Şimdi Ara

Autocad SFX HATASI, LOADİNG'de kalıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gençler kafayı yemiş durumdayım, auto 2016 kullanıyordum, son gelen windows 10 güncellemesinden sonra autocad açılmadı, tıklıyorum Loading doluyor ama 1 saat bekledim açılmadı, sağ tık yonetıcı calıştır flan herşeyi denedım olmadı. bende sildim tekrar indirdim bu seferde setup exe ye tıklayınca MSVCP100.dll bulunamıyor hatası verıyor. dosyanın aynı ısmıyle SFX dosyası oluşturuyor oda açılmıyor. yani mesela autocad2016-64bitSETUP.exe > autocad2016-64bitSETUP.SFK yapıyor kendince. ve şuan autocadden mahrum bi şekilde sizden yardım bekliyorum ne yapmalıyım ?
    Autocad SFX HATASI, LOADİNG'de kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prophed -- 21 Mayıs 2017; 13:14:17 >



  • SFX olayını düzelttim, sağ tıklayıp yeniden adlandır dedim, sondaki sfx i silip . exe yaptım. açıldı kurulum yaptı, fakat loading olayına hala çözüm bulamadım. Autocad SFX HATASI, LOADİNG'de kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prophed -- 21 Mayıs 2017; 13:14:39 >
  • forum gebermiş aga, eskiden boyle değildi şak diye cevap gelirdi, neyse ben sorunumu windowsu sıfırlayarak yaptım. eğer msvcpr100.dll hatası alırsanız ve adobe dahıl tum uygulamalarınız açılmazsa, widowsunuzu sıfırladıktan sonra, otomatik güncellemeleri devre dışı brakın. Zira ne zaman yenı bi guncelleme gelse, dll dosyalarınız alt üst olabiliyor. saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.