Bildirim
Autocad kullanmya yeni basladım yardım:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
www.autocadokulu.com burada hertürlü bilgiye ulaşabilirisn -
Dostum site için çok sağol hemen derslere başladım önce kara çizmeyi öğreniyorum fakat klavyeden komut verirken resimdeki yerde takılıorum cunku orda maviyle seçili yerden kurtulamııorum aşşaga yazamıorum ne yapmam lazım?
yapmaya çalıstıgım komut buydu fakat ilk 0,0dan sora bu mavi ekrandn kurtulamıorum
Command : L
LINE Specify first point: 0,0 -enter
Specify next point or [Undo]: 0,10 -enter
Specify next point or [Undo]: 10,10 -enter
Specify next point or [Close/Undo]: 10,0 -enter
Specify next point or [Close/Undo]: 0,0 -enter
Specify next point or [Close/Undo]: -enter
-
www.3dsinifi.com buradakı gorsel egıtım setı oldukca ısıne yarayacaktır... -
yukardaki basit sorunu bilen yok mu -
sayı giriceksin enter a basıcaksın .. -
dostum ben aşşağıya komut ksımına yazmaya çalıorum ama o ordaki seçilmiş sayılara dokunmadan yazamıorum yukarda komutlar var ona göre yardımcı olrusanz sevincem -
neden böyle bişey yapmaya çalışıyosun anlamadım ?
amaç zaten çizimi bir şekilde yapmak deilmi?
sürekli komut satırını kullanmayı neden hedefliyosun. -
aslında kendini auto cad ve auto cad tabanlı prog. bol bol uyg. yaparak bir şeyler öğrenirsin.... interneten auto cad ile ilgili derslerde indir....(ve en önemlisi yılmadan çlaımaya deVam etmek))))):::
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X