Bildirim
aux çıkısını usb ye çevırme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
usb farklı bir teknoloji aux un dönüşecegini sanmıyorum telefonun kulaklık çıkışını aux girişine uyacak şekilde dönüştürürsen sorun yok ama aux çıkışına flash disk yada usb gibi bağlantı ile bağlanacagını sanmyorum -
zaten telefonun kullak lıgını nın bır tarafını ceviricem aux a bıtarafı telefonda olucak ara koblo yanı ama çalışıcakmı oda var yanı
bilgii olan varmı arkadaşlar -
quote:
Orjinalden alıntı: kad_kad
zaten telefonun kullak lıgını nın bır tarafını ceviricem aux a bıtarafı telefonda olucak ara koblo yanı ama çalışıcakmı oda var yanı
Zaten asıl o şekilde sağlıklı çalışır, diğer şeyleri USB falan hiç karıştırma, zaten kulaklık çıkışından çıkan şey ses sinyali, auxun istediği şey de ses sinyali,
USB ise sesle alakası olmayan bi data ileytim yolu... -
cep telefonuna bi tane ucuzundan kulaklık alıcaksın.
sonra bu kulaklıkların kafasını kesip atacaksın. (kulağına giren kısımlarını)
sonra burdan elinde 4 damar kablo kalacak.
sağ eksi, sağ artı, sol eksi, sol artı.
sonra aux tan gelen 4 adet kabloyla sağına ve soluna dikkat ederek bağlıycaksın.
olay tamamdır. artık cep telefonunda çaldığın müzikleri oto teybinde dinleyebilirsin.
ancaaaakkk... cep telefonunu bu şekilde teybe bağladığında yolda giderken teybin sürekli parazit alıcak. hani cep telefonuyla konuşurken yanımızda bi tv falan varsa acayip parazit yapar ya( bıdıbıt bıdıbıt bıdıbıt şeklinde) işte teypten sürekli o sesi alacak ve en sonunda başlarım böyle sese diyceksin.
tarafımdan denenmiştir.
alternatif olarak :
bi tane kablolu kaset alıcaksın. kaseti teybine soktuğunda dışarıda kablosu ve kafası (stereo jack) kalacak. 50 milyona bi tane ucuz mp3 çalar alıcaksın. o jakı bu mp3 çalara sokacaksın ve içineki şarkıları dinleyeceksin. ses çok net olacak ve parazit derdin olmayacak.
bunun dışında fm frekansından yayın yaptığını iddia eden usb playerlarda tarafımdan denenmiş olup hiç kullanışlı olmadığı ve ses kalitesi midemi bulandırdığı için en son olarak mp3 çalar sistemi uygulamada kalmıştır. çok memnunum herkese tavsiye ederim.
önemli not: yukarıda bahsettiğim tüm sistemleri bizzat kendim denedim. mp3 çalar kadar pratik olanı yok. değer bütün yöntemler fasa fiso.
-
parazit yaparsa kötü işde yaaa
tamam ıpot alim bitane arac kidi alım öle yapayım saol dostum aklıma gelmedı parazity işi yaaa
saol dostum -
NE DEMEK... BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR
BU ARADA TABİKİ EN GÜZELİ IPOD. BENDE PAHALI OLMASAYDI IPOD ALACAKTIM AMA PAHALI GELDİ.
MESELA BENİM ALDIĞIM 50 MİLYONLUK MP3 ÇALARDA ÖLE İSTEDİĞİN ŞARKIYI ŞAK DİYE SEÇEMİYON, İÇİNDE 200 TANE ŞARKI VAR AMA BELLİ BİR SIRALAMA OLMADIĞI İÇİN KAFASINA GÖRE ÇALIYO, İSTEDİĞİM ZAMAN İSTEDİĞİM ŞARKIYI DİNLEYEMİYORUM. SIRADA NE VARSA O ÇALIYO. AMA IPOD ÖYLEMİ YA? GENİŞ EKRANLI MENÜSÜNDE GEZ, İSTEDİĞİN ŞARKIYI BUL VE ÇALDIR. HATTA PLAYLİSTLER YAP İSTEDİĞİN SIRAYA GÖRE ÇALSIN.
BENİM KIYTIRIK MP3 ÇALARDA EKRANDA ÇALAN ŞARKININ ADI BİLE YAZMIYO
MESELA MP3 ÇALARDA ŞARKILARI KLASÖR KLASÖR AYIRAMIYORUM. YANİ DİYELİMKİ ALETİN İÇİNDE Bİ KLASÖRDE YALIN'IN ALBÜMÜ VAR, Bİ KLASÖRDE TARKANIN ALBÜMÜ VAR, Bİ KLASÖRDE NAZAN ÖNCEL VAR. BEN İSTİYORUMKİ SADECE NAZAN ÖNCELİN ŞARKILARINI SIRADAN ÇALSIN. AMA BU UCUZ ALETLERDE BU MÜMKÜN DEĞİL. O KAFASINA GÖRE SIRADAN ÇALIYO İŞTE. NE ÇIKARSA BAHTINA. IPOD ÖLE DEĞİL AMA :) ISTEDİĞİN KLASÖRÜ SEÇ SADECE ONU ÇALSIN. GEPGENİÇ EKRANI VAR SONUÇTA. ÜSTELİK SES KALİTESİDE 10 NUMARA.
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. YALNIZ IPOD ALDIĞINDA YANINDA ARAÇ ŞARJINIDA ALMAYI UNUTMA. ÇOK PRATİK OLUYO ARAÇTA ŞARJ ETMEK . YOKSA ZIRT PIRT ŞARJ ETMEK İÇİN EVE GÖTÜRMEK İĞRENÇ BİŞEY
-
quote:
Orjinalden alıntı: Tecniq
( bıdıbıt bıdıbıt bıdıbıt şeklinde) işte teypten sürekli o sesi alacak ve en sonunda başlarım böyle sese diyceksin.
tarafımdan denenmiştir.
hocam one yaw bıdıbıdöldüm gülmekten.
-
ucuz yollu bi mp3 veya mp4 çalar al kaset adaptörüyle bağla en temizi bu bende bu yöntemi kullanıyorum çok pratik oluyo arabadan çıkarken kaset adaptörünü torpidoya atıyorum mp4 player ı cebime koyup çıkıyorum hem pratik oluyo hemde kaliteli ses alabiliyorsun tabiki cd kalitesinde olmuyo -
neden parazit yapsın ya kabloları sağlam bağladıktan sonra -
quote:
Orjinalden alıntı: throlll
neden parazit yapsın ya kabloları sağlam bağladıktan sonra
hiç cep telefonun olmadı mı arkadaşım yapma lütfen
-
telfon calarsa parazit yapar yoksa yapmaz. Tarafımdan bi çok kişiye yapılmıştır hiç parazit yapan olmuyor. Ama tel çaldığında telefon ana üniteye yakınsa parazit oluyor ama görüşme bitince kesiliyor. Kabloyu biraz uzun tut parazit yapmaz o zaman. Kesinlikle yapmaz... Hatta bu sekilde araç kiti gibide kullanabilirsin tel konusma sesleri oto hoparlörlerinden duyulur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 27 Nisan 2007; 23:27:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
arkadaşım elektronik mühendisiyim ben ve kabloyu düzgün bağlarsan parazit falan yapmaz durduk yerde derken bağlanan cep telefonuymuş yapar tabi hiç mi cep telefonunuz olmadı arkadaşımkabloyu uzun tutarsan yapmaz ama baya uzun tutman gerek
-
quote:
quote:
quote:
arkadaşım elektronik mühendisiyim ben ve kabloyu düzgün bağlarsan parazit falan yapmaz durduk yerde derken bağlanan cep telefonuymuş yapar tabi hiç mi cep telefonunuz olmadı arkadaşımkabloyu uzun tutarsan yapmaz ama baya uzun tutman gerek
tıpp fakültesi öğrencilerinin kadavra dersi hikayesini dinledin mi hiç ? hani iğrenmeme ve aynı zamanda dikkat hikayesini
-
quote:
BENDE ELEKTRONİK MÜHENDİSİYİM NE OLUCEK ŞİMDİ? AYRICA ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR ÜZERİNE YAKLAŞIK 10 YILLIK BİR İŞ TECRÜBEM VAR. ELEKTROĞİN HEMEN HEMEN HER TÜRÜNDEN ANLARIM.
KABLOYU NE KADAR DÜZGÜN BAŞLARSAN BAĞLA, YOLDA ARABAYLA GİDERKEN BİR BAZ İSTASYONUNUN KAPSAMA ALANINDAN ÇIKAR VE BİR BAŞKA İSTASYONUN KAPSAMA ALANINA GİRERSİN. İŞTE TAM O ANDA, ŞARKININ EN GÜZEL YERİNDE ARABADAKİ HOPERLÖRLER VAR GÜCÜYLE BAĞIRMAYA BAŞLAR; BIDIBIT BIDIBIT BIDIBIT BIIIITTTT DİYE... AMA BENİM DELİRDİĞİM YER TAM OLARAK ORASI DEĞİL.
TAM ŞARKININ EN GÜZEL YERİNDEYKEN KIZ ARKADAŞIM Bİ MESAJ ATAR CEP TELEFONUMA, İŞTE O ZAMAN ESKİSİNDEN 5 KAT DAHA ŞİDDETLİ, KULAKLARI DELERCESİNE Bİ SES GELİR HOPERLÖRLERDEN: BIDIBIT BIDIBIT BIDIBIT BIIIITTTT... KENDİNİ ARABADAN ATMAK İSTERSİN.
HATTA BU SENARYONUN DAHADA KÖTÜSÜ VAR, DİYELİMKİ KIZ ARKADAŞINLA ARABADA CEP TELEFONUNDAN MÜZİK DİNLEYE DİNLEYE GİDİYON. TELEFONUDA SESSİZE ALMIŞSINKİ DİĞER HATUN ARAYINCA SADECE TİTRESİN, ÇALMASIN ZIIRRR DİYE. AMAAAA İŞTE TAM O ANDA DİĞER HATUNUN MESAJ YOLLAYACAĞI TUTAR, KULAKLARI SAĞIR EDEN PARAZİT SONUCU YANINDAKİ HATUN SORAR, "KİMMİŞ O MESAJ ÇEKEN CANIM?" HADİ GELDE ANLAT ŞİMDİ :)
TARAFIMDAN DENENMİŞ VE GEREKLİ DAYAK YENMİŞTİR
GELELİM TEKNİK KONULARA, EĞER KABLOYU ÇOK UZUN TUTARSAN VE TELEFONUNDA MÜMKÜN OLDUĞU KADAR TEYPTEN UZAK TUTARSAN (MESELA ARKA KOLTUKTA) PARAZİT YAPMAZ, DOĞRUDUR. ANCAK KABLO ÇOK UZUN OLUNCA ÇOK KULLANIŞSIZ OLUYO, DARACIK ARABANIN İÇİNDE KABLO Bİ BACAĞINA TAKILIYO, Bİ VİTESE TAKILIYO, Bİ EL FRENİNE TAKILIYO, YANİ SONUÇTA İFRİT OLUYOSUN.
BENİM DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMADI, MALESEF TELEFONU ARABANIN MÜZİK SETİNE BAĞLAYARAK VERİM ALAMADIM.
YOKSA BENDE CEBİMDE SÜREKLİ TAŞIDIĞIM, PİL, ŞARJ PROBLEMİ OLMAYAN, HER TÜRLÜ MP3 VE MP4 Ü ÇALABİLEN CEP TELEFONUMU KULLANMAK DURURKEN ESTRA BİR CİHAZ ALIP ONUNDA PİLİYLE UĞRAŞMAYA, HAMMALİYESİNİ ÇEKMEYE ÇOK MERAKLI DEĞİLİM. AMA MALESEF TEK VERİMLİ YÖNTEM BU.
BU ARADA CEP TELEFONUM NOKIA N70, AMA PİYASADAN ALDIĞIM KIYTIRIK 50 LİRALIK MP3 ÇALAR BİLE ÇOK DAHA KALİTELİ BİR SES VERİYOR.
SENDE ELEKTRONİK MÜHENDİSİ OLDUĞUNA GÖRE BİLİRSİN, BİR İŞİ EN İYİ YAPAN ALET SADECE O İŞİ YAPMAK İÇİN ÜRETİLMİŞ ALETTİR.
HİÇ BİR CEP TELEFONU İPOD KALİTESİNDE SES VEREMEZ.
SAYGILAR SUNARIM...
HAYIRLI GÜNLER...
(ULEN NE YAZMIŞIM BEEE, BEN BİLGİSAYARCI DEĞİL YAZAR OLMALIYMIŞIM
)
-
en güzeli benim eski ama kullanışlı radyo/kasetçalar roadstar teybim.. üzerindeki cd çıkış jackıyla 1 milyonluk basit bi kabloyla mp3 çalara rahatlıkla bağlanması ve kasetsiz cızırtısız muhteşem ses ve ayrıca çalan şarkıları tek tek klasörleme imkanı şarkı isimlerini görme gibi özelliklere sahip 100 ytl ye aldığım creative muvo sport mp3ümle harika bir ikili oluyorlar. -
quote:
en güzeli benim eski ama kullanışlı radyo/kasetçalar roadstar teybim.. üzerindeki cd çıkış jackıyla 1 milyonluk basit bi kabloyla mp3 çalara rahatlıkla bağlanması ve kasetsiz cızırtısız muhteşem ses ve ayrıca çalan şarkıları tek tek klasörleme imkanı şarkı isimlerini görme gibi özelliklere sahip 100 ytl ye aldığım creative muvo sport mp3ümle harika bir ikili oluyorlar.
SATSANA BANA O MP3 ÇALARI
75 KAAT CANLI İŞLER HEMEN.
TİKO PARA
YADA BENDEKİYLE TAKASA GİRELİM, ÜSTE 50 KAAT VEREYİM.
BAK WALLAHA DİYOM KIS
-
ooo demekki o 100 ytl içinde 512 mb hafıza kartıda verdiler desem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X