yeşil renkli iso kablosu. benim nemoya sarı renkli iso kablosu ve teyp sökme aparatı alıp orjinal teybi auxa çevirdim. temmuzun başından beri özgürce istediğim müziği dinliyorum spotify dan.

Hocam genel olarak sabırsızlık sorunum var. Ter içinde kalsam da otoparkı öyle bi temizledim ki karlardan. Araba 5 gündür çıkmıyordu dayanamadım artık erimesini bekleyemedim bile :) bi de aliexpress den normal n11, hepsiburada sitelerine üye olur gibi olup getirebiliyor muyuz? Normal kredi kartlarından ödeme yapabiliyor muyuz hiç bilmiyorum o konuları

• Şimdiden sonra özgürsünüz. İster BT cihaz takın, ister öyle devam edin, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Şimdiden sonra özgürsünüz. İster BT cihaz takın, ister öyle devam edin, hayırlı olsun

Sağolun hocam teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

"Aux'u destekliyor ama Aux çıkışı yok." ne demek ki acaba? Teyp Aux'a manevi destek mi veriyormuş?

Fm Transmitter cihazı işinizi görecektir şaka bir yana.

Punto Evo aracımızda aux çıkışı yoktu, bu kabloyu aldım ebay'den, montajını yaptık, bir yere de köprü attık menüde aux çıkması için ve aux çıkışı oldu. Destekten kasıt bu.

Bunun da ucuna çakmaklığa bağlı bluetooth alıcı taktım, 10 numara olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 2 Ocak 2017; 10:32:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

"Aux'u destekliyor ama Aux çıkışı yok." ne demek ki acaba? Teyp Aux'a manevi destek mi veriyormuş?

Fm Transmitter cihazı işinizi görecektir şaka bir yana.

Punto Evo aracımızda aux çıkışı yoktu, bu kabloyu aldım ebay'den, montajını yaptık, bir yere de köprü attık menüde aux çıkması için ve aux çıkışı oldu. Destekten kasıt bu.

Bunun da ucuna çakmaklığa bağlı bluetooth alıcı taktım, 10 numara olmuştu

Aynen hocam bunlar olmadan araba arabaya benzemiyor :) müzik şart

• quote:

quote:

Kablo bu konsolun içinden geçiyor

Bu da kol dayamanın içi

Hocam sizin adiniza cok sevindim. Gule gule kullanin

• Agorian kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam fikirleriniz için sağolun :)

• Arkadaslar benim de aracimda AUX baglantisi var fakat cikis yok. Arkadas 30₺ demis ama bana elektronikci 100₺ demisti. İstanbulda bu işi ucuza nerede yaltirabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.