Şimdi Ara

AUTOCAD YAVAŞ DOSYA AÇMA SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 64bit win7-- 8gb ram-- 64bit autocad 2010-- i7 960 --ve ati 6850 1gb 256bit ekran kartı --disk olarak team marka SSD O:270 mb/sn Y:250mb/sn--gibi yalnış hatırlamıyorsam windows bu diske kurulu programda şimdi gelelim soruma 130MB lık bir dosyayı yaklaşık 1 dakika gibi bir zamanda açması normalmidir?

    NOT:imzamdaki sistemde yaklaşık olarak windowsun kurulu olduğu diskte 3 dakika da ikincil diskte ise 2.30 dakikada açıyor kıyaslama yapmak amacıyla imzamdaki sistemde denenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRKTSR -- 21 Haziran 2011; 10:09:37 >



  • 130 MB için normal gibi 1 dakikalık süre bana kalırsa.
  • yani aslında banada normal geldi ama iyi bir sistem dosyayı açıyor 99 da bekliyor bekledikten sonra resim ekrana geliyor ama işlem yapılabilir hale 10-15 sn gibi bir zaman sonra hazır hale geliyor
  • 130 MB lık dwg dosyası epey yüklüdür, 1 dk çok sayılmaz. Eğer AutoCAD sistemin bulunduğu SSD ye yüklenirse açılış hızı cidden hızlanır. Açacağınız dosyada SSD üzerinde olursa epey fark olacaktır.
    Bende iş yerinde çift SSD kullanıyorum. Birinde windows ve saz arkadaşları yüklü, diğerinde programlarım. Yeri geliyor 35-40 GB lık Ansys dosyaları ile çalışıyorum, Mekanik SATA'lar üzerinde tam bir işkence olabiliyor. SSD şart.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • windows autocad ve dosya ssd de ikinci sata disktede abur cubur dosyolar var dosyayı kopyaladığım dosya kopyalanıyor tazısı çıkmadan kopyalanmış oluyor yani hızlı aslında ama dosyayı açarken biraz tuhaf mı değilmi 1dakika onu anlamaya çalışıyorum bu arada sistemi sata ya program ve dosyayıda ssd ye atarsak şayet imzamdaki sistemde yarım dakikaya yakın farkettiki ikinci disk performanslı bile değil WD green serisi bir disk ssd ikinci disk olursa ne kadar zaman kazanırım:?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.